Chimera167 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Benim yaklasik 3 gun once basima gelen olay... Servise kayit olusumun ilk günüydü balkona çiktim baktim kap karanlikti hava evin önü sariyeri görüyor ap açik o sirada bütün yanan isiklar kapanip açildi elektrik veya sokak lambalarini kapadilar açtilar dedim gayet normaldi sonradan bir adam yol basindan yürümeye basladi acayip yürüyordu sekerek resmen zorla gibi sokak karanlik sayilirdi bu isleri iyi bilirim biraz hemen ayaklarina baktim duzdu bisi yoktu neyse babam adama bak yaw dedi ve guldu sonra telefonu caldi gitti iceri o sirada adam direkt olarak bana dondu ve bakti beni hemen gormesi cok zordu cunku isik fln yoktu adam direk bana bakti korkup iceri kactim hemen babama baktim geldi mi servisin dedi yok dedim geri gittim balkona adam orada yoktu :shock:[signature][hline]Bennnnn Sozluk ÜMMM !!! My Home Page www.bkcartoons.com Flashlar Komedi Mizah Agirliklidir. [Bu mesaj Chimera167 tarafından 30 Ekim 2004 01:00 tarihinde değiştirilmiştir]
sheref Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 cinler sardı memleketi.[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
Chimera167 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 walla yaw benimde basima hic gelmezdi boyle seyler siftah oldu ...[signature][hline]Bennnnn Sozluk ÜMMM !!! My Home Page www.bkcartoons.com Flashlar Komedi Mizah Agirliklidir.
Qui Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 said: Chimera167, 30 Ekim 2004 00:59 tarihinde demiş ki: bu isleri iyi bilirim biraz hemen ayaklarina baktim duzdu lol süper[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 kedidir kedi[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı; Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Havadandır havadan ...[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim | " 6 " Day
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 aynısı banada oldu cin o ismi ahmet.[signature][hline]0 bir -Kuzu MSN efea[email protected]
Cafein Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Ayakları ters, şeytan girmiş yalanı mı? Paranormal bir olay mı yani? Korkacak bir şey yok, cinler zaten var olsalar da bizden ayrı olan "Zopik" boyutunda oldukları için bizi ilgilendirmez. Şeytanın Sarıyerde gezmektense yapacak işleri vardır. Korkma sen Chimera. Salla gitsin. Paranormal de kanımca X-filesa özgü bir olay. O yüzden tasalanma. Ruh peri cin gulyabani gibi şeyler sen onlara bulaşmazsan sana bulaşmazlar zaten :)[signature][hline]"Kırk bakireye tapmaya, bal yanaktan tatmaya geldim." (Cüneyt Arkın)
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 said: Mavi, 30 Ekim 2004 01:06 tarihinde demiş ki: ismi ahmet. Şimdi boku yedik . Lan kimliği açıklanırmı lan delirdinmi . Offf Sıçtık olm yedi kesin bu gece dürtçek hepimizi . Ufffff ![signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim | " 6 " Day
sheref Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 x-files.[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
Chimera167 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 said: Deli_Haci, 30 Ekim 2004 01:06 tarihinde demiş ki: Ayakları ters, şeytan girmiş yalanı mı? Paranormal bir olay mı yani? Korkacak bir şey yok, cinler zaten var olsalar da bizden ayrı olan "Zopik" boyutunda oldukları için bizi ilgilendirmez. Şeytanın Sarıyerde gezmektense yapacak işleri vardır. Korkma sen Chimera. Salla gitsin. Paranormal de kanımca X-filesa özgü bir olay. O yüzden tasalanma. Ruh peri cin gulyabani gibi şeyler sen onlara bulaşmazsan sana bulaşmazlar zaten :) ahh ah keske herkes boyle dusunse de paticik mahvolmasa eywallah[signature][hline]Bennnnn Sozluk ÜMMM !!! My Home Page www.bkcartoons.com Flashlar Komedi Mizah Agirliklidir.
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 said: Mavi, 30 Ekim 2004 01:06 tarihinde demiş ki: aynısı banada oldu cin o ismi ahmet. yok ahmet değil o artık bıraktı bu işleri. osmandır bu böle bi anda milleti kesmeye bayılıyo:-p[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı; Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 said: sheref, 30 Ekim 2004 01:07 tarihinde demiş ki: x-files. evet x-files ahanda[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Kapattık dükkanı
Ytse Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 bende adam telefon sesini duyup yukari bakti direk.. lol
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Chim penbe dizi izlemeyi kesersen düzelir . Paralize oluyosun sen .[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim | " 6 " Day
micha Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Guzel hikaye *!korkar*[signature][hline]To be or not to be
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 ahanda odanın kapısında bi gölge var durdu beklio açsam mı kapıyı ?[signature][hline]0 bir -Kuzu MSN efea[email protected]
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 babanın telefonu çaldığından dolayı adam oraya bakmış olmasın?[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
daverc Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 en büyük benim b@bs sry kktnx[signature][hline]|R.I.P| Sevmiyorum calismayi,tembelim ben.|[/b]-[Kontrolsüz güc, güc değildir]-
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Bu mu olay şimdi? "Camdan aşağıyı izliyodum adam bana baktı korktum topic açayım" mı? Ohoo bi bu topicler bir de kız meseleleri aldı götürdü patiyi...[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 said: Rewendor, 30 Ekim 2004 01:23 tarihinde demiş ki: Bu mu olay şimdi? "Camdan aşağıyı izliyodum adam bana baktı korktum topic açayım" mı? Ohoo bi bu topicler bir de kız meseleleri aldı götürdü patiyi... Konu dışındayız .. Hastamısın nesin . Adam konuyla alakası olmayan bişi yazıncadamı suçlu oluyo ? Sen olsan ne tür bi konu açardın . ?[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim | " 6 " Day
pan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 yarıldım yorumlara ya lol :D[signature][hline]wtf?
Cafein Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Hen hen hen hen..... Ben duşa giremiyorum, dün sabah arkamda bir gölge gördüm, bana yaklaştı yaklaştı... Hen hen hen hen... Arkamda ayı varmış. Duşta yer kalmadı yıkanacak.[signature][hline]"Kırk bakireye tapmaya, bal yanaktan tatmaya geldim." (Cüneyt Arkın)
Predator Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 arkanıza bakın[signature][hline]Rahan, 25 Ekim 2004 21:00 tarihinde demiş ki: Bellemiştim derken hareketi hep beraber yapalım; * önce avuç içleri yukarı bakacak şekilde elleri uzatıyoruz * sonra elleri yumruk yapıyoruz * önkol (bilek dirsek arası) yere sürekli paralel olacak şekilde yumruk halindeki ellerimizi ileri geri hareket ettiriyoruz.(masayı çekermiş gibin) işte emrah böyle "kardeş belliyomuş."
Öne çıkan mesajlar