Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 2012 antivirüsleri biterken yeni bir şey alıyordum, Bitdefender alacaktım yine ama bunu buldum. Antivirüs programı zaten araştırdığım üzere en iyilerden. Bir Norton ile Bitdefender kadar var. Fiyatı da çok ucuza geliyor böyle. http://www.webroot.com/En_US/sites/bbi/sem-wsa-3prod-50disc/?sc=701F0000000d8sk Link kimin referralı bir fikrim yok ama aldım şimdi. Epeydir bulut antivirüs programlarını kullanıyordum Panda ile, hem kaynak tüketmiyor, hem de iyiydi. Bu bulut antivirüslerin en iyisi işte, iyi bir güncelleme oldu benim için. Bakın bir. Program ne derseniz: http://www.webroot.com/En_US/consumer-products-secureanywhere-antivirus.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 kim uplayacak eski konuyu sdf. http://forum.paticik.com/read.php?6,6167674,page=1 dayanamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 senin ref id'n varsa, onu koy bari. bir indirim falan kazan ehue. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 O viral çok kötü olmuştu ama gelecek cloud anti-virus'de bence. Ram'de mesela 1-2 mb yer kaplıyor (ram bol gerçi). İşlemci hacaması sıfır, tüm tarama bir dakika sürüyor, aşırı hızlı. Dergilerin çoğunca testlere bakıyorum sabahtan beri, en tepede hep bu ve Norton ile Bitdefender var ama diğer ikisi epey ram ve daha önemlisi işlemci harcıyor buna kıyasla. İyi bir şeye benziyor. Benim ref yok ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 2012, 2013 fark etmiyormuş bu arada bunda. Sürekli güncel kalacakmış 12 ay boyunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Bulut olmasının iyi yanı bu arada tüm kımıl zararlılarının anında database'e işlenmesi. AVG gibi free programlar resmen 5-6 saatte bir güncellenerek geri kalıyor. Bitdefender gibi her ne kadar imba olsa da local database programlar bile geride kalabiliyor. Bulut antivirüs olayını beklemediğim kadar çok sevdim ben. Kaynak kullanımın %0.1 olması da cabası. Ucuzken alın diye söylüyorum işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Eset Internet Security'den şaşmam, yıllardır parası neyse verdim aldım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Eset yıllar önce iyiydi ama sadece. Şu anda iki günlük süren ve 20 küsür eleştiri okumamdan sonra anladığım kadarıyla zirvede Webroot, Norton ve Bitdefender var. Bitdefender en iyisi diyorlar ama bulut olayı yüzünden Webroot da epey iyi görülüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar