0ne Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 notebookun şarj alma bölümü bozuldu sanırım, tüm ışuklar yanıp sönüyo ve şarj almıyo, su an için 1.5 saatlik bi pil ömrü kaldı ve ghost indiriyorum, ama yeterli olur mu yada imaj alabileceğim beleş güzel program varmı? çok vaktim yok............ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Ghost en iyisidir ama dayanmaz pil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Notebook'u sokup diski cikar garanti kapsaminda degilse. Bir de arizali olan pil de olabilir, o yuzden sarj olmuyor olabilir. Onun disinda harici disk varsa onunla hallet bence isini. Bir de ekran parlakligini minimuma getir. Notebook'ta en cok pil yiyen sey ekran. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 yetmicek ya, yarın işyerine notebooku götürüp hdd yi başka bi arkadaşın notebooka baglayıp tüm bilgileri imajladıktan sonra herşeyi silip öyle yollıcam servise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 bugün arkadaşın laptopa bağladım benim laptopun harddiski, acronisle aldım image'i, yolladım servise, şimdi bekliyorum gelsin direk upload edicem tüm image'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar