NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 telgraf çek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 kovboy musun olm STOP ne telgrafı STOP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 küçük bir süpriz yapmış olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 bilemedim şimdi.. pffff neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 tamam ben gider söylerim ver bakayım adresi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 sizce dasaaa nolax'ı nereye göndersin a) kaçkınların kaldığı, dökülen bir apartmana b)çingenlerin oturduğu, daimi olay çıkan bir mahalleye c)aslında şehir de güvenli yahut çok olay çıkacak yerlerine girmemişim ben. c şıkkı komikli şık: dolphinarium a yok abi sağol. hallediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Dasaaa gene yardroid sana insan diyenin gözü çıksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 dasaaa said: sizce dasaaa nolax'ı nereye göndersin a) kaçkınların kaldığı, dökülen bir apartmana b)çingenlerin oturduğu, daimi olay çıkan bir mahalleye c)aslında şehir de güvenli yahut çok olay çıkacak yerlerine girmemişim ben. c şıkkı komikli şık: dolphinarium a yok abi sağol. hallediyorum Olaylar gelişir a)Uyuşturucu ve muhtemel orgy party b)Müzik festivali ve çalınan cüzdan c)Akşam yürüyüşü d)Adminlere para yedirip dasaanın ipsinden adresi öğrenip dürümle ziyarete gitmece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 a)kaçkınlar dalağını alır ve kümese gömerler cesedini b)çingeneler hayatın boyunca yüzünde taşıyacağın bi faça izi bırakırlar c)13.cuma diye kesin bir maskeli katil seni öldürmeye gelir. d)sen maskeli katilin evine gelirsin. katil sevinir. ve öldürür... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 çokta kötü değil senaryolar human centipede olsa eyw kırar dizimi otururum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Mr_Hand said: Bu gidişle onu ben yapıcam yakında asdfgsdfg waaaaaaaaaaaat da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 NolaxThensbane said: çokta kötü değil senaryolar human centipede olsa eyw kırar dizimi otururum. senin saçının telinin zarar görmesini istemem nolaxım.. abi geyik bi yana şu feci disoriented halimi çözemiyorum bir türlü. nasıl çözerim ne yaparım bilemiyorum da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Bugün datcanin pazarı varmış gideyim de halka karisayim biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 sanki belediye başkanı da pazarı teftiş etmeye gidiyor. "tebdili kıyafet ile halka karışayım. domatesin kilosunu öğreneyim" te allam ya.. gitmişken sebze tezgahlarının fotosunu çek de yeşillik göreyim bari. burada patates,kabak,patlıcan,domates yemekten 2kuruşluk aklım 0.3qepike indi. bayağı tr'ye gidenlerden semizotu, biber, ıspanak falan istiyorum da burada adam gibi sebze yiyebiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 pascalnouman said: Lanet kramp yüzünden mis gibi denizde yuzemiyorum yau abv bunun hızlı cevabı magvital 'miş... gece yatmadan önce almak gerekiyormuş. hafif çarpıntı yapıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 pascalnouman said: Bugün datcanin pazarı varmış gideyim de halka karisayim biraz ühühühü benden de selam söyle nerede kalıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 dasaaa said: sanki belediye başkanı da pazarı teftiş etmeye gidiyor. "tebdili kıyafet ile halka karışayım. domatesin kilosunu öğreneyim" te allam ya.. gitmişken sebze tezgahlarının fotosunu çek de yeşillik göreyim bari. burada patates,kabak,patlıcan,domates yemekten 2kuruşluk aklım 0.3qepike indi. bayağı tr'ye gidenlerden semizotu, biber, ıspanak falan istiyorum da burada adam gibi sebze yiyebiliyorum. Sanane la keyfimin mahyasımısın alla alla Sana ozel hıyar fotosu gondericiim tivıkıra bakarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Baktım olm asfdasdfasdf hakikate hıyar fotosu geldi yeşillik olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Akşam çıkıp alkolün bokunu mu çıkarsam günlük? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 bok şişede durduğu gibi durmaz hako Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Stresi üzüntüyü bi yerlere atmam lazım abi, içince daha güzel bi insan oluyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 alkolle atılmıyo ki olm. oyun oyna mesela, kitap oku, film izli aksiyon falan iyi gider. sen dota mota oynamıyo musun hatta gel dota oynayalım senle bizim takım var. hon da oynuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 patatespresi said: bok şişede durduğu gibi durmaz hako bok şişede durmaz çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 hüzün / üzüntü vs. ile alkol karıştırmamak lazım hako. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 rakı ve vodkadan uzak dur bende ters tepiyor bunlar olm haftasonunu sevmiyorum ya uğraş bulmalı kendime (begendiğim biri olsa ona yazardım vakit geçerdi o da yok) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar