insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Yapılan doping testinde kokain bağımlısı olduğu öğrenilen genç futbolcu sabah sularında klüp yöneticilerinin 2-2.5 saatlik toplantısı sonucu kovuldu.. Şimdi kendine klüp arıyor... Yazık ya bi insan kendini anca böyle yakar..[signature][hline]BabacumMostors, 07 Aralık 2003 17:15 tarihinde demiş ki: -Hocam anal sex günahmıdır? -Evladım hak yolu varken neden bok yolu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 2 hafta önce mi ne bi spor gastesinde "Cimbomda Mutu sesleri" diye bi başlık vardı ben de görmüş "hadi len destekli atın" demiştim. Meğer bunun kokusunu almışlar...[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Bende gördüm o gazeteyi.. hatta burya topic acıcaktım nette habre yoktu bunla ilgili kaynak yok die suçlarlar die açmadım :D[signature][hline]BabacumMostors, 07 Aralık 2003 17:15 tarihinde demiş ki: -Hocam anal sex günahmıdır? -Evladım hak yolu varken neden bok yolu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 concecaio yu gonderceklermiş.onun yerine De Souza(nası yazdılgını bilmiyorum ehe) yı alcaklarmış die duydum.mutu yla ilgilenmezler bence.necati var bizde eheh[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 atmasalardı basın kulübe harbi kötü yüklenirdi..[signature][hline]BabacumMostors, 07 Aralık 2003 17:15 tarihinde demiş ki: -Hocam anal sex günahmıdır? -Evladım hak yolu varken neden bok yolu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bief_Lord Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 +1[signature][hline]Bir Gun Karanlık Tamamiyle Aydınlanacak. Bir Gun Tum Galatasaraylılar Fenerli Olacak. Bir Gun İnsanlar Ultimaya İnanacak...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mutu Qatar a gidermiş şimdi[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efecik Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Haha yarıldım dur koptum koptum Gs mutuyu alcakmış.Yanlışlık olmasın Mutu Gs yi almasın. Ahaha cimbom kim mutu kim.[signature][hline]Manchester Ich bin Efe Genç Fenerli'yiz. Herşeyi göze alıp geleceksen,Bi daha yaparsan affetmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 bize gelsin:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Hagi baglar olayı diyorum.[signature][hline]To be or not to be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 said: Efecik, 29 Ekim 2004 18:29 tarihinde demiş ki: Haha yarıldım dur koptum koptum Gs mutuyu alcakmış.Yanlışlık olmasın Mutu Gs yi almasın. Ahaha cimbom kim mutu kim. Ay ne şeker şeysin sen öyle...[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Arkadaş Mutu nun avukatı ondan bu tür lafalar ediyor.[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Kokain bağımlısı adamı GS alsa ne olur, almasa ne olur.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 mutu zaten küçüklüğünden beri galatasaraylıymış duvarında da boydan boya metin okyat prekazi posterleri asılıymış :P galatasarayın almak için bi girişimde bulunacağını zannetmiyorum. bulunsalar bile mutunun geleceğini hiç zannetmiyorum. ama gelmesini isterim ayrı mesele [edit&ekleme: kokain bağımlısı bi alman da türkiyenin 3 büyük takımının 2sinde antrenörlük yaptı ve yapıyor. ilginç.] [Bu mesaj Kenderleme tarafından 29 Ekim 2004 22:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regarnur Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 evet kokain bağımlısı ama unutmayın ki bundan 4 sene önce GS Basketbol şubesinde bunun bir örnedği Lloyd Daniels vardı.Uyuşturucu yüzünden basketbolu bırakan Daniels GS'yle parkelere dönmüş ve başarılı olmuştu,hatta hakkında şöyle bir söz vardır "Parkede Michael Jordan neyse,asfaltta Lloyd Daniels odur" o yüzden gelirse ki gelmez gibime geliyo;başarılı olabilir. (bide başlık düzeltilirse güzel olur)[signature][hline]regarnur kharta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Evet Daum gibi kokain bağımlısı bir adam bu takımlarda baş olup teknik direktörlüğe savunuyorsa mutunun da oynamasında sakınca görmem ben. Eğer kendi kullanıyorsa ve eğer satış ve etkileme işinde değilse ve yine oynayabilecek durumdaysa benim için sorun olmaz... Ha, GS'ye gelir mi? Hiç sanmam o ayrı. Geçenlerde FB'den de birisi açıklama yaptı "Türkiyeye kaliteli oyuncu gelmiyo, sene başında Morientes'le görüşmeye gittik, hangi ülkedensiniz diye sordu, Türkiye dediğimizde daha para bile konuşmadan Teşekkür edip ilgilenmediğini belirtti" diye. Doğrudur. Ha anca kulüp bulamazsa gelir belki...[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Ellerine sağlık...[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 salak herif ya yaptın bari itiraf etme,adam haftada 100.000 pound alıyodu[signature][hline]sert kal,taviz verme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deviL Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 kullanmis olabilir ama bagimli oldugu nerde yaziyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 uncla merak etme dünyanın tazminatını almıştır o.[signature][hline]Düşmanı çok, dostu daha çok ahanda imzamı da kondururum böyle aynı günde 3 çocukla dalaşınca. [Bu mesaj -DoruK- tarafından 30 Ekim 2004 17:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Ne tazminatı... Direk KOVULMUŞşşŞşŞ... kuruş vermemişler..[signature][hline]BabacumMostors, 07 Aralık 2003 17:15 tarihinde demiş ki: -Hocam anal sex günahmıdır? -Evladım hak yolu varken neden bok yolu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 kovulanlara genelde tazminat veriliyor? tabii karşılıklı feshederlerse ayrı konu.[signature][hline]Düşmanı çok, dostu daha çok ahanda imzamı da kondururum böyle aynı günde 3 çocukla dalaşınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Eğer sözleşme şartlarında varsa 5kuruş vermezler[signature][hline]Daoc:Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Ve niceleri Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 heh fizban şindi geldim ağzımdan almışın :)[signature][hline]We don't know what must we do about Worlds! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar