Mavi Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Micha dün akşam açtığım thread üzree beni teselli etmeye geldi msn ime bugün ise kadıköyde boğanın orada buluştuk gezdik tozduk önce Eftelya'ya gittik nargile nescafe içip tavla attık ordan kalkıp havelka 'ya Obscura ve Diablo 'nun yanına gittik bi güzeel eğlendik kafa dağıttık capcanlı bi gööndü =] Fotoları koyuyorum. (tel ile çektik kalitesi kötü olabilir) Soldan sağa - diablo, micha, ben, obscura //çok kastık bu poz'u vermek için garson pis pis bakmaya başlamıştı. diablo ve micha ben ve obscura Telefon ile çektiğimiz için görüntüler pek kaliteli olmadı ee güzelliğimiz,karizmamız arka planda kaldı aslında 8-)[signature][hline]0 bir -KuzuMSN efea[email protected][Bu mesaj Mavi tarafından 29 Ekim 2004 05:44 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj Mavi tarafından 29 Ekim 2004 05:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 e mavi yakışıklı da syılırsın.bu kız seni nassı bırktı ki? ;)[signature][hline]yalnızca iş arkadaşlarım bana "EMİLİO BULTRAGENİO" der!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 basma yarasına basmaaa[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- they bury me like footsteps in the snow. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 e yani şey kem küm ık mık... Demek istediğim yakışıklısın elini sallasan ellisi hesaabı ;)[signature][hline]yalnızca iş arkadaşlarım bana "EMİLİO BULTRAGENİO" der!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 ne gusel walla ya bende amrmariste bi işim wardı tatil için gitmmiştim uoda an bir arkla tanışmıştım güsel bir duygu herekse tavsiye ederim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 yüzümüze nur düşmese daha güzel olucaktı ama heryerde ışık vardı nerden çeksen birinin suratı parlıodu :P[signature][hline] Whether long range weapon or suicide bomber, Wicked mind is a weapon of mass destruction Whether you're soar away sun or BBC Disinformation is a weapon of mass destruc You could a Caucasian or a poor Asian, Racism is a weapon of mass destruction Whether inflation or globalization, Fear is a weapon of mass destruction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Huleyn en cirkin pozu koymusun .Sen gel maca ben gosterecem sana ;)[signature][hline]To be or not to be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 ne güzel :) bi ara hep beraber bi araya gelmek lazım[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 ayakkabı lazım 40 numara varmı ?[signature][hline]0 bir -Kuzu MSN efea[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 tam bir katil gibi çıkmışım ehhe[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syh Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 hepiniz pembe mi giydiniz yoksa telefondan cekince kan kırmızıları mı böyle çıkıyor :P yok aksi ise forza pembe patiler hah[signature][hline]there is nothing in this world worth to believe in Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Allahtan ben yokmuşum Oruçluyum onu geç Eftelya'ya gitmişsiniz, ki beni çıldırtan bi yerdir orası. Kavga çıkarmıştım en son oraya gittiğimde.[signature][hline]İ$te geldik gidiyoruz bilinmez bir diyara Eskiden karpuz idik, şimdi döndük biz hıyara. UO-TF-CS-NWN-RO-AA Serverları@mix.gen.tr // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 ne gözel[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 hakkaten o pembe kazak NEEE? Yeni farkettim.[signature][hline]İ$te geldik gidiyoruz bilinmez bir diyara Eskiden karpuz idik, şimdi döndük biz hıyara. UO-TF-CS-NWN-RO-AA Serverları@mix.gen.tr // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Ya afedersin ama kafam çok takıldı :) Gay buluşması falan mı bu ya herkes pembe pembe :D Bu durumda voltran değilde gaytran gibi bişi olur heralde. GAYTRAN! GAYTRAN! GAYTRAN! [signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young [Bu mesaj Sensible tarafından 29 Ekim 2004 17:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 said: Sensible, 29 Ekim 2004 17:26 tarihinde demiş ki: Bu durumda voltran değilde gaytran gibi bişi olur heralde. GAYTRAN! GAYTRAN! GAYTRAN! :D:D:D[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salieri Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 muahaha gay buluşması :D :D süper![signature][hline]I'm For ReaL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 obs un onundeki yazı hariç pembe giyen yoktu :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 yok mu? Ben 3 tane görüyoum nedense :)[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 telefondan dolayı böyle çıkmış yoksa yani yok öle bişi :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 4 kişiden voltran mı olurmuş peeeh! 4 erkek + 1 kız olması lazım voltran oluşturmak için ayrıntılara girmesek de olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 said: Sensible, 29 Ekim 2004 17:26 tarihinde demiş ki: Ya afedersin ama kafam çok takıldı :) Gay buluşması falan mı bu ya herkes pembe pembe :D Bu durumda voltran değilde gaytran gibi bişi olur heralde. GAYTRAN! GAYTRAN! GAYTRAN! Saka oldugunu bilsemde biraz ettigimiz laflara dikkat edelim.Kırıldım. Orada ki olayi acıklıyım,oncelikle havelka oluyor(Bagdat Caddesi).İceride duman vardi ki nargile ve sigara icen sayısı neredeyse o alanda 50 kisi vardir.İkincisi cok ısık vuruyordu.Mavi 'nin telefonu ile anca bu sekilde cekebildik.Bu nedenle pembiş pembiş cıktı.Yoksa mavi'nin kazagı kırmızı yani :D[signature][hline]To be or not to be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 O da ilginç tabi. İç gösteren telefonlardan falan sonra bide gay gösteren telefon çıktı :) Neyse hepiniz yakışıklıymışsınız valla bide fotoğraf güzel çıksa [signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young [Bu mesaj Sensible tarafından 29 Ekim 2004 22:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Obscura dışında pembe giyen yoktu ahah Telefonun azizliği arkadaşlar telefonun.[signature][hline]0 bir -Kuzu MSN efea[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 @sensible Abi inadına mı soyluyorsun simdi sensible da ki gibi top diye oynıyacam senle :)[signature][hline]To be or not to be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar