Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Kurcalaman gerek biraz, jortede olmayan güzel özellikler var. takvimde mesela work week view çook işe yarıyor. Programa iş zamanını giriyorsun (monday-Friday arası, 8.30-17-30 arası gibi), sadece 5 günü, o saatler arası gösteriyor. güzel fikirler var içinde. contacts history'de o contact'ın paylaştığı her şeyi filan topluca görebiliyorsun. Daha önce hiçbir yerde görmediğim innovasyonlar var. parasız tek sınırın iki hesap olması iyi. gerçi google + facebook + skype olamıyor işte. 3 hesap olaydı sınır =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 bir de bu 4.0 versiyonu. 4.5 versiyonunda Gmail'in arşivleme tuşu gelecekmiş. Şimdilik ben archive diye bir klasör yarattım, oraya atıyorum mailleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 adsdfasdf work week=24/7 olunca çok önemsiz kaçıyor bana. ama makul, abi ben programlayabilsem oturup ciddi bi ajanda programı yazardım. çok çok eksikleri var tamamının. işleri kolaylaştıracak bin adet yöntem var işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 bunda yeni yeni şeyler gördüm hep. bir de forumlarına baktım, şunu koyun diyenler çok yancı toplayabilirlerse koyuyorlar. yaz oraya =) takvime entegre hava durumu filan, iyi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Archive tuşuna Thunderbird'deki o kadar da gerek yokmuş. Delete diyince eM Client'te e-mail'ı [Imap]/Trash diye bir klasöre atıyor. Oradan silince de program içinde Empty Trash diyerek All Mail'da durmaya devam ediyor. Güzel yani bir de Thunderbird'de All Mail'ı sync edemiyor olmana rağmen (her mail'ı iki kere gösteriyordu), burada edebilmen. All Mail'dakileri için tekrar notification vermiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 aaa ben aylık 50$ sanıyordum bunu ondan kullanmamıştım. Meğerseme yıllıkmış ya bu aha süper alayımda kullanmaya başlayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar