Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Adrian Mutu Kovuldu (Chelsea F.C)

insight_13

Öne çıkan mesajlar

Yapılan doping testinde kokain bağımlısı olduğu öğrenilen genç futbolcu sabah sularında klüp yöneticilerinin 2-2.5 saatlik toplantısı sonucu kovuldu..

Şimdi kendine klüp arıyor...

Yazık ya bi insan kendini anca böyle yakar..[signature][hline]BabacumMostors, 07 Aralık 2003 17:15 tarihinde demiş ki:
-Hocam anal sex günahmıdır?
-Evladım hak yolu varken neden bok yolu?
Sosyal ağlarda paylaş

mutu zaten küçüklüğünden beri galatasaraylıymış duvarında da boydan boya metin okyat prekazi posterleri asılıymış :P
galatasarayın almak için bi girişimde bulunacağını zannetmiyorum. bulunsalar bile mutunun geleceğini hiç zannetmiyorum. ama gelmesini isterim ayrı mesele
[edit&ekleme: kokain bağımlısı bi alman da türkiyenin 3 büyük takımının 2sinde antrenörlük yaptı ve yapıyor. ilginç.]

[Bu mesaj Kenderleme tarafından 29 Ekim 2004 22:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

evet kokain bağımlısı ama unutmayın ki bundan 4 sene önce GS Basketbol şubesinde bunun bir örnedği Lloyd Daniels vardı.Uyuşturucu yüzünden basketbolu bırakan Daniels GS'yle parkelere dönmüş ve başarılı olmuştu,hatta hakkında şöyle bir söz vardır "Parkede Michael Jordan neyse,asfaltta Lloyd Daniels odur"

o yüzden gelirse ki gelmez gibime geliyo;başarılı olabilir.

(bide başlık düzeltilirse güzel olur)[signature][hline]regarnur kharta
Sosyal ağlarda paylaş

Evet Daum gibi kokain bağımlısı bir adam bu takımlarda baş olup teknik direktörlüğe savunuyorsa mutunun da oynamasında sakınca görmem ben. Eğer kendi kullanıyorsa ve eğer satış ve etkileme işinde değilse ve yine oynayabilecek durumdaysa benim için sorun olmaz...

Ha, GS'ye gelir mi? Hiç sanmam o ayrı. Geçenlerde FB'den de birisi açıklama yaptı "Türkiyeye kaliteli oyuncu gelmiyo, sene başında Morientes'le görüşmeye gittik, hangi ülkedensiniz diye sordu, Türkiye dediğimizde daha para bile konuşmadan Teşekkür edip ilgilenmediğini belirtti" diye. Doğrudur. Ha anca kulüp bulamazsa gelir belki...[signature][hline]
Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Eğer sözleşme şartlarında varsa 5kuruş vermezler[signature][hline]Daoc:Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL
Trex lvl 50 Bm
Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation
Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl.
Ve niceleri

Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...