TooRan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Daha 3-4 sene önce kendisine terörist muamelesi yapan ABD'li bayan spikere "General Yaser Arafat'la görüşüyorsunuz!Sözlerinize dikkat edin!" diye gürleyen Arafat,dün Amman'a giderken öyle güçsüzdü ki;kendisinin koluna giren yardımcısının elini öptü ve adamda şok olmuş bir ifade vardı. Arafat'ın şimdiki durağı ise Paris.Arafat,Türkiye Kudüs büyükelçisinin yardım teklifini "Sağlık durumum iyi" diyerek reddetmiş olsa bile,İsrail hükümeti şimdiden Arafat'ın gömüleceği yeri tartışıyor. Hakikaten Arafat bir generale yakışır biçimde binasının 4 tarafı tanklarla çevriliyken,mum ışığıyla otururken bile İsraillilere meydan okumuştu.Peki Arafat'ın sonu ne olacak?Başka bir deyişle bu bir suikast mi;yoksa her zaman Yahudilerin arkasında duranlar şimdi Arafat'ı kurtarmaya mı çalışacak?[signature][hline]Doğanların En Mükemmeli Doğacak Bizlerden!
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Sonunda olecek! yalanmi[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim!
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 ölünce ortada filistin kalırmı acaba?[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı; Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Filistin kalirmidan daha cok filistinli kalırmı konusulmali.[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim!
streamin Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 +1 naa[signature][hline]msn:[email protected] icq:295941103
-Mandrake- Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 bence zehirlendi yada bi suikast olayları var nası birden bu kadar çöktü[signature][hline]
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 ne yani arafat ölmicek m?[signature][hline]yalnızca iş arkadaşlarım bana "EMİLİO BULTRAGENİO" der!!!
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Ya tabi olabilirde bukadarda komplo teorisine gerek yok. Kan kanseri olduğu açıklanmış diye okudum ben tabi bizim türk haber sitelerinin doğruluğu da garanti değil. Israil gitmesine izin verdi ama geri dönmesine izin vermeyebilir böylece kısa yoldan sürgüne göndermiş olurlar.[signature][hline] V ò d à n | ICQ
sheref Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 her canlı ölümü tadacaktır (bkz:zincirlikuyu)[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
mikron Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 evet sheref e katılıyorum :)[signature][hline]www.akvadi.com Ben sarhoşum gel beni al..... :)
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 arafatda bir insan... ölümü acı olur tabi,ama yaşarken yaptıkları ölümümnden daha önemli. bu ararda insanları yahudi,hristiyan,müsliman diye ayırmadan önce kendiniz insan olunki,görün din,ırk,önemli değildir,önce insan olmk lazımdır.
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Herkes ölcek siz rahat olun...[signature][hline]Madcat.. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun (not: kuku bir ideal deildir)
screamer Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Aylar önce Arafat yerine zaten 3 kişilik bir komisyon oluşturulmuş dendi CNN türk te[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Apache Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 yazık.. yıllardır ülkesini savunmaya çalışan ama acı içinde yaşayan biriydi arafat.İsrail yahudilerinin 35 yıldan fazla bir süredir,Filistine davrandıkları açıklanamaz ve ileridede umuyorum başlarına patlar.Paris'e istemediği halde götürülmüş,bir suikaste gitmese bari..[signature][hline]shinsetsu desu..
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Tum Dunya buyuk bir zevkle israilin filistinde insan katliamı yapmasını seyredior. islerine geldıklerinde ermeni soykırımı felan demeyi cok iyi bilen bu insanlar dunyanin en buyuk soykırımlarından birini gormezden gelmekteler. Unutmayalımki Yahudiler hic bir zaman topraklarında huzurlu uyuyamayacaklar.[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim!
TooRan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 said: Vodan, 29 Ekim 2004 15:39 tarihinde demiş ki: Ya tabi olabilirde bukadarda komplo teorisine gerek yok. Kan kanseri olduğu açıklanmış diye okudum ben tabi bizim türk haber sitelerinin doğruluğu da garanti değil. Israil gitmesine izin verdi ama geri dönmesine izin vermeyebilir böylece kısa yoldan sürgüne göndermiş olurlar. İsrail dönmesine de izin vermiş TV lere göre.Tabii bu haber "nereye gömülsün sorunsalı"ndan sonra ortaya cıktı.yani bi garipliktir gider![signature][hline]Doğanların En Mükemmeli Doğacak Bizlerden!
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Yahu ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa İsrail'e parayla toprak satan Arafat değil miydi?[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben Volfied, 15 Ekim 2004 13:39 tarihinde demiş ki: kucuk emrah ile aranda bi fark var elvyn kucuk emrah kurgusal bi karakter
Chiptech Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 ne zamandan beri adam kayırıyolar paticikte?......[signature][hline]sözlükte çiptek e entry girmek için tık! özel ders olayı. bi sürü kisi var istediginizi seciyosunuz ayagınıza kadar geliyo. daha ne?:)
Prawler Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 said: Asteroth, 29 Ekim 2004 18:47 tarihinde demiş ki: Yahu ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa İsrail'e parayla toprak satan Arafat değil miydi? arafattı[signature][hline]İ$te geldik gidiyoruz bilinmez bir diyara Eskiden karpuz idik, şimdi döndük biz hıyara. UO-TF-CS-NWN-RO-AA Serverları@mix.gen.tr // Yazılarım
onlyreal Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 ayni filistinde gidip israilli insanlari olduruyordu bombalarla. Neyse biz nedense her zaman bu flistinlilere cok yalaniriz. Butun arap dunyasinda bizim kadar filistinliler icin olup biten kimse yoktur. Ben anlamiyorum icimizdeki bu ask nerden geliyor.
TooRan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 tahminen Abdülhamit'in,Yahudilerin kilolarca altın,bütün borçları silme teklifini reddedip filistin topraklarını satmamasından geliyor...o toprakların benim gözümde Türk şerefinin küçük bir sembolüdür...
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Muslumanlar icin degerli topraklar..[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim!
arcane Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 ölmekte olan bir adam için fazla gülümsüyor sanki ama tabii kan kanseri deniyor, uzun vadeli bi olay.işi zor.[signature][hline]30 dakikayı geçen cevaplarda bir sonraki cevabınız bedava!
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Arafata saygım büyük.. Israile karşı direnişi takdire şayan.. eğer ki arafat ölürse filistinin direnişine kim lider olacak bilmiyorum.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı
onlyreal Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 herkes gap bolgesindeki yahudilerle bozmusken kafayi esas tehlike suriyelilerin aldigi topraklar ozellikle hatayda. bu kanun iyimi oldu kotumu oldu bilemedim avrupa birligi icin sartta yani ne bileyim ya gun gelicek adamlar bu topraklar bizim paramizla aldik diyip cikicaklar isin icinden.
Öne çıkan mesajlar