senko Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Bende birleşik. Fuck the grammer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 işte şimdi doğru oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 senko naber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 senko iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 dasaa nasıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 dasaaa mutlu olmayı bilmiyor. Bokunda boncuk bulmuştu geçen, dünyanın en mutlu olması gereken insanıydı o an. Ama gidip başkalarına "sen mutlusun" diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 benim mutlu olmak için sebebim olduğunda mutlu oluyorum... ama genellikle hiç bir sebebim olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Benim mutluluk için bisürü sebebim var ama çok sikko bi psikolojik hastalığa sahibim, o yüzden olmam gerektiği gibi mutlu olamıyorum. Siz şükredin lan halinize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 SeaGle said: Benim mutluluk için bisürü sebebim var ama çok sikko bi psikolojik hastalığa sahibim, o yüzden olmam gerektiği gibi mutlu olamıyorum. Siz şükredin lan halinize. Bende de var o hastalık, geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 bir evim olduğunda ben de iyi olucam sonra araba geliyor gerçi sonra ev kredisine fln girerim var daha benim mutlu olmama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Senkonun aazına bi tane çakınca bu haftasonu bende mutlu olacam ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 SeaGle said: Benim mutluluk için bisürü sebebim var ama çok sikko bi psikolojik hastalığa sahibim, o yüzden olmam gerektiği gibi mutlu olamıyorum. Siz şükredin lan halinize. abi bişi soracağım. o hastalığın geçen günkü yüzük haberi ile bir alakası var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 ahaha bence ginger olduğundan mütevellit böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 dasaaa said: SeaGle said: Benim mutluluk için bisürü sebebim var ama çok sikko bi psikolojik hastalığa sahibim, o yüzden olmam gerektiği gibi mutlu olamıyorum. Siz şükredin lan halinize. abi bişi soracağım. o hastalığın geçen günkü yüzük haberi ile bir alakası var mı? Bi an aklım normal şeylere gitti sonradan selçuğun gülebileceği bişiler aklıma getirdim dank etti ve AAHAHHAHAAAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 AHAHAHAH Yok abi, yüzüğe rulmana hallendiğim yok ya =/ Ginger değilim lan ben ayrıca, sizin gözünüz bozuk sdf. Ama psikolojik deliyim şu sıralar biraz, anksiyete falan gırla. Başka da bi problemim yok sdgsf -zaten ilaçların yan etkisi var aga, değil yüzük keyt aptın gelse ııh..- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 abi büyük konuşma bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Rulman'a hallenenin halinden anlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Hemen bırak olm o ilaçları, hemen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Sakın bırakma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=mvjonaNGrQo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 dasaaa said: abi büyük konuşma bence.. I-ıh, valla.. wastyrx said: Hemen bırak olm o ilaçları, hemen! Dur abi, daha tedavinin başındayım =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 mesaj kutunu boşaltmazsan bir de kol kırığı, yen içi tedavisi göreceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Aaheuahuea babama künefe getirdi annem bitirdi saniyesinde sonrasında naam naaam naam falan diyor hagfdasjdkajsgfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Sarhoşken lol oynama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Ya da oyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar