NoS Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 1 senedir aralıklarla tenis oynuyorum. 1 yıldır beraber oynadığım arkadaşım artık daha fazla oynamak istemediğini söylediği için İstanbul Anadolu yakasında tenis oynayacak rakip arıyorum. Servisim hala saatte 10 km hızla gidiyor olsa da diğer konularda fena değilim. Hep başlamak istemiştim merak ediyorum diyen arkadaş varsa da beraber deneyebiliriz başlangıç için o kadar zorlayan bir spor değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 arkadaşını çok yendiysen bıktırmışındır tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 ben oynarım ama önce kadıköye tasinmam lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 ben de oynarım ama önce öğretmen lazım.. ciddiyim, nerde öğrenilir? şöyle kazık yemeden haftada 2 akşam falan giderek anadolu yakasında, süper olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 ben avrupadayım ama anadoluda oynayan arkadaşım vardı.facebookda grup var tenis partner diye oraya msg bırakabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 kız arkadaşımla oynadım bi süre. size tavsiye kadın-erkek eşleşmelerinden kaçının. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Ayakları pertlettim ondan yalan olduk ama ilgilenenlere teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar