daverc Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 kablodan adsl ye geceli 1 ay oluyo ve hep ayni problemi yasiyorum; 15-20 dk da bir internet baglantisi gidiyor,merak ettigim, zoom modemi bilenler icin soyluyorum, bu olayi yasarken Link isigi sabit kaliyor fakat ortadaki RXD (data) isigi sonuyo ve internet baglantisi yokoluyor,link gitmiyosa problem adsl den degilde bendenmidir acaba?bendense niye diger arkadastada oyle oluyor ayni mahallede oturuyoruz.Mmorpg oynayan biri icin iskence bu arkadaslar,240 m fatura werdim ben bu ay ühüh :([signature][hline]|R.I.P| Sevmiyorum calismayi,tembelim ben.|[/b]-[Kontrolsüz güc, güc değildir]- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 bende windows xp varken aynı sorun oluyordu (15 20 dakika da bir kopma) tekrar win 98se ye geçtim mutlu oldum =)[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 zoom teknik servisi arayın.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 bende de ole oluyor ama devamlı değil bazen dl yaparken gidiyor rest atıyorum düzeliyor ama arada sırada yapıyor buda modem den kaynaklanmıyor sanırım daha cok santralden heralde[signature][hline]Amerikan sineması sözüm sana , yıllarca uzaylıyı başka tanıttın, onu bir öcü gibi gösterdin, ama unutma, uzaylıda olsa, insan insandır by Cem Yılmaz Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 downloadda sorun cikarmazda online oyun oynarsan canindan bezdiriyo adami :([signature][hline]|R.I.P| Sevmiyorum calismayi,tembelim ben.|[/b]-[Kontrolsüz güc, güc değildir]- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Eğer direk gidiyorsa bilemicem ama yavaşlayıp yavaşlayıp sonra gidiyorsa bi virüs tarama yaptır. bendede ilk aldığımda öle olmuştu temizlettim virüsü geçti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiJAJE Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 adware kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 ad-aware - spybot- norton 2004 - skygate firewall kullaniyorum.[signature][hline]|R.I.P| Sevmiyorum calismayi,tembelim ben.|[/b]-[Kontrolsüz güc, güc değildir]- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 yok virusten filan değildir ya arkadasında da birden gidiyorsa o zaman oraya baglı santralde bişe var yada ne bılım zoom da üretim hatası da olabılır bende x4 var suana kadar sakatlık yapmadı[signature][hline]Amerikan sineması sözüm sana , yıllarca uzaylıyı başka tanıttın, onu bir öcü gibi gösterdin, ama unutma, uzaylıda olsa, insan insandır by Cem Yılmaz Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 444 0 375 i ariyorum yok bisiy diyolar teknik ekip gondericez. merak ediyorum teknik ekip gelip burdan neyapicak :)[signature][hline]|R.I.P| Sevmiyorum calismayi,tembelim ben.|[/b]-[Kontrolsüz güc, güc değildir]- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 İsin ilginci bircok kisi daha bu cins problemler yasiyor farkettigim üzere, derlerdi adsl problemlidir kal cablde dinlemedim, kafam girsin bana[signature][hline]|R.I.P| Sevmiyorum calismayi,tembelim ben.|[/b]-[Kontrolsüz güc, güc değildir]- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar