reddiye Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 malum internetin icadıyla tt un ücretsiz verdiği modemlerden kullanıyoruz yıllardır bağlantıdaki sçıklığı biraz da ona bağladım alakası var mıdır? eğer alakası varsa ne önerirsiniz nasıl bir modem almalı sahibinden.com dan 2. el düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narziss Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 sakın everest neyin alma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 n olsun önce. t-link filan iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Bulabilirsen huawei beyaz buyuk modemleri var dikey duran. Multimode calisan versiyonu ondan iste. Yapilan testlerde (bayiliyorum bu lafa) gayet basarili sonuclar almistik hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-cevre-birimleri-huawei-echolife-hg521-kablosuz-modem-tas-gibi-masallah-90246897/detay bu mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Hayir lem bok gibi bisi o wirelessi yan odadan cekmez. Du bulacam sana linkininresmini fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 ok bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Huawei hg655d imis dedigim model Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar