Editor Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 said: Spor Toto Süper Lig'de bu sezon 5 İstanbul takımı mücadele edecek. 'Üç büyükler'in yanı sıra Kasımpaşa da bir yıllık ayrılığın ardından Süper Lig'de boy gösterecek. Ancak ortada büyük bir sorun var... İnönü Stadı'nın yerinde yenilenmesi çalışmalarının vakit kaybetmeden başlamasını isteyen Beşiktaş, statsız kalmış durumda. Restorasyona girecek Atatük Olimpiyat Stadı'nın bir yıl kapalı kalması sonucu İstanbul Büyükşehir Belediyespor da siyah-beyazlı kulüple aynı durumda. Hal böyle olunca, İstanbul'da maç oynanabilecek 3 stat kalacak; Türk Telekom Arena, Şükrü Saracoğlu ve Recep Tayyip Erdoğan Stadı. Ezeli rakipler G.Saray ve F.Bahçe'nin (CAS kararı sonrası Beşiktaş da gidebilir), Avrupa kupalarında da mücadele edeceği, devre arasında Türkiye Kupası'nın start alacağı düşünüldüğünde, Futbol Federasyonu'nun maç takvimini nasıl ayarlayacağı şimdiden merak konusu oldu. Milli maçlar, antrenmanlar ve organizasyonlar da cabası... Ayrıca saha zeminlerinin bu yoğunluğu nasıl kaldıracağı da başka bir soru işareti. Diye bir stad acilmiş neresi burası hiç duymadım yada eskimi ben yeni duyuyorum maruz görün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Kasimpashada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 onun ben ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 hmm yanı kasımpaşa stadının adınımı değiştirdiler ? tahmin etmeliydim aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Stad güzel aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 stad bir şehircilik faciası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SuperCandalf Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 "nutella yerim" said: stad bir şehircilik faciası aynen. İtü'de mimarlık derslerinde tartışırlarken duymuştum bende. Öyle fazla hatası ve saçmalığı varmış ki anlatmakla bitmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 ne kadar az stad varmış istanbul'da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 aynen, bildiğin facia. fatih'e giderken yanından geçiyorum, hayretler içerisinde kalıyorum. saçma sapan bi yer yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 ya zaten halı saha gibi bir yerdi, öyle alt lig maçlarının yapıldığı bir mekan iken işte başbakan torpilinden faydalanarak bu tip bir yer haline getirildi. Ne lüks ne varoş, ne büyük ne küçük saçma sapan rezil bir stad, gerçi denklerine göre sağlam bir stadyum ama olsun sadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 bizim maori hocamız vardı lisede istanbula ilk geldiğinde kasımpaşada kalmış öyle bi sevgi oluşmuş adam her maça gidiyodu RTE Arenaya izlemeye 3-4 sene önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 daha adam yaşarken böyle abuk subuk şeylere isimler vermeler, ben olsam utanırım noluyorsunuz durun daha ölmedim falan derdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Belediye'ye bizim Florya'nın antrenman sahasını verelim, kapalısı filan var akustiği iyi Kop Jr resmen 1000 kişi iyi ambiyans verir. Beşiktaş da Kasımpaşa'da oynasın işte mis gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar