wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 acil şifalar annene geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Havenless said: Annem kanser günlük. Where's my God now... geçmiş olsun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 life sux. geçmiş olsun. ne kanseriymiş durum neymiş? yaygın mı? hangi ildesiniz bir de? bana öm'den de atabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 =/ geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Mr_Hand said: Ben napiim peki? şansıma s.... bok var günlük, niye dürüst yaklaşıyorum ki?! günlük şuna müsaadenle bi zaa diyorum: ZAAAAAAAA!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 haftaiçi gece 1de tavuk almanızı ****** sizin ****** poliste pislik pislik birşey olmaz diyor alıp sopayı inecem yeminle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Havenless said: Annem kanser günlük. Where's my God now... :/ düşündüm düşündüm de, sadece :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Sağolun. Yaygın beyler, yaygın. Bayağı geç kalınmış aslında, kist varmış rahimde. Sesim kısıldı artık ağlayamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 demek ki olmuyomuş, zorlamamak lazım. illa sen de öyle olacaksın diye bişey yok. girmişsin zamanında bi yola artık bu saatten sonra öteki yola bakıp da iç geçirmek anlamsız. yolunda gideceksin, önüne bakacaksın. kafanı da önüne eğ, bu yani, zor değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 bu arada geçmiş olsun haven, zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Havenless said: Annem kanser günlük. Where's my God now... Gecmis olsun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 bi daha baktım buraya bi daha üzüldüm ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Havenless said: Sağolun. Yaygın beyler, yaygın. Bayağı geç kalınmış aslında, kist varmış rahimde. Sesim kısıldı artık ağlayamıyorum. baba hangi ildesin. rahim kanseri mi? endometrial cancer mi? stage kaç? doktorun adını falan da atarsan bana sevinirim. yayıldığı yerlere göre bakarız, ona göre gerekiyorsa ben ya da birileri doktor tavsiye eder. lan bin kişi ile sohbet edebilmenin -eğlenmek dışında- güzel tarafı bin kişinin bilgisine ulaşabilmektir. biz o gün 1000kullanıcı gittik kanseri yendik ulan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 kötü bi gün. boynum ağrıyor, kolumu kaldıramıyorum. bilmediğim evrak işleri için koşturuyorum. bayağı koşmakzorunda kaldım sanırım 3km falan taksi etc bırak araba bile gelmediği için şansıma. sonra bağrıştık vs. bi boka da yaramadı yani koşturmaca. tam geldim bi şiler içerim de dinlenip başlarım diye. çalışan kadın elini kesince hemen olaya ilk yardım timi -bilal md.- olaya el atı. dikiş attırmaya götürecektim ben kadını da adam sanıyorum sorunu çözüverdi. gerçi bu sefer de eczane bul etc koşturmacaları. sabahtan beri koşuyorum, bağırıyorum, öğle oldu bişi yapamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 aldim diplomayi. sdfadf akayim diyorum ünilere yapayim doktorami masterimi. ama önce haftasonu hollanda sinifca yapicaz sex orgimizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 ulan işte seninki de hayat benimki de. ama benimki bi değişik bi boktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 lan dediği şey 1500 tlye yapılıyo. paranın %0.001yle yapıver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Poff :/ akşam olsun günlük bugün çalışma şevkim yok hiç ama şimdi kanal tedavisi başlıycam , neyse akşam sinema falan yapıcaz eğlenceli olur kanımca ama adam akıllı film de yok . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 ays eyc haa pardon bizi sattığın gün gitmiştik biz o filme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 bugün kötü haber alma günüm. bakalım. şimdi en kötüsünü bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 senko said: ays eyc haa pardon bizi sattığın gün gitmiştik biz o filme. Güzel miydi ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 ben beendim bayaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 dasaaa said: bugün kötü haber alma günüm. bakalım. şimdi en kötüsünü bekliyorum. merak etme senle yarışıyorum o konuda bugün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 çok hayati bişi bekliyorum.. olumsuz sonuç gelince bildiğin geri dönüşü olmayacak şekilde sıçtım demektir. senede 4kere falan bu şekilde epic hayati durumlarla karşılaşıyor olmam ve her seferinde de sonucun boktan olması hiç hoş bişi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar