Magnum Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Merhabalar ben magnum'un kaynatasıyım. Arkadaşlar öncelikle şunu belirtmem gerek. Ukrayna'da okuyorum ve yaklaşık 7 ay önce büyük bir hevesle toplayıp derslerden dolayı doğru düzgün kullanamadığım PC'mi Türkiye'ye getirdim ve dizüstü almak üzere parçalıyorum :( Bugüne kadar en ufak bir problem dahi yaşamadım. Normalde garantileri var fakat Türkiye'deki geçerlilikleri hakkında fikrim yok. Kutuları ve içerikleri yerli yerincedir. İstanbul Küçükçekmece'deyim, yüz yüze tercihimdir. Şehirdışı durumunda kargo karşı tarafa aittir. AMD FX-4100 3.6GHz/8MB/2000MHz (FD4100WMGUSBX) sAM3+ BOX BLACK EDITION:Fiyat: 200 TL --------------------------------------------- MSI PCI-Ex N560GTX-Ti Twin Frozr II/OC 1024MB GDDR5 (256bit) (880/4200) (2 x DVI, mini HDMI) (N560GTX-Ti Twin Frozr II/OC):Fiyat: 400 TL --------------------------------------------- Thermaltake TR2 RX 750 W (TRX-750M) Modüler: Özellikler: http://thermaltakeusa.com/Product.aspx?C=1264&ID=1907Fiyat: 200 TL --------------------------------------------- Thermaltake Element G (VL10001W2Z-B) Black: Özellikler: http://tr.thermaltake.com/products-model.aspx?id=C_00001440Fiyat: 250 TL --------------------------------------------- 24" Asus VE248H 2MS LED: Özellikler: http://www.asus.com/Display/LCD_Monitors/VE248H/#specificationsFiyat: 400 TL --------------------------------------------- Plantronics Gamecom 777 7.1 Gaming Kulaklık Bu ürünle ilgili bir parantez açayım, satın alıp fiyatının hakkını verdiğini düşündüğüm nadir ürünlerdendir. Fotoğraflarda görüldüğü üzere üzerinde en ufak bir çizik dahi yoktur. GameCom 777: Özellikler: http://www.plantronics.com/us/product/gamecom-777Fiyat: 125 TL ---------------------------------------------- Logitech X-530 5.1 Müzik Sistemi (Bu Türkiye'de alınmıştı, garantisi bitti) Fotoğraflar: Özellikler: http://www.logitech.com/en-roeu/speakers-audio/home-pc-speakers/x-530Fiyat: 100 TL Monitör ve kasanın fotoğraflarını yakın zamanda ekleyecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Ah be abi daha yeni amd phemom II 965 black ed aldım 266 liraya vga falanda aldım tüh :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 kredi kartına taksit yapabilsen alırdım:Dyenilicem benim pcyi işlemci fln iyiymiş aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 hayvani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Baya işte büyük büyük parçalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Sanalpazar üzerinden satıp taksit seçeneği sunabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Esh said: hayvani? Adamın bissürü madalyası var beyler, dağılabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 alienware fln bekleyerek girdiydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Logitech X-530 ne durumda, patlağı çatlağı vs var mı? bi de fiyat son ne olur onda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Taksit olayı felan olabiliyorsa direk atlarım o ekran kartına da o ekran kartının üzerine de OC yapıldımı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Arkadaşlar ekran kartı gidici büyük ihtimal, muhtemelen öğleden sonra devredecem. Ayrıca taksitle satış olayı hakkında bir fikrim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 getirirken kaç kilo çekti bunlar? uçakta ekstra kaç para verdin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 kimse dikkat etmemiş galiba şu olaya...ukrayna da okuyup,bilgisayar toplamak amacın ne senin!? :D şaka bir yana iyi şatışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 dasaaa said: getirirken kaç kilo çekti bunlar? uçakta ekstra kaç para verdin? Aşağı yukarı 35 kg çekti. Benim 40 kg sınırım vardı toplamda eşyalarım 70 kiloya yakın çıktı. 5.1 yoktu aralarında, Türkiye'de kullanıyordum zaten. Neyse eşyası az bir kaç Türk arkadaştan rica ettim sağolsunlar kırmadılar, üzerlerinden geçirdik. Yoksa kg başına 5$ gg :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Frostbite said: kimse dikkat etmemiş galiba şu olaya...ukrayna da okuyup,bilgisayar toplamak amacın ne senin!? :D şaka bir yana iyi şatışlar. Ezelden desktop insanıyım, ama artık emekliye ayrılıyoruz. Teşekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 ukraynada bilgisayarı naptın ki o kadar çok seks varken bilgisayara ne gerek var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 heh yaşa bende onu diyorum işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Evet konu beklediğim yere gelmiş. Ukrayna'da hatun olayı en son düşünülecek şey. Rusçası olan bi gobline bile muhakkak ekmek çıkar. Zaman geçtikçe tf2'de attığın bir iki mapten aldığın zevk, öteki fani zevklerini katlayabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 ADAM SEKSTEN BAYMIŞ!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Taksitli satış için tek yapılması gereken sanalpazar sitesinde hesap açmak. Maliyeti ise satış fiyatının %5 i siteye kalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 senko said: ADAM SEKSTEN BAYMIŞ!!! UKRAYNADA SEKSTEN SIKILAN GENÇLER ELLERİNE OYUN KOLLARINI ALIP ONLARLA OYNUYOR! GENÇLERİN AÇIKLAMALARI KAN DONDURDU! "SEKSTE BU TAT YOK TABİİ" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Osie16 said: Ah be abi daha yeni amd phemom II 965 black ed aldım 266 liraya vga falanda aldım tüh :/ Senin işlemcin daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 nomsaR said: Logitech X-530 ne durumda, patlağı çatlağı vs var mı? bi de fiyat son ne olur onda. Şöyle bi tabir duydum, yeni racon galiba. Kozmetik, yani ürün kozmetik olarak 9/10. Çatlak patlağı geçtim çizik yok üzerinde. Arızası zaten yok. Edit: Cahilim kabul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 dasaaa said: senko said: ADAM SEKSTEN BAYMIŞ!!! UKRAYNADA SEKSTEN SIKILAN GENÇLER ELLERİNE OYUN KOLLARINI ALIP ONLARLA OYNUYOR! GENÇLERİN AÇIKLAMALARI KAN DONDURDU! "SEKSTE BU TAT YOK TABİİ" TÜRKİYEDE ELİZABETHTEN SIKILAN GENÇLER ELLERİNE OYUN KOLLARINI ALIP ONLARLA OYNUYOR! GENÇLERİN AÇIKLAMALARI KAN DONDURDU! "ELİZABETHTE BU TAT YOK TABİİ" şeklinde haber yapılmaktan iyidir (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 türkiyede değilim. ama gidip de oyun bilgisayarı da toplamam hani. git dışarıda gez lan. ne bilgisayarı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar