driftintosin Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 ritmix aromalı malt içecei .. merak edip aliim dedim hani malt falan dio ya bi de ananaslı olanı varmış .aldım .içtim ben bööle bktan bişi grmedim . yani artık naapcaklarını sasırmışlar. reklamı fln da cok hoş aslında dewekuşu fln .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 OrangiNAaaAAaaaaA sux.[signature][hline]wtf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 İcmek lagzım simdi,kusmam dime?[signature][hline]To be or not to be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 ananaslısında bildiğin bira tadı var. Alkölsüz bira içmek isteyen alsın içsin. Benden uzak dursun yeter. (alkolsüz biranın tadı berbat)[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 ritmix limonlu böle kusma isteğimi had safhaya çıkarmış bişi. o kadar da sevindiydim alkolsüz bira zırt pırt içilir, tadı da güzel olur diye ama ı ııh, içilcek gibi değil, şişenin yarısını lavaboya döktüm.[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Benden uzak allaha yakın olsun değerli mümin gardaşlarım[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim | " 6 " Day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 ritmix+vodka+battery=hatırlayamıyorum[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı; Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 alıp deneyecektim soğudum. en güzeli tatmamak.[signature][hline]0 bir -Kuzu MSN efea[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 acaba hangi insan evladı bunlara lezzet testi yapmışta bunlar piyasaya çıkmış? Birde o kadar reklam yapmışlar boşu boşuna gitti paralar.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 yakında lezzet testlerini ben yapıcam hangi firma olucak bakalım. yazarım teker teker ürünleri[signature][hline]0 bir -Kuzu MSN efea[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
driftintosin Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 biraya şeker kat limonn sık sonra iç .. sonuçta ikisindede aynı tepkiyi verir vücudun .. böghh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 şalgam suyunun kola gibi 5 kapak 1 bardak promosyonu yaptığı günleri görebilecekmiyiz kaptan ?[signature][hline]0 bir -Kuzu MSN efea[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Ouuuuuuuuu tam adamına geldin maviş . Şalgamdan daha güzel ve sağlıklı bi içecek varmı ( :D Bacardi :D ) Dışında :lol: Mutlaka evimde acılı bi 5 litrelik şalgam bulundururum ve herkeze tavsiye derim . için gari[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim | " 6 " Day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 said: driftintosin, 30 Ekim 2004 01:46 tarihinde demiş ki: biraya şeker kat limonn sık sonra iç .. sonuçta ikisindede aynı tepkiyi verir vücudun .. böghh.. şeker olayını boşverde Biraya limon sıkılır.. hatta şöle ki Bilen bilir "corona limonsuz içilmez"[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 said: Black_Lupin, 30 Ekim 2004 01:49 tarihinde demiş ki: Ouuuuuuuuu tam adamına geldin maviş . Şalgamdan daha güzel ve sağlıklı bi içecek varmı ( :D Bacardi :D ) Dışında :lol: Mutlaka evimde acılı bi 5 litrelik şalgam bulundururum ve herkeze tavsiye derim . için gari sevdiremedi bana kendini sevmiyorum hic yada icmesini bilmiyorum neyle icilir ? meze ne gider yanında ? yoksa fondipmi lazım ?[signature][hline]0 bir -Kuzu MSN efea[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 şalgamla mı mavi?[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 evet.[signature][hline]0 bir -Kuzu MSN efea[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mavi şalgam suyu denilen içecek içki falan değil. bildiğin şalgam bitkisinin suyu. domates suyu gibi yani :) Rakı sofrasında iyi gider, adana urfa gibi bilimum kebapla güzel gider. hatta rakı sofrasında adana varsa bide şalgam suyu açtın mı Öeh. :) Çok yararlı bi içecektir, acılısı ve acısızı olmak üzere çeşitleri vardır. pek çok kişi içmeden denemeden adı şalgam (kulağa kro geliyo) diyerek içmez ve ay şalgam mı IGHögh yapar. ama güzeldir içtikçe ağız sulanır daha çok içilmek istenir.[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 said: sheref, 30 Ekim 2004 01:58 tarihinde demiş ki: Mavi şalgam suyu denilen içecek içki falan değil. bildiğin şalgam bitkisinin suyu. domates suyu gibi yani :) Rakı sofrasında iyi gider, adana urfa gibi bilimum kebapla güzel gider. hatta rakı sofrasında adana varsa bide şalgam suyu açtın mı Öeh. :) Çok yararlı bi içecektir, acılısı ve acısızı olmak üzere çeşitleri vardır. pek çok kişi içmeden denemeden adı şalgam (kulağa kro geliyo) diyerek içmez ve ay şalgam mı IGHögh yapar. ama güzeldir içtikçe ağız sulanır daha çok içilmek istenir. saol aydınlattıgın ıcın. yarın denemek lazım ama rakı sofrası olmaz ramazanda =)[signature][hline]0 bir -Kuzu MSN efea[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Kebapcıya git :D *abi bana ordan bi adana bide acılı şalgam :) sonra tuvalette beni düşünerek küfret :D yada abi bi urfa bide acısız şalgam de maximum performans için :)[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 oha cıkartması zor olur bol bol kulaklarını cınlatırım senin euh[signature][hline]0 bir -Kuzu MSN efea[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 yanardağ konisine dönüyo insan :-P en iyisi herşeyin acısızı isteğe göre az miktar acıyı kendin koymak daha iyi..[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 en güzeli kola mactan sonra kurumuz bir ağızla gözlerini kapatım o şişeyi bir dikiyorsun kopuyosun[signature][hline]0 bir -Kuzu MSN efea[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Nerde emperyalist malzeme var atlıyosunuz . Bari cola turka iç :D yada zemzem cola :lol: yada içme :-)[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim | " 6 " Day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 cola turka ilk zamanlarda tadı güzeldi gecen tesadüfen aldım değişmiş gibi geldi. cola turka yerine en acı öksürük şurubunu tercih ederim şeker attın mı güzelleşir yine.[signature][hline]0 bir -Kuzu MSN efea[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar