asterix Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 son 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 said: Kavga etsem ne olacak, durup laf anlatmaya kalksam anlamayacak, kapasite yok zaten. Niye yaşıyosun sen ya nohut beyinli herif! öle işte. adamlar ölesine yaşıyorlar. arada sana gelip anlatacak malzeme çıkartsın diye yaratılmış NPC'ler olarak düşün.ha gerçi düşünüyorum da benim hayatım onlarınkinden daha berbattır sdf. olasılık gibi oldu bu cümle. "kesin daha berbat" olacak. berbattır değil. hatta npc>kazım>dasaaa falan olabilir. sakallarımı kesmem lazım. şu cümleyi aratsam çok sonucum çıkar. saçımı da kestirmem lazım. kısa saça geçmem lazım ama bi türlü biş aklıma gelmiyor. zihnimin içine sıçayım. yine çok dolu piç. ramazan bitse de viskiyle falan boğsam en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 İçimden bi ses dünyanın en güzel gününden yılın en berbat olayına dönecek diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 ginaly said: hala unutamamışım günlük. unutma unutulmayanlarda unutamayanları birgün hatırlarlar belki kısmen arada sırada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 wastyrx said: İçimden bi ses dünyanın en güzel gününden yılın en berbat olayına dönecek diyor. küçük hakanın colorado'daki saldırıdan önce attığı son tweet buydu. batman filmini izlemek için günler öncesinden bilet alan küçük hakan, koltukların muhteşem yerinin tadını dahi çıkartamadan saldırganla burun burna geldi. seri katilin ilk kurbanı olan hakan, katilin soğuk ve insanlıktan uzaklaşmış gözlerinin içine bakıp "sen kimsin?" diye sordu. katil göğüse 2el ateş ettikten sonra, hakan kanlar içinde yerde yatarken "joker" diyip üstüne bastı. abi diyorum ki yılın en berbat olayına dönmesin bence. bişiler yap falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 çığlık çığlığa çocuklarıyla kavga eden komşum seni komaya sokarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 kısfmet değilmiş günlük, güzel olurdu aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 kardeşi mardeşi varsa benimle tanıştırsana patron yarın patronla konusayımda su motoru artık versin yaz bitti caymaya az kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 wastyrx said: kısfmet değilmiş günlük, güzel olurdu aslında :/ deme yaa Gunluk haftasonu cok guzeldi ama bitti :/ simdi tatil planlari yapiyoruz yine de hic bilmiyorum nereye gitsek ne yapsak.. Bir de atasalar ya artik bizi bekle bekle nereye kadar , yeter yaaa offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 wastyrx said: kısfmet değilmiş günlük, güzel olurdu aslında hadi be.. şit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Günlük, abi insanların haftasonu anlayışı manda gibi uyuyup dinlenmekken ben niye böyleyim lan?! Evde tadilat olması ayrı bi güzellik oldu gerçi sdfgsdafssdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 millet harbiden çalışıyor olm. "iş için" izmir senin, antalya benim gezmiyorlar. haftasonu gelince sıkılmış limon gibi devriliyorlar haliyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 lan de get! O şehir bu şehir dediğin tarla direkt olm. sabah 6da falan kalkıp tarlaya gidip tüm gün boyunca 41 derecede kan ter toz toprak içinde şekilden şekle girip, yerlere yatıp fotoğraf çekecem diye uğraşıyorum be. Limon gibi sıkılmayı gayet iyi biliyorum :D Gerçi şikayet etmiyorum ben. İyi kafa dağıtılıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 klimalara neden "hey anlaşımasın diye tasarlayalım bunu" diyen salaklar kumanda yapıyorlar ki? istediğim tek şey içerisini 20.5°C de sabit tutarken makul bir hava akımı da yaratması. @mr hand hadi hadi.. biliyoruz bi o tarlaları.. tarlalar sürüldü mü? ekinler yeşillendi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 When I was young, it was my birthday today. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nazik_iskenceci Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Tek tercihim Ankara Japon Dili Edebiyatı günlük. Gısmetimde var mı günlük? Gorlar mı beni oraya? Her gün seke seke gider gelir miyim? Mutlu olur muyum günlük? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Fistan said: When I was young, it was my birthday today. Happy birthday today then Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 allah kahretsin evin duvari patladi ya isin yoksa bunla ugras simdi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 o ne lan! nasıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 senko said: allah kahretsin evin duvari patladi ya isin yoksa bunla ugras simdi :( home party yapmazsan öyle olur işte geçmiş olsun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 komşu kızı ile seks için duvarı delmeye çalışan genç duvarı patlattı. gencin neden kapıyı kullanmadığı muamma. asucan.com sitesi gence sex toy yardımında bulunmayı taahhüt ederken devletin gence sakinleştirici temin etmesi bekleniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 olm duvar nası patlar lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 terlikten şüpheleniliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 kallavi bi terlikmiş heralde. battal boy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 lan böyle bir olay hapishanede olmamışmıydı hatta kadın hamile kalmıştı adamı hayvanatbahçesine mi ne sevk etmişlerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar