Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Güzel bir gündü 4 pati buluştuk voltranı oluşturduk.

Mavi

Öne çıkan mesajlar

Micha dün akşam açtığım thread üzree beni teselli etmeye geldi msn ime bugün ise kadıköyde boğanın orada buluştuk gezdik tozduk önce Eftelya'ya gittik nargile nescafe içip tavla attık ordan kalkıp havelka 'ya Obscura ve Diablo 'nun yanına gittik bi güzeel eğlendik kafa dağıttık capcanlı bi gööndü =]

Fotoları koyuyorum. (tel ile çektik kalitesi kötü olabilir)

Soldan sağa - diablo, micha, ben, obscura //çok kastık bu poz'u vermek için garson pis pis bakmaya başlamıştı.

diablo ve micha

ben ve obscura

Telefon ile çektiğimiz için görüntüler pek kaliteli olmadı ee güzelliğimiz,karizmamız arka planda kaldı aslında 8-)[signature][hline]0 bir -Kuzu
MSN efea[email protected]

[Bu mesaj Mavi tarafından 29 Ekim 2004 05:44 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Mavi tarafından 29 Ekim 2004 05:45 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

yüzümüze nur düşmese daha güzel olucaktı ama heryerde ışık vardı nerden çeksen birinin suratı parlıodu :P[signature][hline] Whether long range weapon or suicide bomber, Wicked mind is a weapon of mass destruction
Whether you're soar away sun or BBC Disinformation is a weapon of mass destruc
You could a Caucasian or a poor Asian, Racism is a weapon of mass destruction
Whether inflation or globalization, Fear is a weapon of mass destruction
Sosyal ağlarda paylaş

Ya afedersin ama kafam çok takıldı :) Gay buluşması falan mı bu ya herkes pembe pembe :D Bu durumda voltran değilde gaytran gibi bişi olur heralde. GAYTRAN! GAYTRAN! GAYTRAN!

[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot
Crosby,Stills,Nash & Young

[Bu mesaj Sensible tarafından 29 Ekim 2004 17:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sensible, 29 Ekim 2004 17:26 tarihinde demiş ki:
Ya afedersin ama kafam çok takıldı :) Gay buluşması falan mı bu ya herkes pembe pembe :D Bu durumda voltran değilde gaytran gibi bişi olur heralde. GAYTRAN! GAYTRAN! GAYTRAN!

Saka oldugunu bilsemde biraz ettigimiz laflara dikkat edelim.Kırıldım.
Orada ki olayi acıklıyım,oncelikle havelka oluyor(Bagdat Caddesi).İceride duman vardi ki nargile ve sigara icen sayısı neredeyse o alanda 50 kisi vardir.İkincisi cok ısık vuruyordu.Mavi 'nin telefonu ile anca bu sekilde cekebildik.Bu nedenle pembiş pembiş cıktı.Yoksa mavi'nin kazagı kırmızı yani :D[signature][hline]To be or not to be
Sosyal ağlarda paylaş

O da ilginç tabi. İç gösteren telefonlardan falan sonra bide gay gösteren telefon çıktı :)
Neyse hepiniz yakışıklıymışsınız valla bide fotoğraf güzel çıksa
[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot
Crosby,Stills,Nash & Young

[Bu mesaj Sensible tarafından 29 Ekim 2004 22:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...