nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Absolut said: Ucagimiz dusurulmus, delikanli basbakan nerde? Kendi vatsndasina dayilik yapmak kolay. işçiye köylüye postayı koyarak erkeklik show yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Pilotların üzerinde mi verici var? Bilmediğimden soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 fırlatma koltuğunda oluyor, bizimkilerde var mı onu bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Bazı haber sitelerine ordu karşılaştırmaları var ya, hey allaaam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 warmongerer diyoruz biz onlara wormtongue da olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 BÜYÜK ORTA DOĞU PROJESİ!1!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Ya ben herşeyi anlıyorumda Suriye neden eğitim uçağını vursun hemde kendi sınırlarına girmemiş. Hani Suriye böyle birşey yaparak kendine nasıl bir fayda yaratacak diye düşünüyorum aklıma bişey gelmiyor. Niye yav bilen biri anlatsın Suriye neden böyle birşey yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Buddha said: Pilotların üzerinde mi verici var? Bilmediğimden soruyorum. Uçağın karakutusunda var enkazdadır o, ayrıca koltuklarda ve pilotların giydiği tulumlarında da oluyor verici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 tek fark amerika'nın artık kendi pisliğini tek başına yapacak ekonomik gücü yok, bizim gibi ülkeler aracılığıyla natoyla vs. yaptırıyorlar.libya'ya da nato aracılığıyla girmişlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 askeri karakutu sistemlerinde silme olayı var, pilot kontrolünde veya otomatik olarak bütün veriler siliniyor, düşman eline geçmesin diye, bizim uçaklarda durum nasıl bilmiyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Buddha said: Ya ben herşeyi anlıyorumda Suriye neden eğitim uçağını vursun hemde kendi sınırlarına girmemiş. Hani Suriye böyle birşey yaparak kendine nasıl bir fayda yaratacak diye düşünüyorum aklıma bişey gelmiyor. Niye yav bilen biri anlatsın Suriye neden böyle birşey yapar. Göz dağı veriyor. Silah sistemini deniyor. esadın canı sıkılmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Buddha said: Ya ben herşeyi anlıyorumda Suriye neden eğitim uçağını vursun hemde kendi sınırlarına girmemiş. Hani Suriye böyle birşey yaparak kendine nasıl bir fayda yaratacak diye düşünüyorum aklıma bişey gelmiyor. Niye yav bilen biri anlatsın Suriye neden böyle birşey yapar. eğitim ucagı degıldı kı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Esad'ın canı sıkılmıştır? Canımı sıkılmış canına mı susamış. Nato toplanacak neden böyle birşey yapsın ki? Daha mantıklı bir açıklaması olan yok mu? Gündemi takip etmediğimden soruyorum. En son bakkaldan bişeyler alırken bakkalın TV'de mecliste resmen Suriye'ye müdahale etmek isteyenler ve karşı çıkanlar vardı baya gergin bir ortam. Suriye'liden çok Suriye'yi merak ediyormuşuz gibi bir hava vardı. Kendimizden bile çok. 1 ay sonra pat uçak düşüyor ne oluyor yahu? Ardeth bu kadar gündem bombardımanı olmamıştı bişey mi olacak falan diyordu çoğu mesajında. Yoksa bu mu acaba olan =) Edit: Nato Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 birisi zamanında büyük israil projesinin pardon büyük ortadoğu projesinin eş başkanıyım demişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Aslında Esad'ın gitmesi demek Suriye'deki Kürtlerin de Irak'taki gibi merkezi yönetimden ayrılması demektir. Bunun ilersinde hedef olarak bizim ünlü kırmızı çizgilerimizi ezen Irak-Suriye-İran-Türkiye Kürtlerinin birleşip Kürdistan'ı kurmalarının yattığı aşikar, yani biz aslında kendi ayağımıza sıkıyoruz Esad ile uğraşarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 aslında uçak yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Buddha said: Esad'ın canı sıkılmıştır? Canımı sıkılmış canına mı susamış. Nato toplanacak neden böyle birşey yapsın ki? Daha mantıklı bir açıklaması olan yok mu? Gündemi takip etmediğimden soruyorum. En son bakkaldan bişeyler alırken bakkalın TV'de mecliste resmen Suriye'ye müdahale etmek isteyenler ve karşı çıkanlar vardı baya gergin bir ortam. Suriye'liden çok Suriye'yi merak ediyormuşuz gibi bir hava vardı. Kendimizden bile çok. 1 ay sonra pat uçak düşüyor ne oluyor yahu? Ardeth bu kadar gündem bombardımanı olmamıştı bişey mi olacak falan diyordu çoğu mesajında. Yoksa bu mu acaba olan =) Edit: Nato Esad iç siyasette Türklere fazla güvenmeyin mesajı verdi. Uçağın bizim olduğunu bile bile indirdiler bu çok açık. Bizimkiler de radar sistemlerini mi ne deniyormuş öyle diyorlar. Pilot ihlal ediyor havasahasını uyarılıyor, sonra manevrayı tekrarlamak istediğini bildiriyor daha sonrada bağlantı kopuyor. Anlamadığım güçlü birşeyle vurulduysa uçak patlamaz mı. 13 küsür milde vurulup nasıl suriye sahasına düşmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 ilerde tarihte avusturya veliahtının vurulması filan gibi mi hatırlanır acaba bu olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 kürdistan karşıtlarıyla suriyeye savaşa gidelim diyenlerin aynı insanlar olması bu ülkeyi özetliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 ohh artık amerika bizim üzerimizden savaşa girer : ) ve bu savaş olasılığını iyi birşey zannedenler var üzülüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 1. dünya savaşı sonrası bütün bu coğrafyayı şekillendirenler her ülkenin başına bi diktatör koydular, şimdide yeniden şekil değişikliğine gidiyolar, biz de takılmışız esad niye saldırdı uçak düştümü sınır ihlali varmı yokmu, kap kom ların kapışmasındaki bu büyük resmi yorumlamak lazım bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Rusya neden sessiz bu ara asllinda bizim rusya ile de konusmamiz gerekiyor. Biz misilleme yapicaz o ucaksavar bataryalarini vuracagiz desek rusyanin tepkisi ne olur orasi onemli sonucta biz hakliyiz biz girsek bisi olmaz ama kalkipta nato, amerika oalyin icine girerse ozaman rusya yine bize bulasicak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Editor said: Rusya neden sessiz bu ara asllinda bizim rusya ile de konusmamiz gerekiyor. Biz misilleme yapicaz o ucaksavar bataryalarini vuracagiz desek rusyanin tepkisi ne olur orasi onemli sonucta biz hakliyiz biz girsek bisi olmaz ama kalkipta nato, amerika oalyin icine girerse ozaman rusya yine bize bulasicak... abi ne misillemesi ne diyosun,cılız cok afedersin .ki kalkmaz bir ülkeyiz ne misillemesi allah aşkına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Abi sacmalamayin TUrkiyenin itibarini cok kotu zedeler bu durum sadece ozurdileyin diyip birakirsak... 23 yil oncede buna benzer bi olay oldu Suriye ucagimizi vurmustu ama nesekilde tam ayrinti bilmiyorum... Gunlerce ucaklarimiz sinir ihlali yapip tacizde bulunmuslardi 23 YIL ONce ozurdilemeye zorlamistik. ve o olayda yanlislikla vurmuslardi... Peki simdi ne ? RTE nin aciklamasina misilleme yapip vurdular... resmen onlar missilleme yapio misilleme bir savas nedenidir... Twitterda Devlet baskanlarimidir disisleri bakanlarimidir nededi ? hemen ucak vuruldugu gibi tweet atti adam TURK Ucagi sinirimizi ihlal etmistir ve hakkini bulmustur yazdi... sonra sildi ? Bune peki aciklasin biri bunu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 savaş çıkarsa defolsun türkiyenin %51 lik akp si gitsin askere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar