Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 selam arkadaşlar. bugün yeni laptop aldım bayadır buradan da soruyor ediyordum. topik vardı. alet elime ulaştı süper falan onun heyecanını yaşamaktayken daha bir anda mavi ekran verdi. geri açıldı kaspersky kuruluydu, açılmıyor hiçbir şekilde falan. bir garip. ben de recovery ile ilk haline aldım, sonra da kasperskyi ve windows update açıp uyudum. uyandığımda alet yine restart falan atıyor kendi kendine. kaspersky darmadağın olmuş. test yapacağım yapamadım falan. nedir sizce bu sorun. virüsvari birşey olabilir mi? donanımsal mıdır? bu laptoptan bulmak çok zor geri yollamak falan ölüm geliyor şimdi. oturucam biraz kasıcam ama önce bir sorayım dedim işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 o kadar kötü ki şuan google chromu açıyorum hata veriyor açmıyor. kaspersky zaten 10 saat bekletiyor falan. sonra da mavi ekran veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 git değiştir abi çürük mal vermişler işte ne uğraşıyosun. bikaç yıl önce benim de başıma gelmişti böyle bişey işlemcisinde arıza varmış aldığımın ertesi günü yenisini verdiler şak diye, vericekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Kaspersky'ı kaldır öyle bi bak, olmadı geri götür belki de donanımsaldır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Degistir direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Hemen değişim yaparlar zaten yeni aldıysan.Benim asus aynısını yapmıştı, ram kaynaklıymış problem hemen yenisini verdiler.Sonra bir daha ne hata ne başka bişey görmedim 2sene içinde laptopta:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Of aletten başka yok şuan hiçbiryerde ondan bir umut sorayım demiştim. Şimdi tekrar format attım hiçbişey kurmadan beklicem bakalım. Yine sorun yaparsa veririm artık ne yapayım. Teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 arkadaşlar kaspersky sorun yaratıyor olabilir mi acaba? format attım kaspersky kurmadım 1 saattir sorun çıkarmadı alet hala. da orjinal mis gibi kaspersky niye böyle sorun çıkarsın onu da aklım almıyor. bakalım belki de 2-3 saat sonra patlayacak. heyecanla bekliyorum. edit: bir kaç arama yaptım kaspersky kurup mavi ekran sorunu yaşayan başkaları da varmış. umutlar artıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 büyük ihtimalle sorunu çözdüm. intel graphics ekran kartıyla kaspersky ürünleri bazen uyumsuzluk yapıyormuş. bir kaç çözüm falan verilmiş burada.ilgilenen bakabilir. http://support.kaspersky.com/faq/?qid=208284190 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 fürüs programı gereksiz zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Microsoft Security Essentials... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 karpersky e ram yetiştiremiyordur alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 bari hazır yeri gelmişken soruvereyim mcaffeyle geldi içinde. bitçek bir aya. alayım mı onu 30tlye değer mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar