Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük

Saeros

Öne çıkan mesajlar

süper gereksiz trollemelerime devam ediyorum

trolleme 1 sinemaların ingilizce film oynatmasını sağlamaktı.
bakalım. hâlâ uğraşıyorum. eğer başarabilirsem sadece rusça film oynatan -azerice altyazılı bile değil.. full rusça- bir ülkede ufak bir devrim yapmış olacağım.

troll2 olarak buranın 4farklı pastanesine -ya da öle bişi- farklı şeyler öğretmeye çalışıyorum. Bakalım neler olacak? bayağı milleti ikna ederek dediklerimi yaptırmaya kasıyorum. Ama adamlarda biraz kalın kafalılık var. Zor ve uzun bir süreç bu. yine de milleti ikna etmek güzel bişi abi. önceden ıspanaklı börek etc yaptırttım. ama tutmadı yani. millet tatlı seviyor. şimdi piyasada tutacak bişiler yaptırayım istiyorum. cidden kalıcı olsun, adamlar devamlı yapsınlar yani. sonrasında benim ikna etmeme her seferinde gerek kalmasın. ilk olarak devil's food cake, angel's food cake deneyeceğim. bakalım sonrasında neler olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

5 senelik bi ilişkiyle ilgili hala nasıl rüya görebiliyorum.

bu hafta aralıksız her gün gördüm anasını satayım. hayır tahmini olarak 7 gibi falan başlıyo rüya. 1 saat aralıksız görüyorum. sonra bi ara alarm çalıyo, tekrar görmeye başlıyorum. görmeye devam etmek için işe 11 de geliyorum. kahvaltıyı kaçırıyorum. işleri aksatıyorum.

nasıl olcak bu. yatıp yatıp tekrar focuslanıp görüyorum rüyaları.
Sosyal ağlarda paylaş

nomsaR said:

bu hafta aralıksız her gün gördüm anasını satayım. hayır tahmini olarak 7 gibi falan başlıyo rüya. 1 saat aralıksız görüyorum. sonra bi ara alarm çalıyo, tekrar görmeye başlıyorum. görmeye devam etmek için işe 11 de geliyorum. kahvaltıyı kaçırıyorum. işleri aksatıyorum.

hmm.. ne tür rüyalar sayın obsessed kardeşim?
Sosyal ağlarda paylaş

olm hap alıyoduk kızla, o veriyodu hatta bulmuş bi yerlerden. uçuyoduk böyle ama nasıl tatlı nasıl güzel. of diyorum sana. çok karışık, erkek arkadaşı falan da var, çok dallas. ben sahnede çalıyorum falan bunlar beni izlemeye geliyo, kızın gözüne bakarak çalıyorum falan. çok dallas çok.
Sosyal ağlarda paylaş

nomsaR said:

hacı naptın sen,elbet normal bunlar 5 sene az süre mi,ben 6 aylık ilişki üstünden 1 sene geçti hala rüya görüyorum
Sosyal ağlarda paylaş

az sonra david lynch yöntemi ile fiyatları eleyip eve gideceğim gerçekten.

şöyle oluyor.

tüm gelen teklifleri havaya atıyorsun.

masaya düşenlere "ok sen kalıyorsun" diyorsun.

ötekiler üstünde dans ediyorsun.
http://www.youtube.com/watch?v=jR9Ke02m_zk

al bunla da tepin üstünde işte.

lynch senaryolarını hep böle hazırlıyor abi.. sonra filmin başı kıçı belli değil. oh büyük yönetmen falan.

hepsi aktrislerle yatmak için halbuki bak.
deli yönetmen imajı göz dolduruyor hep.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...