Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dota 2 Equipments

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kılıc davası ne bilmiyorumda, gameplaye etkisi olmayan şeyler bunlar.

emin degilim nette şöyle bir liste buldum item-key trade için

Coommon = 0.33 Key (3 Common = 1 Key)
Uncommon = 0.5 Key (2 Uncommon = 1 Key)
Strange = 0.7 Key (3 Strange = 2 Key)
Rare = 1 Key
Mesaj tarihi:
bunlar nedir tam olarak ben de anlamadim
zaten bana da bisey dusmedi 7-8 oyun oynadım
incelemeye de üsendim tahminim pelerin skin falan filan heralde
belki taunt belki courier hondaki gibi falan ?
eger böyle seylerse 80-100 dolarlar ne icin onu da cözemedim ama...
Mesaj tarihi:
aynen dediğin gibi kozmetik eşyalar fakat hon ve lol aksine hero direkt olarak değişmiyor sen istediğin parçalardan istediğin şekilde bir skin yapabilirsin.(her heronun kendine özel parçaları var tabii,sven kılıcını gidip axe baltası yerine kullanmaca yok)
bi de dediğin gibi courier değişiyor ve prophet minionları değişiyor.
taunt olayı henüz yok oyunda.
Mesaj tarihi:
Tf2 sisteminde kutu açtığında yaklaşık 1% ihtimalle unusual düşer kutudan. İşte değişik efekti olan şapkalar(kafana yağmur yağıyo vs.). Her anahtar da 2,5$ olduğu için, unusual şapkalar ortalama 250$ ediyor store'dan almaya çalışırsan. Şimdi bu şapkaların bir sürü farklı türü var, pahalısı ucuzu. O yüzden tf2 piyasasında 80-1000$ arası değişiyordu en son unusual şapkalar.
Valve anladığım kadarıyla aynı sistemi getirdi dota2'ye. Klasik itemları yine giyebiliyorsun üstüne, ama unusual itemlar yine kutulardan düşüyor ve anahtar yine sadece store'da, yine 2,5$. Unusuallarda yine diğer itemlarda olmayan efektler var, courier'nin etrafında ot-çimen bitiyor falan. Sonuçta yeni piyasa olduğu için belli değil kaç para edeceği ileride.
Ha hepsi kozmetik tabi. Tf2'de sonradan değişik özelliklikli silahlar gelmişti de, moba'da mümkün olacağını sanmıyorum bunun.
Mesaj tarihi:
unusual ın cokma şansı az oldugu için bu fiyatları belirleyenler tamamen kullanıcılar yani.yok cünki shopta bu itemlar. tek şansın kutu acmak yada olan birinden almak.

millette para var 300 dolarlık key alıp zilyon tane kutu acıyıp deniyorlar şanslarını.
Mesaj tarihi:
benim gözümde hic para etmeyecegi kesin
kim alır abi 100 dolara sapka falan heroya
olsa nolcak olmasa ne olacak
oynadıkca alınır illa biseyler ama para vermeye ne gerek var onu anlamıyorum
Mesaj tarihi:
Ya zaten kim 500$'a giymek için şapka alıyor ben de bilmiyorum. Ama insanlar para kazanıyor bundan. İşte ucuza unusual alayım da, pahalıya satayım diye kovalayan bir sürü insan var. Steam inventory'den game trade ederek para/oyun kazanan tayfanın bir başka çeşidi gibi.
Edit:Ha alan kesin vardır tabi de, genel böyle işliyor bence.
Mesaj tarihi:
Buddha said:

Taunt ne ya Hon'da da beta bitmeden alanlarda vardı ben nick ks döneminde aldığımdan bende yoktu sormadımda nedir neyin nesidir.

oyun esnasında rakibe taunt atıyosun,tauntladığın rakibi öldürebilirsen animasyon ve duyuru oluyor tam tersi şekilde olunca da alay malzemesi oluyorsun öyle bişey.
Mesaj tarihi:
Fistan said:

benim gözümde hic para etmeyecegi kesin
kim alır abi 100 dolara sapka falan heroya
olsa nolcak olmasa ne olacak
oynadıkca alınır illa biseyler ama para vermeye ne gerek var onu anlamıyorum

farklı olma istegi kapital yapı vs. kısacası kozmetik
Mesaj tarihi:
ya adamlar uğraşmış du 10$ harcayim de destek olim olayını anlarım da başka bi oyuncuya yüzlerce dolar verip şapka almak saçma geliyo bana da (zengin değilim ondan belki de) bana böle bişi düşse satarım acımadan
Mesaj tarihi:
Sadece kozmetik olması iyi. Hon'daki gibi bir sürü avatar olunca gözün birine alışıyor adam gidiyor 3. avatarı seçip geliyor falan. Sadece kozmetikle sorun olmaz bence.
Mesaj tarihi:
Buddha said:

Sadece kozmetik olması iyi. Hon'daki gibi bir sürü avatar olunca gözün birine alışıyor adam gidiyor 3. avatarı seçip geliyor falan. Sadece kozmetikle sorun olmaz bence.

ikisi aynı şey zaten
Mesaj tarihi:
Aynı değil abi aynı mı yoksa? Ne bilim pelerin şapka takıp çıkarmak var birde pandayı kanguru boksör yapmak var. Hatta bazılarının 4 versiyonu falan oluyordu.
Mesaj tarihi:
Beta bitince bu düşen itemlarda sıfırlanır mı acaba. Bende 5-6 tane bişeyler var ne ara düşmüşler hiç haberim yok :D

3 tane sandık var ne iş yapıyor bunlar nasıl açtıracaz?
  • Yeni Oluştur...