Novichok Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Çift anadal yapıyorsunuz, derslerin hepsi de sizin ilk defa göreceğiniz şeyler, "şunu yazın al kurtul" , "zor ders normal dönemde herkes rahat geçemez" diye düşünüp hangi ikisini alırdınız? A fellow brethren needs help :| *Pazarlama *Maliyet Muhasebesi *Finansal Yönetim *Yönetim Muhasebesi *Stratejik Yönetim *İşletme Politikası *Denetim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 *Stratejik Yönetim *Denetim like a bavs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Ordaki derslerin hepsi kolay. Takil kafana gore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Pazarlama ne kadar zor bir ders olabilir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 "Normal sömestır hocası ruh hastası olan ders" kontejanından girdi pazarlama listeye, no pun intended. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 çok yanlış adamlara soruyorsun abicim git üst sınıflarına falan sor biz ne bilelim hangi hoca ne kadar kastırıyor yazın kolay sorar mı falan onları arastır ona göre al bence ters bi ders alırsan yazın o dar sürede terle birlikte kanda alırlar yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 valla onların hepsini yazın alıp hepsinden kurtulabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Sözel olanların hepsi + muhasebeleri al, inekler geçersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Pazarlama ve Strategic Management baya rahat ve eğlenceli dersler idi ben aldığımda. Her okul ve hoca farklıdır tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Pazarlamayı sıkıcı anlatan adamın pazarlama dersi vermesi paradox, o yüzden sıkıcı anlatılabileceğini sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar