nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 bitmez,sadece onsuzluga alısırsın abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 can yücel stayla ulan uykum var gibi,ama yok da gibi,böyle bedenim yorgun sızlıyor ama kafa yuksek devirde calısıyor su an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 gün aydı artık uyuyabilirim ... huzurla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 "birbirinden çok farklı hayatlar yaşıyan bir grup insanın hayatlarının kesişmesi" üstüne yeterince film çekildi. daha fazlasına ihtiyacımız yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 bakü'de hava nasil sicak mi. hazar'a giriliyor mu yoksa cok mu tuzlu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 hava sıcak. hazar'a girilebiliyor. tatlı sayılır aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 hava güzel,azcık daha serinlese daha güzel olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 azcık daha serinlemesin lan şu an tam kıvamında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 dasaaa said: hava sıcak. hazar'a girilebiliyor. tatlı sayılır aslında. isten cikip yüzmeye gidiyormusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 her gün yüzmeye gidiyorum. ama deniz değil :S 40dakika sonra yine gidicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Ulan ne misafir geldi yarım saat bos kalmadı be kıc kadar ev. Hic sevmiyorum su bayramları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 baş ağrısı, imkansızlıklar ve sabır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 günlük hep bahtsız bedevi ben oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 burda ben varken o gorev sana dusmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 döverim seni http://www.youtube.com/watch?v=4bl6R9XwM_4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orkyde Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 günlükcümm bayram bitsin artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 işte bundan dolayı rüya görmeyi sevmiyorum -ve görüyorum- 20dakikadır uyanmaya çalışıyorum yahu. berbat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 olmeden eskisehirden ankaraya gelebildim. araba cok guzel kacio ama lan :D hiz yapmak neden zevkliymis onu da anladim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 i'm outta here lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 senko said: burda ben varken o gorev sana dusmez lol. sen kimsin ki duvar delen para babası? evde yayılmış dinleniyordum. ABİ HEMEN OFİSE GİDİP ŞU YAZIŞMALARI OKUMAN LAZIM! MUHASEBECİ DE GELECEK VE ŞU EVRAKLARI ÇIKARTMALISINIZ! gibi güzel bir çıkışla karşılaştım. koşarak -sakat olduğum için bu koşma kısmını abartıyorum aslında- evden çıktım ve hemen bi taksiye atlayıp yola koyuldum. muhasebeci yoktu ve bambaşka bi ülkenin muhasebe evrakları ile başbaşaydım. ne olduğunu anlayıp çözebilmem 10dakika sürdü sanıyorum. tatil bu kadarmış. ayağımı dinlendirecektim halbuki. bugün 2sefer yüzmeye giderim. biraz daha iyi gelir diyordum. bayağı bi üzerine basıp dizi ezmiş, güzelce yürümüş oldum. şimdi açık bir şekilde "AAAAAARHHHHHH!!!" diyebilirim. ve hatta diyeceğim de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 senko acıtasyon yaparak hatun tavlama peşinde..hayır birde süper hızlı arabam var diyip iyice yol yapıyor. Kürekle ağzına vurulasıca! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 bunaldım,haftaya spora baslıyorum yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 uçalım mı günlük? vıjjj: http://www.youtube.com/watch?v=akA-B64RACU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 -aloooooooooo +abi ben de seni arayacaktım şimdi -alooooo +efendim -alooooooooooooo +abi beni duyuyor musun? -aloooooooooo +alo -abi ben ne zaman geliiiiiiiiiiğm? (burada ilginç bi olay var. alo demeden konuşmaya girmiyorlar.) +baba 1saat sonraya gel sen -yarımda mı? +yok 19:00 işte. 1saat sonra -altının yarısındaaaa? +19:00da abi. 1830 değil -1830'da mı geleyim 1930'da mı? +1900 ulan 19:00! -18:30'da geliyooooom? +lan 19:00 +neyse gel 18:30'da -istersen 19:30'da geleyim? +lan gel işte 18:30'da -yedinin yarısııııı? +ya rabb bana sabır ver.. +18:30 bro 18:30 işte. altı buçuk. şimdi kaçta gelicek merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 ansızın bitebilir yanında :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar