Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 dasaaa mutlu olmayı bilmiyor. Bokunda boncuk bulmuştu geçen, dünyanın en mutlu olması gereken insanıydı o an. Ama gidip başkalarına "sen mutlusun" diyor.
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 benim mutlu olmak için sebebim olduğunda mutlu oluyorum... ama genellikle hiç bir sebebim olmuyor.
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Benim mutluluk için bisürü sebebim var ama çok sikko bi psikolojik hastalığa sahibim, o yüzden olmam gerektiği gibi mutlu olamıyorum. Siz şükredin lan halinize.
Havenless Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 SeaGle said: Benim mutluluk için bisürü sebebim var ama çok sikko bi psikolojik hastalığa sahibim, o yüzden olmam gerektiği gibi mutlu olamıyorum. Siz şükredin lan halinize. Bende de var o hastalık, geçmiş olsun.
senko Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 bir evim olduğunda ben de iyi olucam sonra araba geliyor gerçi sonra ev kredisine fln girerim var daha benim mutlu olmama
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Senkonun aazına bi tane çakınca bu haftasonu bende mutlu olacam ^_^
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 SeaGle said: Benim mutluluk için bisürü sebebim var ama çok sikko bi psikolojik hastalığa sahibim, o yüzden olmam gerektiği gibi mutlu olamıyorum. Siz şükredin lan halinize. abi bişi soracağım. o hastalığın geçen günkü yüzük haberi ile bir alakası var mı?
senko Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 ahaha bence ginger olduğundan mütevellit böyle.
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 dasaaa said: SeaGle said: Benim mutluluk için bisürü sebebim var ama çok sikko bi psikolojik hastalığa sahibim, o yüzden olmam gerektiği gibi mutlu olamıyorum. Siz şükredin lan halinize. abi bişi soracağım. o hastalığın geçen günkü yüzük haberi ile bir alakası var mı? Bi an aklım normal şeylere gitti sonradan selçuğun gülebileceği bişiler aklıma getirdim dank etti ve AAHAHHAHAAAH
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 AHAHAHAH Yok abi, yüzüğe rulmana hallendiğim yok ya =/ Ginger değilim lan ben ayrıca, sizin gözünüz bozuk sdf. Ama psikolojik deliyim şu sıralar biraz, anksiyete falan gırla. Başka da bi problemim yok sdgsf -zaten ilaçların yan etkisi var aga, değil yüzük keyt aptın gelse ııh..-
Havenless Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Rulman'a hallenenin halinden anlarım.
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Hemen bırak olm o ilaçları, hemen!
Norak Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=mvjonaNGrQo
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 dasaaa said: abi büyük konuşma bence.. I-ıh, valla.. wastyrx said: Hemen bırak olm o ilaçları, hemen! Dur abi, daha tedavinin başındayım =/
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 mesaj kutunu boşaltmazsan bir de kol kırığı, yen içi tedavisi göreceksin.
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Aaheuahuea babama künefe getirdi annem bitirdi saniyesinde sonrasında naam naaam naam falan diyor hagfdasjdkajsgfasd
Öne çıkan mesajlar