NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 tatile git arkadaşlarınla buluş şehir fırsatları siteleirni takip et aktivitelere katılısın. Paraşütle atla havuza git çık dışarı çay bahçesinde kitap oku git evde osbir çek çalışanlarla dalga geç 2-3gibi arayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Günlük; Bugün benim doğum günüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Mutlu yillar... Hava soguk gunluk, ohhh^__^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Dünyanın en dandik korumalıklarını sipariş etmiş abim.. Kaskım niye hala gelmedi onu bilmiyorum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 kaskın başındaki salak! gerçi oh.. kaskını sadece akıllılar görebiliyordu. pardon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Kral çıplak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 kafa su an 1200 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 wastyrx said: Dünyanın en dandik korumalıklarını sipariş etmiş abim.. Kaskım niye hala gelmedi onu bilmiyorum ama Abini tanımıyomuş gibi sipariş işini ona bırak , sonra gel burda bık bık yap , heh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 sana da sipariş geçeyim lan hakan. söle abi spesifikasyonları. hemen bulalım. pazarlığını yapalım, uygun fiyata getirtelim. renk falan da ver ama tüm detayları son dakikada ver ki, ben delireyim ufaktan ufaktan. zaten az kalmış delirmemiş kısmım. bozdurup bozdurup harcarım. gidip iki vuvuzela sesi dinleyeyim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 20000 Patties Under the Sea... http://www.youtube.com/watch?v=eh_HUIJkRzU http://i0.kym-cdn.com/photos/images/original/000/142/732/1309291821012.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 dasaaa said: sana da sipariş geçeyim lan hakan. söle abi spesifikasyonları. hemen bulalım. pazarlığını yapalım, uygun fiyata getirtelim. renk falan da ver ama tüm detayları son dakikada ver ki, ben delireyim ufaktan ufaktan. zaten az kalmış delirmemiş kısmım. bozdurup bozdurup harcarım. gidip iki vuvuzela sesi dinleyeyim bari. Dabur amla getir bana da , sac uzatiyomus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 pokere sardım günlük hemde çok fena. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 http://topnews.in/files/Dabur_1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 neden hayatımda bir boşluk olduğunu düşünüyor ve bunu anlamsız içi boş materyallerle doldurmaya çalışıyorum ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 kari yok hayatinda abi ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 copry said: dasaaa said: sana da sipariş geçeyim lan hakan. söle abi spesifikasyonları. hemen bulalım. pazarlığını yapalım, uygun fiyata getirtelim. renk falan da ver ama tüm detayları son dakikada ver ki, ben delireyim ufaktan ufaktan. zaten az kalmış delirmemiş kısmım. bozdurup bozdurup harcarım. gidip iki vuvuzela sesi dinleyeyim bari. Dabur amla getir bana da , sac uzatiyomus neyi amla getireyim? ha ok. zaten aslında sadece legal olarak "neyi amla getireyim?" yazabilmek için yazdım mesajı. her neyse hint ve pakilere sorarım. haftasonu hatırlat ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Ben unuturum sen bana hatırlat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 ah tam adamına dedim. 100 farklı task var zaten kafamda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Kendini getir dasaaa senkoyu bağlayıp balıkla suratına suratına vurarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Vastirix oburix hatirlatir o zaman , hatirlamasan da canin sagolsun . dabur bile uzatamaz zaten bu saci inancim yok hic:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 AHAHAHHAHAHAHAHAH birisini balıkla dövebilmek gerçekten rahatlatıcı ve mutluluk verici olurdu. ancak senko'yu seviyorum. onu balıklayabileceğimi sanmıyorum ne yazık ki. oğuz gibi ben de seni yumruklasam onun yerine huh? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 fayt kılab kurarız np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 sigarayla yollar gene kesişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 copry said: wastyrx said: Dünyanın en dandik korumalıklarını sipariş etmiş abim.. Kaskım niye hala gelmedi onu bilmiyorum ama Abini tanımıyomuş gibi sipariş işini ona bırak , sonra gel burda bık bık yap , heh! Bugün gittim aldım plakalıkları gel gör ki hala takılı değiller.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 wastyrx said: fayt kılab kurarız np Tyler Durden ben olurum ama. :) Ben bu psikolojiyle Edward Norton bile olamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar