wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Zorlu bekleyişler O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Ozlemisim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Phoenixlin said: senko said: abi gordugum en salakca dogalgaz borusu dizaynina sahip ev, ocagi takmak icin biton ugrasacam simdi bu arada bu elektrik ve su faturalarini umitkoy cayyolu taraflarinda nereye yatirabilirim fatura odeme merkezi tadindaki yerlere bakindim da goremedim hic Arcadium'dan konutkent'e giderken, PTT var park'ın karşısında(parkın dibinden yer tırtıklanıp da yapılan gökdelenimsi şeyin karşısı). Ordan yatırabilirsin. saat 6 da kapanıyordur ama orası değil mi kapanır tabi ptt. neyse bir öğlen gidip yatırayım bari şu faturaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 4 senedir ilk kez izin kullanacak olmanın stresi bastı. ya iyi değerlendiremezsem :( :( :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 doktorun kesin emri var beyaz ekmekten uzak duracak annem. Dün gece mutfakta pide yerken yakaladım. Küçük bir kedi yavrusu gibi ekmegin yarısı ıçerde yarisi disarda kizamadimda. Öyle gülüstük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 sabahleyin kedinin tekinin, kova içinden uzadıkça uzayan bağırsakla sokakta koşmasını görmek... çok şaşırtıcı!! değil,kasap sağolsun arada sırada böle manzaralara tanık oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 turkcell sana artik ash-cin-cell demek istiyorum santiye telefonunda cekip normal telefonda mlsf sebeke yok hatası verdirmek nedir lan it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Günlük, AY OV DI TAAAYGAAAAAIII!!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Çok kilo kaybettim diye bıraktıydım ama hiç bişi yiyemediğimi fark ettim nolayor mideme yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 öf attığım maile cevap gelmedi kaç gündür cuma günü atmıştım git gide soğudum zaten çok prosedür bide çok para istiyorlar üstüne üstlük bi yerlerine takıp cevap yazmıyorlar. ~_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asterix Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 günlük yarın belli olucak lan askerliğim tırsıyorUM LAAAAAN !!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook berbat bi gün dünyanın açık ara en talihsiz insanları listesine girebilirim sanıyorum bi sürü saçma şey ama en komiği şu oturduğum bilgisayarlar hep mezozoik çağlarda update edilmiş oluyor. installing update 4 of 155 ne yahu? hard disk içinde daha pangea oluşacak, dinozorlar hakim olup silinecek, memeliler karaya hakim olacak, maymunlar yürüyecek de insan olacak. bill'in annesi ve babası bi cumartesi sineması gecesi arabanın arka koltuğunda işi pişirecek de bill doğacak, okula gidip okulu bırakıcak, windows'u yazıcak 3.1 çıkacak, 95-ME-Vista derken 7 gelecek nihayet de PC açılacak. dasaaa da bu işi bitirecek. boş ver abi. kafam bozuk zaten. ben giderim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Mr_Hand said: Günlük, AY OV DI TAAAYGAAAAAIII!!!1 kargoya verilmiş! NİHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 dasaaa said: çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook berbat bi gün dünyanın açık ara en talihsiz insanları listesine girebilirim sanıyorum bi sürü saçma şey ama en komiği şu oturduğum bilgisayarlar hep mezozoik çağlarda update edilmiş oluyor. installing update 4 of 155 ne yahu? hard disk içinde daha pangea oluşacak, dinozorlar hakim olup silinecek, memeliler karaya hakim olacak, maymunlar yürüyecek de insan olacak. bill'in annesi ve babası bi cumartesi sineması gecesi arabanın arka koltuğunda işi pişirecek de bill doğacak, okula gidip okulu bırakıcak, windows'u yazıcak 3.1 çıkacak, 95-ME-Vista derken 7 gelecek nihayet de PC açılacak. dasaaa da bu işi bitirecek. boş ver abi. kafam bozuk zaten. ben giderim. Listenin üzerinde olurum her türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 bugünü şöyle özetliyim ->alacağım araba satılmış ->alacağım oturma odası satılmış ->evin duvarı patlak ->doğalgaz sistemi davincinin mekanik icatlarından daha karmaşık. evet durum bu birazdan da arabasız bir şekilde ankarada allahın unuttuğu mahalledeki duvarı patlak evime gidip, oturma odası olmayan salonumda tv izleyecem derken izleyemeyecem çünkü recieverın kumandası yok. almak için napmak lazım ulusa gitmek lazım ulus nerde dünyanın diğer tarafında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 cok buyuk derdin varmis kardes, allah sabir versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 kimsenin basina gelmesin dinimiz amin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 wastyrx said: Listenin üzerinde olurum her türlü olursun tabii abi 1.benim 2.sen olabilirsin 3-4-5 seç beğen al çok şükür dizimi yeni yeni hissediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Nakil listesine giricez yarın bence 1 ben olmalıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Fin said: öf attığım maile cevap gelmedi kaç gündür cuma günü atmıştım git gide soğudum zaten çok prosedür bide çok para istiyorlar üstüne üstlük bi yerlerine takıp cevap yazmıyorlar. ~_- oo mail gelmiş gelmez olaydı direk tuitions kısmına bakınca vazgeçtim beklediğimin 3 katı kadar çıtkı çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 gunluk an itibari ile banka hesabimda hicbisi yok tamamen meteliksizim. ARTIK BEN DE FAKIRIM!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Bankanin da mi duvari patlamis ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 3saat 20dk sonra maaş yeter endişelenme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 copry said: Bankanin da mi duvari patlamis ki? patladi maselef :( bu arada alci yapmayi bilion mu sen benim eve gotureyim de bi mala vur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 NolaxThensbane said: 3saat 20dk sonra maaş yeter endişelenme gunun tek guzel seyi bu olacak zaten aldigim portakal suyunun da alti delik cikti bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar