pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 senko said: NolaxThensbane said: hatunlara nasıl yazıyorduk unutmuşum ashsaha 101 lazım kulağına yaklaşıp yavaşca "seks, pompiş" diye fısıldıyorsun. şimdiye kadar işe yaramadı. yalan sakın inanma gidiyosun yanına usulca sokulup, merhaba are you sex diyosun tamamdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 ikisinide yaptım olmadı sıra naked man tekniği var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Lat them write you... Theach me your best engilish diyim de yanlislik olmasin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Yav gunluk, bu millet konusmayi, yurumeyi, araba kullanmayi, dusunmeyi, futboldan baska sporlari tanimayi, toplu tasimayi kullanmayi falan nasil ogrenecek, ne zaman ogrenecek??? Bisiklet yolunu otoparktan sonuna kadar cikip, trafige katilmamak suretiyle kapatan sevgili denyo, bu sozum sana... Kendince iyilik edip bana gec desen de okuz gibi araban oldugu icin arabadan sonrasini goremedim, gordugumde de gec oldu ve yere kapaklandim... Fak yu men, fak yu!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 bizim deno mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 NolaxThensbane said: hatunlara nasıl yazıyorduk unutmuşum ashsaha 101 lazım olm ciddi ciddi bana da lazım bu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 kozalak said: NolaxThensbane said: hatunlara nasıl yazıyorduk unutmuşum ashsaha 101 lazım olm ciddi ciddi bana da lazım bu ya. Aşık olmadığınız sürece sorun yok. Kendinize aşık edin. Tuzağa düşmeyin demek istediğim. Tuzağa çekin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 iyi de aga nasıl yapacaz? uygulamalı bir örnek yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Sana seviyom de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 beni alakadar etmeyen kişi ve olaylara karşı genelde çok vurdumduymaz duygusuz olsam da bu günkü bi olaydan sonra halen toparlanamadım. hastam devlete yatırması gereken parayı sordu, tam hesap için emekli mi çalışan mı olduğunu bilmem gerekiyordu, çalıştığını söyledi. yaklaşık 2 saat sonra tedavi bitip de adam gidecekken kulağıma eğildi ve "tam bir sene önce yengen rahmetli oldu, evde yalnız kalmamak için çalışıyorum ben" dedi, cümleyi bitiremeden daha sesi çatladı, gözleri doldu. allah rahmet eğlesin bile diyemedim, saçma bi şekilde nutkum tutuldu, aklıma geldikçe de kötü oluyorum şimdi. regl mi olacam ne bu duygusallık pffs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Gece burda -ısparta- iki sefer top atılıyor. Kendimi ona hazırlıyorum. Geçen sene çok korkmuştum, bakalım bu sene nasıl olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Saeros said: gergin bekleyiş sıdıf. bakalım nolucak hala bekliyorum çünkü lief sux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 kozalak said: iyi de aga nasıl yapacaz? uygulamalı bir örnek yok mu? Var ama ben kötü bir örneğim sanırım. Her kızda aynı yöntemi de uygulayamayız bir de. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 pascalnouman said: senko said: NolaxThensbane said: hatunlara nasıl yazıyorduk unutmuşum ashsaha 101 lazım kulağına yaklaşıp yavaşca "seks, pompiş" diye fısıldıyorsun. şimdiye kadar işe yaramadı. yalan sakın inanma gidiyosun yanına usulca sokulup, merhaba are you sex diyosun tamamdir. salak mısın? neden öğrenemedin? MOJNASEKS diyeceksin!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Motoru sattım günlük O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 akıllıca bir tercih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Başka alacam ki =D Güzel teklif verdiler bende al senin olsun dedim adama sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 mökrösöft zarar etmiş günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 dasaaa said: pascalnouman said: senko said: NolaxThensbane said: hatunlara nasıl yazıyorduk unutmuşum ashsaha 101 lazım kulağına yaklaşıp yavaşca "seks, pompiş" diye fısıldıyorsun. şimdiye kadar işe yaramadı. yalan sakın inanma gidiyosun yanına usulca sokulup, merhaba are you sex diyosun tamamdir. salak mısın? neden öğrenemedin? MOJNASEKS diyeceksin!!! Ben biliom da belki karşıdaki rus olmıcak? En genelini söyledim panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 betül vcd dvd'den neler aldık abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Orumbocek adam ve batman firarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 hörümçek kişi falan olmasın o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 bugün back to the turkey yapicam. olaylar olaylar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 saçlarımı nasıl kestirmem gerektiğini bulamadığım için uzatmaya devam ediyor olmam da ayrı bi gerizekalılık örneğidir sanıyorum. yo sanmıyorum bundan kesin eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Saçlarınızı nasıl kestireceginize karar veremiyor musunuz? Bize gelin size doğru yolu gösterelim BerAber berber salonu no: 9 etlik /ankara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar