dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 bence 19:30'da gelecek bu salak. 18:30 gelse gene iyi. eve gidip yemek yerim, dinlenir çıkarım. 30dk fazla vaktim kalır. ama 19:30da gelrse pek iyi olmaz işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 ahah yok artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Gunluk tatile 3 gun kaldi , su an arafta gibiyim 2 tatil arasinda sikismis sudan cikmis copry misali.. Uzun yolda ilk defa uyumamam lazim muavinlik yapicam sevgiliye , redbull falan mi stoklasam ki ? Heycandan uyuyamam gerci :) Offf cok guzel olucak ama gunluk , yeyy ^.^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 dasaa güldüm:) Senin hayatında pek bir eğlenceli geçiyor orada yahu, iyi ki gitmişin=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 copry said: Gunluk tatile 3 gun kaldi , su an arafta gibiyim 2 tatil arasinda sikismis sudan cikmis copry misali.. Uzun yolda ilk defa uyumamam lazim muavinlik yapicam sevgiliye , redbull falan mi stoklasam ki ? Heycandan uyuyamam gerci :) Offf cok guzel olucak ama gunluk , yeyy ^.^ iki tatil arasındayım diye sızlanan insan modeli. ÇALIŞIOZ LAN BURDA!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 zeper said: dasaa güldüm:) Senin hayatında pek bir eğlenceli geçiyor orada yahu, iyi ki gitmişin=) Bence küfürü yedin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Calis tabi fakir!!! Calis da miden 2 ekmek gorsun sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 copry said: Calis tabi fakir!!! Calis da miden 2 ekmek gorsun sdf ıyy pis fukara! ekmek mi yiyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 2 ekmek cok, yarim ekmek yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Mr_Hand said: copry said: Calis tabi fakir!!! Calis da miden 2 ekmek gorsun sdf ıyy pis fukara! ekmek mi yiyosun? ne ekmeği, kruvasan götürüyoruz eve. fakirim tabii o ayrı mesele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 @Mr. Hand,ahaha olabilir=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 zeper said: dasaa güldüm:) Senin hayatında pek bir eğlenceli geçiyor orada yahu, iyi ki gitmişin=) lol küfretmedim. ama çok berbat geçiyor. gerçi orada da berbattı. hmm değişen bişi yok sanıyorum. ama evet ammaaaaa. eve gelebildim!!! şimdi karnımı doyurup çıkmam lazım hurrayy.. noddle falan bilmem neler. yihu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 ekmek mi, ama bana ıstakozları şampanyada matsutake mantarıyla pişirdi bizim ahçı kızlar demiştin halbuki :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 ahçı demesinden anlamalıydın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Babayı getirdim ama iyi mi yaptım kötü mü yaptım hala karar verebilmiş değilim. Memleketin yarısı geldi sanırım eve ziyarete fenalık geldi artık bana. 2-3 gün daha burada kalalım diyor birader ama burayı hiç özlememişim ilk günden kal geldi bana. Baya bi uyuyorum ama değişiklik oldu galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 ağustosun sonunda ciğerleri iltihap doldurduk hayvan gibide iş var ne izin var ne dinlence bıktım valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 bugün çok yorgundum diye erken çıktım. orada antrenörlük yapan rus ablalar var işte, hemen kızdı kadın. olmadı bugün! yüzmedin çok! sabahtan gel. 7de geliceksin! falan dedi özetle. ama bildiğin gaz verdi kadın. 7de değil de 8de gelirim ama. 7de ne lan? uyuyoruz bi o saatte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Ben gidiyim yüzmeye sen uyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 doğrusu geldikten sonra hiç halim olmuyor. az sonra bi 30-40dakikalığına uyuyacağım yine sanırım. hayır buna da katkı biiş olsa onu da alırım. çok yorgun hissediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 duj istiyor sen 1saat erken gelecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 ciğer diyince aklıma geldi bak, ciğerlere mesela su kaçtı pirinç kaçtı baklava kaçtı bir şekilde? noluyo bunlar sonra? hm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Ben uyuyorum ama hep yorgun kalkıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 gübresini suyunu verirsen iyi mahsul alırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 kırbacı sıpayı eksik etmeyeceksin tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar