Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Ben bilmiyordum zaten =) Para veremk istiyorsan US kredi kartı ya da US PayPal hesabı istiyor ama. ParPal hesabı çok kolay alınıyor. International use oluyor o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 pandora gerisi shit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 valla eyvallah, şimdilik MOG'a girdim çok mutluyum, spotify'a da bakıyorum, kalite çok iyi mog'da Kayıt oldum, vpn'i kapattım ve sormuyor noluyoruz diye şimdilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Spotify'i vs abdroide indirmek için market enabler kuruyorduk, hepsi yokolmuş bi şekilde android piyasasından, siz napıyorsunuz marketten uygulama indirmek için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Onu kendi sitesinden indirip kurmuştum. Bir de Spotify'ın bu uluslararası dolaşımı sadece 14 gün, sonra para vermeden Amerika dışından kullandırtmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 http://amip.tools-for.net/wiki/_media/android/qrcode_marketaccess.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 sağolasın bilgiler için. Bi yerlerden bi market enabler kurup spotify aldım, kullandım bi miktar hoşuma gitti, şimdi 30 gün trial premium kullanıyorum bakalım noolcak. Stream kalitesi iyi gibi duruyo, mobilde interneti ne kadar sürede bitirir korkuyorum gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Saatte 1MByte gibi bişey yiyor sanırım 320kbit/sn hız ile, hayırlısı artık, 1GB paketle sorun yaşamam umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Saatte 1 MB? Online stream etmiyorsun o zaman. Yine de albüm kapakları filan daha fazla olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Meh yanlış hesaplamışım zaten 320Kbit/sn * 60 * 60 = 1152000Kbit/saat 1152000/1000/8=144MByte/saat, yuuuh :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 karta indirip çalmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Telefondan dinlerken Extreme Quality açma zaten; sync kalitesini öyle yap sadece, wifi'ye bağlayıp sync et. Ogg Vorbis -q3 yap kaliteyi stream için, normal diye geçiyor. 96 kbps o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Doğru diyosun telefondan streamı kısıp indirme kalitesini açınca wifi'den sorun çıkmaz. İşin kötüsü telefondaki SD kart doldu kapasitge büyütmem gerekicek sanırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 fakirseniz ucretsiz kullanin dusuk kalite dinleyecekseniz ucretsiz kullanin... bukadar basit... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar