Xht Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Satılık Diablo 3 account + 60 level Barbarian EU 20k DPS 30k hp 900 all resist 8k armor 4.5m gold %28 block chance %80 damage reduction + full gold set ( maksimum değerde) + full magic find set ( maksimum değerde) üstündeki setlerin ah değeri yaklaşık : 30M rahatlıkla inferno act 2 farmlayabilirsiniz karakteri mail ile beraber veriyorum. Oyunu bırakıyorum oyundan fazlasıyla soğuduğum için. Battle.net'ten şuanda digital key almaya kalktığınızda fiyatı : 60€ = 160 TL gibi birşey yapıyor kesintilerle beraber. 90 lirada 60 level karakter ve üstündeki setlere istiyorum. 30m goldu herhangi birine satsanız zaten 210 lira tarzı bir ücret yapıyor ki piyasanın bug yuzunden içine ettiler bırakmamdaki sebeplerden biride bu uğraşmak istemiyorum moral bozuyor sadece. İsterseniz goldları satıp, karakteri refund edebilirsiniz, para iadesi yapıyor battle.net gold satacak taakatimde kalmadı. Oyuna beraber girip setleri ve ayrıntılı infoyu gösterebilirim just pm. istediğim fiyat : 250 lira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 60 Euro = 140 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xht Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 paypal kesintisi falan 160 ı buluyor öyle hatırlıyorum, yanlış biliyor olabilirim. karakterdeki para 4m oldu bu arada ah den satış yapmışım. Tüm seti rah'a koyacağım birazdan bari ordan satayımda karakteri refund edeyim anlaşılan talip cıkmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xht Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 gold 7m oldu bankada mevcut blackthorn set ve immortal king 2 parça mevcut. all resist mevcut miktarıda 1k oldu. Fiyatta artış yapmıyorum satılmadığı taktirde itemleri isteyen olursa uygun fiyata vereceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar