Jaan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 ben şasn eseri bu hub'ı öğrendim divxmp3.redirectme.net 5gb share ve 4 slot istiyor buradakilerin hepsi türk yani tavsiye edebilirim[hline]icq:108382340 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 abi iyi bir bağlantı lazım ya yoksa almıyorlar yani ünilerden bağlanmalı birde Anet News grubuna DivX bölüme girmeni tavsiye derim daha çok hub var[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 tam adresi verebilir misin?[hline]icq:108382340 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 news.anet.net.tr web dende baakbilrisn ama çok karışık oluyo Outlook express programlardan bak[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 ben su slot olayını cozmus degilim tam olarak ne ise yarar nası birseydir nası kontrol edilir bana biraz acıklarmısınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 orada belirlediğin slot senden aynı anda en fazla kaç ayrı kişinin download yapabileceğini belirliyor diyelim girmek istediğin hub minimum 5 slot istiyorsa ayarlar bölümünden paylaşım için 5 slota ayarlamazsan o huba bağlanamamıyosun aynı şekilde diyelim birinde bir dosya var indirmek istiyosun ama no slot available diyosa o kişinin boşta bir slotu yok demek oluyo ve ya beklemek ya da bir başkasını bulmak zorunda kalıyosun search opsiyonunu kullanırken "only users with free slots" kısmını işaretlersen boş slotu olan insanları bulmuş oluyosun[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 teşekkürler :D[signature][hline]Always Rammstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 kaan karate biliyorum osasuatusubasahondajakartahiyakonuçiva[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pretender Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 turk hubi olarak turkuaz.no-ip.com:4112 yi hepinize tavsiye ediyorum.. sacma sapan kurallar yok,[signature][hline]Neymis? Aynen pretender'in dedigi gibiymis! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agirol Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 divxplanet da war[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PAINOFTHETURK Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Evet, Hubımıza: turkuaz.no-ip.com:4112 WebSitemize: www.TurkuazHub.tk adreslerinden girebilirsiniz. Amacımız Türklerin bilgi - dosya paylaşımı yapabileceği bir ortam kurmak ve bunu başardık. Sizden tek istediğimiz bizi desteklemeniz.. Turkuaz bir akımdır. Engellenemez :) [TurkuazTeam] Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 tarih 2003[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar