elesso Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 1 -2 saat once yuruyen merdivenden asagi inerken, cikis tarafinda 3 4 kisi kapagi acik bir tabut icerisinde bir adami yukariya cikariyolardi. Adamin belden yukarsi cop poseti geciriliydi. Asagi indigimizde yerler kan doluydu. Tamam anladik bi kaza olmus ama o tabut nerden geldi. Ambulans sedye falan gelmezmi normalde bunlar dogrudan defnetmeye gider gibiydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Hass manyak misin oglum ne anlatiosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 tırstım lan okurken ciddi ciddi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Yasli bi amca merdivenlerden dusup olmus sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 adam tabutuyla dolaşıyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 başka bira yok mu lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Korku filmi gibi hadiseye bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 O.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Daha da levent metroya girmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 olm bende metro kazısı sırasında tabut buldular sandıydım sakın açmayın lanetlidir falan demeye geldiydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 son 24h levent metro diye aratınca oldukça yukarıda çıkıyoruz. internetin gücü budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 internet güçlendirme çalışmaları devam ediyor. paticik belediyesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 jandarma olunca o cesedi sen taşıyosun dağda, insanlar gelip sana soruyor falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 internet yok işte. muhtarlığın sitesinde açıklasalar falan. fena mı olurdu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 goldbären said: jandarma olunca o cesedi sen taşıyosun dağda, insanlar gelip sana soruyor falan. Eheh çok taşıdım çokkkk. Nalet olsun Jandarmaya. Acayip ağır oluyor birde cesetler. 4 kişi zor çekion. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 yok be EN ZOR ASKERLİĞİ BEN YAPTIM tribinden demedim sdfsd ama her olaya gidince sikko memleketlerde bile ne kadar çok olay varmış diyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 HİÇ ADAM ÖLDÜRDÜN MÜ KOLDBARON? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 böcek ve fare öldürerek başladım... insanlara geçecek kadar uzun değildi askerliğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Jandarma beğ bodrumda fareler var diye mi geldiler? Olm questtir o, bodrumdaki tavanarasındaki fareleri öldürerek başlıyorsun ama sonra dünyayı kurtarıcan. Xp gözüyle bak hep onlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Kotick mi diyosun yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Adam raylara düşmüş olmasın lan. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 cık. kanlar raylarda değil merdivenlerin bitişinde zemindeydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 haberlerde falan bişi yok di mi? ne bileyim, ADAMIN KAFASI METRO BEKLERKEN PATLADI! KAPATILAN KÖPRÜLER VE ARTAN TRAFİK ÇİLESİ YÜZÜNDEN KELİMENİN TAM ANLAMI İLE TEPESİ ATTI gibi bir haber falan yok di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Evet ya, gerçekten ben de rastlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Tam da supernatura izlemeye başladığım bugünde bu topiği okumam..hoş olmadı. Bir de hergün 2 kere --minumum-- ordan geçiyorum hiç bana rastlamıyor böyle enstanteneler, olsa olsa binenlerin inenleri beklemediği için yedikleri ağız dalaşını görüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar