Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük

Saeros

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Benim mutluluk için bisürü sebebim var ama çok sikko bi psikolojik hastalığa sahibim, o yüzden olmam gerektiği gibi mutlu olamıyorum. Siz şükredin lan halinize.
Mesaj tarihi:
SeaGle said:

Benim mutluluk için bisürü sebebim var ama çok sikko bi psikolojik hastalığa sahibim, o yüzden olmam gerektiği gibi mutlu olamıyorum. Siz şükredin lan halinize.

Bende de var o hastalık, geçmiş olsun.
Mesaj tarihi:
SeaGle said:

abi bişi soracağım. o hastalığın geçen günkü yüzük haberi ile bir alakası var mı?
Mesaj tarihi:
dasaaa said:

SeaGle said:

abi bişi soracağım. o hastalığın geçen günkü yüzük haberi ile bir alakası var mı?

Bi an aklım normal şeylere gitti sonradan selçuğun gülebileceği bişiler aklıma getirdim dank etti ve AAHAHHAHAAAH
Mesaj tarihi:
AHAHAHAH

Yok abi, yüzüğe rulmana hallendiğim yok ya =/ Ginger değilim lan ben ayrıca, sizin gözünüz bozuk sdf.

Ama psikolojik deliyim şu sıralar biraz, anksiyete falan gırla. Başka da bi problemim yok sdgsf

-zaten ilaçların yan etkisi var aga, değil yüzük keyt aptın gelse ııh..-
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...