Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ucagimiz Suriye karasularının 8 mil açığına düştü

Editor

Öne çıkan mesajlar

"nutella yerim" said:

Editor said:

sürcen bunların hepsini önden gen havuzu temizlensin

peki ya gen havuzu temizlenmezse?

ya galip gelirler ve muzaffer kumandan edasıyla dönerlerse?

ya kart kurt diyerek aştıkları karlı,kurtlu dağların arkasından binlerce recep ivedik karşımıza çıkarsa?

ilk yoruma dikkat bu arada:D AZGININ GÜNLÜĞÜ asdasd

Sosyal ağlarda paylaş

Marty said:

Tayyip girer mi hic savasa ya? savas dedigin zarar demek. tayyip bildigin tuccar. yapmaz oyle sey.

ve yapmasin da zaten. elalemin igrenc politikalari pislik planlari yuzunden olume gidicek insanlar

Yoo Amerikadan 100 tane sundan aldık der 10 tane alır bilmem kaç tane şundan emin ol siyasetçi için para savaşta. 10 yılda topladığını 1 yılda toplar.
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/20849779.asp

bu maya takvimine göre 2012 aralığında ortalık karışacaktı şu çıkması muhtemel savaşın sonunda ortalık nuketen geçilmez olabilir.

biz suriye ye girersek rusya da arkadan bize girer. nato da anadolu da rus görmek istemeyeceği için polonyadan yardırır gider sonrasını biliyorsunuz fallout ve mad max karışımı bir ortam.
Sosyal ağlarda paylaş

yumy said:

nick mesaj uyumu.. mu ? asdfasd

ne olmalıydı nick? alpaslan kurtboyları akıncılar filan mı?
barış için pembe baloncuklar yeterli gelmiyo malesef. dünyamız cennet değil hele bölgemiz hiç değil, büyük oyuncular onlarca yıldır her türlü pis oyunları oynuyo bölgede, sen boşver benim nick filan da söyle bişeyler varsa bi düşüncen biz de ufkumuzu genişletelim.
Sosyal ağlarda paylaş

hasta mısın arkadaş asdfasd nickini greenpeace koymuş sonra gelmiş bana pembe balon hede hödö, sanki ben dedim pembe balonlarla kurtarcaz dünyayı.. Madem savaşla ve "ya istiklal ya ölüm" slagonlarıyla dünyayı cennet yapacağına inanıyosun, nickinin akıncılar, kurtboyları vs. olması çok da ilginç kaçmaz hani..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...