lemuria Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Yemek sonrası kahvemi içerken bu postu okumaktan hiç memnun kalmadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 emenike ile güzel bir gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 lemuria said: Yemek sonrası kahvemi içerken bu postu okumaktan hiç memnun kalmadım.. bir de düşün ben yemek üstü bunu tüketiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 İyi dediniz çayı bıraktımdı ama bugün bi Türk kahvesi içeyim arkadaşla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 focaya gel de damla sakızlı kayve icelim be Hako Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Başka zaman inşallah ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 ._. o_o O_O O__0 ABİ BİŞİLER OLUYOR! kahveden-pisküütten şikayet ettim, lahmacun ayran geldi ofisteki koltuktan dolayı şöle bi söyledim, adam gibi koltuk geldi. gerçekten "küçük güzelliklerle mutlu olmayı becerebilen ama hiç güzel bişi olmadığı için mutlu olamayan" bir adam olarak fazlası ile mutlu olsam bile bu 1saatlik süreci sindiremedim bildiğin lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Hep yanlış şeyler istemişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 bu bundy laneti gibi bişi. onun için hiçbir zaman büyük bişi istememelisin. http://www.youtube.com/watch?v=9zMYge-cCw4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Mr_Hand said: Günlük. Türk aile yapısına, örf ve adetlerine uygunsuz içerik Az önce dün geceki klüpte gay garsonun bana pandik attığını hatırladım lan. HAHAHHAHHAHAHAHHAHAHHA Geçmiş olsun ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 viva la zoco ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Nogger sen ne güzel şeysin <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 SAY WHAT!!! BWA HAHAHA A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Yanımdan vınn diye geçen motorcu kardeşlerimi görünce ben niye appyim diye üzülüyorum bazen sonra geçiyor ama tamam oldum ben demeden vınn mınn yok. Ufaklığın eve erik götürdüm ablası kayfemi yabdı annesi falıma baktı geri döndüm ama annem motorla giderken pek bi hüzünlü baktı bana yea :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Dayı oldum günlük O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 içimdeki büyük göğüs sevgisi bambaşka... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 kulaklığa NFC koy, acc.meter falan da koy tech açıdan inanılmaz olsun ama çirkin olsun ve ürünün adını ZİK koy. gerçekten hakketmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Püfür püfür esiyor la meteoroloji bir de en sıcak günu olacak diyordu bu yazın.birazdan focaya gecicem eski bir dostu görmeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Perşembe günü gelemiyorum günlük hayli işim var bir de anemler dönüyormuş tatilden sanırım yine sattı diycek bazı arkadaşlar ama bugün daha salı 2 gün önceden müsait olmadığını söyleyince satmış olmaz sanırım insan he? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 kimse artık onlar, satmışsın yahu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Satmadım , gitmek istediğim için gelirim dedim dün de sonra bir sürü olaylar olaylar.. İşim olmasa kesin giderdim ( Satmışsın deme sen de dasaaa yaa banlanma riskim var ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 ya sen ne satıcı bi ne pis bi insan oldun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Geri sayim basladi ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 senko said: ya sen ne satıcı bi ne pis bi insan oldun ya Gelicem yaa tamam; ama çok zor şartlar altında gelicem , önceki satışlarım sıfırlansın pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 hmm anlaşılmıştır. önceki satışları sıfırlansın diye duygu sömürüsü yapıyor anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar