wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 dasaaa said: tr saati 23:25 di mi? burada 01:25 almanya 21:25 ok? ABİ BU SAATTE ADAM MAL GİBİ TEKNİK SORU SORUYOR. CEVAP DA VERMEK ZORUNDAYIM BİLDİĞİN! ULAN! sabah yolladım mailı. ok dedi.şimdi aklına mı geldi bre. Dayı burda saat biraz geç oldu yarın ararım ben seni de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 allahın almanlarına ingilizce kursu açmaya karar verdim. çok iyi para var bu sektörde bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 süper gereksiz trollemelerime devam ediyorum trolleme 1 sinemaların ingilizce film oynatmasını sağlamaktı. bakalım. hâlâ uğraşıyorum. eğer başarabilirsem sadece rusça film oynatan -azerice altyazılı bile değil.. full rusça- bir ülkede ufak bir devrim yapmış olacağım. troll2 olarak buranın 4farklı pastanesine -ya da öle bişi- farklı şeyler öğretmeye çalışıyorum. Bakalım neler olacak? bayağı milleti ikna ederek dediklerimi yaptırmaya kasıyorum. Ama adamlarda biraz kalın kafalılık var. Zor ve uzun bir süreç bu. yine de milleti ikna etmek güzel bişi abi. önceden ıspanaklı börek etc yaptırttım. ama tutmadı yani. millet tatlı seviyor. şimdi piyasada tutacak bişiler yaptırayım istiyorum. cidden kalıcı olsun, adamlar devamlı yapsınlar yani. sonrasında benim ikna etmeme her seferinde gerek kalmasın. ilk olarak devil's food cake, angel's food cake deneyeceğim. bakalım sonrasında neler olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 paticik yüzünden herkezi trollüyorum. etrafimda insan kalmadi lan herkez benden nefret eder duruma geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 5 senelik bi ilişkiyle ilgili hala nasıl rüya görebiliyorum. bu hafta aralıksız her gün gördüm anasını satayım. hayır tahmini olarak 7 gibi falan başlıyo rüya. 1 saat aralıksız görüyorum. sonra bi ara alarm çalıyo, tekrar görmeye başlıyorum. görmeye devam etmek için işe 11 de geliyorum. kahvaltıyı kaçırıyorum. işleri aksatıyorum. nasıl olcak bu. yatıp yatıp tekrar focuslanıp görüyorum rüyaları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Öküz gibi uyumuşum günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 nomsaR said: 5 senelik bi ilişkiyle ilgili hala nasıl rüya görebiliyorum. bu hafta aralıksız her gün gördüm anasını satayım. hayır tahmini olarak 7 gibi falan başlıyo rüya. 1 saat aralıksız görüyorum. sonra bi ara alarm çalıyo, tekrar görmeye başlıyorum. görmeye devam etmek için işe 11 de geliyorum. kahvaltıyı kaçırıyorum. işleri aksatıyorum. nasıl olcak bu. yatıp yatıp tekrar focuslanıp görüyorum rüyaları. hmm.. ne tür rüyalar sayın obsessed kardeşim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 hacı öyle böyle değil ya. bildiğin Vanilla sky dayım. çok fena durumlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Ankaraya gel unutturalım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Sen gel olm bu havada ne Ankarası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 "open your eyes." sdf olm, sen elindekine odaklan. boş ver geçmişi. ahaha "elindekine" de manidar oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 wastyrx said: Öküz gibi uyumuşum günlük Bana da bir porsiyon plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 elindeki hoş bi tabir olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 ahahah sori. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 olm hap alıyoduk kızla, o veriyodu hatta bulmuş bi yerlerden. uçuyoduk böyle ama nasıl tatlı nasıl güzel. of diyorum sana. çok karışık, erkek arkadaşı falan da var, çok dallas. ben sahnede çalıyorum falan bunlar beni izlemeye geliyo, kızın gözüne bakarak çalıyorum falan. çok dallas çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 tey allam kafalara bak, hap map ne anlarsın da rüyada görüyorsun ahah. eleman o gün kafayı çaksaydı sana belki unuturdun ha? sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 nomsaR said: 5 senelik bi ilişkiyle ilgili hala nasıl rüya görebiliyorum. bu hafta aralıksız her gün gördüm anasını satayım. hayır tahmini olarak 7 gibi falan başlıyo rüya. 1 saat aralıksız görüyorum. sonra bi ara alarm çalıyo, tekrar görmeye başlıyorum. görmeye devam etmek için işe 11 de geliyorum. kahvaltıyı kaçırıyorum. işleri aksatıyorum. nasıl olcak bu. yatıp yatıp tekrar focuslanıp görüyorum rüyaları. hacı naptın sen,elbet normal bunlar 5 sene az süre mi,ben 6 aylık ilişki üstünden 1 sene geçti hala rüya görüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 copry said: wastyrx said: Öküz gibi uyumuşum günlük Bana da bir porsiyon plx bana da,2 haftadır haftasonları dahil 7 de kalkıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 ahaha ayrılalı 5 sene o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 ha evet ayrılalı 5 sene onu belirtmeyi unutmuşum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 nomsaR said: Sen gel olm bu havada ne Ankarası. Çok nemlidir lan oralar burda güneş batınca rahatız çok 33 dereceymiş bugün çok değilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 istanbulun nemini unutmuşum haftasonu elimde patladı her tarafı yabış yabış oluyor insanın ya ankaranın kuru sıcağına razıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 kunai aldım günlük, narutosuz olanını bulana kadar aradım ama http://ecx.images-amazon.com/images/I/41EcoDRA83L._SS400_.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 az sonra david lynch yöntemi ile fiyatları eleyip eve gideceğim gerçekten. şöyle oluyor. tüm gelen teklifleri havaya atıyorsun. masaya düşenlere "ok sen kalıyorsun" diyorsun. ötekiler üstünde dans ediyorsun. http://www.youtube.com/watch?v=jR9Ke02m_zk al bunla da tepin üstünde işte. lynch senaryolarını hep böle hazırlıyor abi.. sonra filmin başı kıçı belli değil. oh büyük yönetmen falan. hepsi aktrislerle yatmak için halbuki bak. deli yönetmen imajı göz dolduruyor hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar