Mosquito Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 bugün bu haberi gördüm, açıldı mı daha önce farkettim ama adamlar kafalarına göre ondan 100 tl bundan 200tl alıolar kafalarına göre haraç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 resimdeki abla iimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Welcome to the customs. I'll be your guide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 gümrüklere o kızdan 5 tane koysunlar, 1000 tl veren olur kendi telefonu için sddfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 iyilik yapıyorlar işte hazır çıkmışken gelmeyin orda kalın demeye getiriyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 duble yollar kendiliğinden spawn olmuyor, pamuk eller cebe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 tabi satacak kit kalmayınca hava parası almaya bile tenezzül eder oldu hükümet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 duble yollardan değilde daha çok cari açığı azaltmak için alınan önlemler bunlar. en son gümrükte kısıtlamalar getirilmişti şimdi başka önlemler almaya çalışıyorlar. şimdi dolarda yükeseldi import azalınca cari açığı şöyle azalattık böyle azalttık diyerek iyi ekmek yiyecekler yine hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 iyi de ithalatla dısarıdan gelen mallardan alınan hayvani vergi azalınca, bu sefer de gelir azalıcak asdfasddf yine aglıcaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 mallıklar mallıklar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Pipet said: iyi de ithalatla dısarıdan gelen mallardan alınan hayvani vergi azalınca, bu sefer de gelir azalıcak asdfasddf yine aglıcaklar iyi de sen dışarıdan getirdiğin telefona vergi vermiyorsun ki? alıp gelsen bavulda sokup sonra gidip pasaportunla kaydını yaptırıyorsun işte. turkcellden vs aldığın telin kdv sini zaten ödüyorsun.onda bi sıkıntı yok zaten.dışarıdan aldığında daha ucuz olmasın içeriden al ki devlette vergi alsının peşinde herifler işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 yani içerdeki vergiye alışkınım, zaten her şey satış fiyatının 2 katı bu durum normal deyip, dışardan gelene vergi konulmasına mı alışamadım diyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 yoo ben bişe demiyorum olanı söylüyorum mis gibi koyuyolar işte bişe diyemiyoruz topluca senin yanlış anlamanı düzelttim dışarıdan gelen maldan vergi alınmıyor yani vergi geliri falan azalmaz onu anlattım, onun yerine de harç koyuyorlar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 cebimizde kullanılan 2 tane telefonla gelsek, harç mı ödeyeceğiz artık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 said: zorunuza giden ne anlamadaim avrupada devlet kagatsiz izinsiz calisandan bile vergi aliyo hayir demiyo 100 tl bizi oldurmez vatanimiza devletimize helali hos olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 kullanıyorken her türlü devlete vergi vermiyor musun? niye illa yurtdışından gelen telefonlara da haraç ödenmesi gerekiyor ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 vaperon said: Welcome to the customs. I'll be your guide. Kalem enteresanmış. Montblanc gibi ama tepesinde Türk bayrağı var gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Bone said: kullanıyorken her türlü devlete vergi vermiyor musun? niye illa yurtdışından gelen telefonlara da haraç ödenmesi gerekiyor ki? abi biri servis öteki ürün. internet için zaten vergi veriyoruz bilgisayar alırken neden vergi verelim gibi bir şey olmuş dediğin. haraç değil bir de harç veriyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 benjani said: cebimizde kullanılan 2 tane telefonla gelsek, harç mı ödeyeceğiz artık? sanki pasaporta kayıt geyiği esnasında 100 tl daha bayılacak gibi anladım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Zep said: abi biri servis öteki ürün. internet için zaten vergi veriyoruz bilgisayar alırken neden vergi verelim gibi bir şey olmuş dediğin. haraç değil bir de harç veriyoruz esas senin dediğin "marketten su alırken vergi veriyoruz, neden evde içerken de vergi vermeyelim" olmuş. yurtdışından aldığında o ülkeye vergi ödüyorsun zaten, satış-alış sırasında ürün vergilendiriliyor. türkiye'ye geliyorsun, adam "bu ürünü kullanmadan önce bana da vergi vermen gerekli" diyor. bu harç değil haraçtır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 hatta ödediğin servis ücreti ile cihaza ödedidğin ücret için farklı vergi ödüyorsun onları bir karıştırmayalım önce. burda konuşulan cihaza ödenen vergi.onun içinde yurt dışından aldıysan eğer vergi yok zaten( dediğin gibi zaten yurt dışında vergi ödediğin için). adamların olayı başından beri dediğim gibi vergi değil zaten.dışarıya para akışını engellemeye çalışıyorlar cari açığı kısabilmek için bir nevi yıldırma politikası "ee 100 lira daha verip dışardan alıcağıma burdan alırım" diyorsun, adamlarda Win- win çekiyor hem vergiden kazanıp hemde dışarıya para akıtmayarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 vatandaşın cebindeki parayı nasıl alırız kaygısı başka bişi değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 iyi olmuş bu ülkede yaşıyorsan vergini vereceksin canım benim. öyle ucuza telefon alıp benzine 1 lira verip yaşamak istiyorsan başka ülkeden vatandaşlık istersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Zep said: yurt dışından aldıysan eğer vergi yok zaten( dediğin gibi zaten yurt dışında vergi ödediğin için). anlamadım, "yolcuların kendi kullanımları için yurt dışından getirdikleri telefonların kullanım izni için 100 lira harç ödenmesi gerekecek" demiyor mu haberde? yurtdışından satın alıp türkiye'de kullanmak istersen yanında getirdiğin cihaza ek 100 lira ödemek gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 evet ama o vergi değil işte, harç.Yurt dışından bir şey alma diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar