Bella Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 ben de bu sene tatil yapcam sonunda! seneler sonra adeta 3 günlük tatilime 2 hafta, 1 haftalık tatilime 1.5ay var çok mutluyum ^_____^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 senko said: barnacle said: okul bitti hazirandan beri yatıyorum. işsizler ordusu ftw. aynı plan bende de vardı eylül sonunda mezun oldum. ekimde diplomamı aldım, oh tatil yapıcam yurtdışına gidicem dedim pasaportu vizeyi hallettim derken ekim17 işbaşı yapıyordum. 6-7 gün işssiz gezebildim sadece. allah baska dert vermesin kardes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 sen alıntılayınca kötü oldum lan şimdi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 İstemedigim ot dibimde bitti su an gunluk. Ya da ben ot durumuna dustum bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 iyi gidiyo iyi en azından küçük mutluluklar söz konusu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 NolaxThensbane said: iyi gidiyo iyi en azından küçük mutluluklar söz konusu =) küçük mü? :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 heee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 20lik dişimi çektirdim yok böyle bir acı of = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 oo geçmiş olsun, direk çekti mi yoksa kesme biçme ikiye bölme var mıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Gecmis olsun ... Sesim tamamen gitti sanirim gunluk ; farketmeden cok yordum sanirim dun sesimi... Dedeler on numaraydi ama^__^ Smooooooke on the waterrrr the fire in the skyyyyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 http://i.imgur.com/jtcH5.jpg :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 netipot öldürüyormuş günlük: http://abcnews.go.com/Health/Wellness/fatal-infections-linked-neti-pots/story?id=15170230#.UCy06anibvY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 yanlış kullanımı öldürüyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 suyu kaynatıyorsunuz. sonrasında soğumasını bekliyorsunuz bi süre. ılık su içine biraz tuz katıp kullanıyorsunuz işte. içine çamaşır suyu falan koyarsanız ya da suyun sıcaklığı 98'C ise de sorun çıkartabilir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Sparkcaster said: http://i.imgur.com/jtcH5.jpg :< topuklu giyince boyle hissediyorum aynen. ayyyynen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Gözleri güzelliğinden kamaşıyordur o yüzden bakıyorlardır bebek =O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Saeros said: oo geçmiş olsun, direk çekti mi yoksa kesme biçme ikiye bölme var mıydı? bi haftadır gidiyordum etrafına bişiler yaptı 2 kere bugünde direk çekti = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 wastyrx said: Gözleri güzelliğinden kamaşıyordur o yüzden bakıyorlardır bebek =O ahahha <3 o senin guzel gorusun hakocugum............ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 topuklu ayakkabi cogiyi ama giyen yok. ben sexy buluyorum acikcasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 hiç keyfim yok günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 biz keyif aramayı çok öncelerde bıraktık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Senkonun yarın aazına burnuna vurucam günlük. Çok keyifli olacak ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 senko said: biz keyif aramayı çok öncelerde bıraktık keyif ben dogarken beni terketmis daha geri gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Bugun boktandi. Yarin da boktan olacak. Menu alayim da birami soyleyeyim bari... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 havadandır ya. benim de boktandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar