sheref Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 said: DoGMeaT, 30 Ekim 2004 12:07 tarihinde demiş ki: ritmixi denedim,beenmedim. said: Maedhros_Laorx, 30 Ekim 2004 01:40 tarihinde demiş ki: ritmix+vodka+battery=hatırlayamıyorum votka+votka+votka+shot bardak=hatırlayamıyorum ayrıca bi simrfnoffa 4 shot bardak hediyesi kampanyası çok çok ÇOK tehlikeli. yada ramazanın ilk günü o kdar içince çarptı beni. bilmiyorum :) 44 tane Shoot bardağım oldu kamanya başladığından beri :D pazar alanında satışa mı çıkarsam hepsini :)[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 İlerde çeyiz olarak kullanırsın .[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim | " 6 " Day
geffen Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 said: Mavi, 30 Ekim 2004 01:47 tarihinde demiş ki: şalgam suyunun kola gibi 5 kapak 1 bardak promosyonu yaptığı günleri görebilecekmiyiz kaptan ? Penguen okuyup o esprileri o lafları günlük hayatta kullanmaya çalışsan süper yaratıcı kişilerden birisi misiniz?[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh.
MartinLGore Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 said: pan, 30 Ekim 2004 01:28 tarihinde demiş ki: OrangiNAaaAAaaaaA sux. Ahahh.. Bunun reklamını biz yapmıştık eski şirketimde. Intro Production.. Tabii seslendirme ve animasyon kısmı sadece diğeri yurtdışından gelmişti.. Montaj odasından bütün gün ornjinaaaaaa sesi geliyodu. Beynimiz ambale olmuştu artık..[signature][hline]
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 said: DoGMeaT, 30 Ekim 2004 12:07 tarihinde demiş ki: yada ramazanın ilk günü o kdar içince çarptı beni. bilmiyorum :) o gün bizde içtik:-p. ramazanın ilk günü üstüne üstlük cuma günü ve biz içiyoruz.dedik kesin ölcez:D[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı; Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Griswold Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 oranginayı beğendim fena değil de, bikaç yudumdan sonra dili çok feci yakıyor. ritmix'i de babam 4'lü paket almıştı ananaslı, zaten bira sevmem, bir şişe içtim ondan:) allahtan midem sağlam hiç bu kadar iğrenç bişey içmemiştim:-) limonlu ice teaden şaşmayın:D[signature][hline]öss nubisi MSN:[email protected]
elma Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 said: lord_elvyn, 30 Ekim 2004 12:33 tarihinde demiş ki: elma seviyodu ritmixi eheh :D aç kalınca içiyorum ister istemez. etimax + doritos alaturca(biberli olan maviş paket) + ritmix.[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected]
geffen Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 En iyisi bu enerji içecekleri arasında burn.[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 said: fordcus, 30 Ekim 2004 15:34 tarihinde demiş ki: En iyisi bu enerji içecekleri arasında burn. dalgamı geçiyosun en berbatı burn bEA!? geçen odtü'de burn+vodka içtik çürük vişneli öksürük şurubu gibi bişeydi...[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı; Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 said: fordcus, 30 Ekim 2004 13:42 tarihinde demiş ki: said: Mavi, 30 Ekim 2004 01:47 tarihinde demiş ki: şalgam suyunun kola gibi 5 kapak 1 bardak promosyonu yaptığı günleri görebilecekmiyiz kaptan ? Penguen okuyup o esprileri o lafları günlük hayatta kullanmaya çalışsan süper yaratıcı kişilerden birisi misiniz? evet dün elimde penguen vardı okudum aktardım ne var bunda ?[signature][hline]0 bir -Kuzu MSN efea[email protected]
geffen Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Hiç alıntı yapıyorum gibi şeyler görükmedi benim monitorda da ondan.[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 said: fordcus, 30 Ekim 2004 15:46 tarihinde demiş ki: Hiç alıntı yapıyorum gibi şeyler görükmedi benim monitorda da ondan. alıntı yapıyorum diye yazma ihtiyacı duymadım. güzel espriler yapıyorsun monitörde gözükmedi falan takıl. cvp vereceksen öms atarsan iyi olur thread kirlenmesin. // son msj[signature][hline]0 bir -Kuzu MSN efea[email protected]
geffen Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Bir dahaki sefere penguen'de bir şey okumuştum yazarsan hatta yazarı da yazarsan daha iyi olur ayrıca üstündeki kişiye alıntı yapma forum kirletme.[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh
insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 mavi üsttekinin alıntı yapılması yasak.. bu arada ritmix ananaslı berabat.. *!tıksınç*[signature][hline]BabacumMostors, 07 Aralık 2003 17:15 tarihinde demiş ki: -Hocam anal sex günahmıdır? -Evladım hak yolu varken neden bok yolu?
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Yalnız bi allahın kuluda güzel demedi . :D[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim | " 6 " Day | Sahip olduğun gücü asla gösterme !
insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 LimonLusu mütishh..[signature][hline]BabacumMostors, 07 Aralık 2003 17:15 tarihinde demiş ki: -Hocam anal sex günahmıdır? -Evladım hak yolu varken neden bok yolu?
Cassie Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 ritmix ananaslıyı denedim ve çok sevdim uzaylı mıyım neyim
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 said: insight_13, 30 Ekim 2004 17:25 tarihinde demiş ki: LimonLusu mütishh.. müthiş demiyelimde tek içilesi olanı diyelim[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı; Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 ritmix limonluyu sewdim ben 2. ye içtim hatta 1 gün arayla.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 said: Maedhros_Laorx, 30 Ekim 2004 17:58 tarihinde demiş ki: said: insight_13, 30 Ekim 2004 17:25 tarihinde demiş ki: LimonLusu mütishh.. müthiş demiyelimde tek içilesi olanı diyelim oha bu kadar mı kötü ne bu nefret bu iceceğe olan çıkıp alıcam simdi cok merak ettim.[signature][hline]0 bir -Kuzu MSN efea[email protected]
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 EN sonunda :D[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim | " 6 " Day | Sahip olduğun gücü asla gösterme !
Kendercik Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Forum ağzıyla: Ritmix limon denedim. Tadı hiç bana hitab etmiyor. Kişisel görüş: Ritmix limon iğprenç bişey, limonlu malt içeceği isterse canım desperados içerim ya da bira + schwepps' acı limonlu gazozunu içerim.[signature][hline]It's "Unix" if it has the "x" sound in its name - the Xbox must be Unix then. from a discussion on slashdot.org
Narstil Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 orangina içeceginize gidin portakallı fanta için daha güzel tat olarak orangina yakıyo az :) Frm var valla ben seviyom tavsiye ederim limonlusunu +ca lusuda fena deil[signature][hline]:))) !!! ........................
Öne çıkan mesajlar