-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 şu an ki odam da hobi odası gibi zaten, gelen giden bilir. şöyle tavandan mavadan raylar geçsin istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 ben de batman olmak istiyorum ama hayatta herşey olmuyor işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 bok olmuyor, al http://i.imgur.com/LS8Ze.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 -Deno- said: şu an ki odam da hobi odası gibi zaten, gelen giden bilir. şöyle tavandan mavadan raylar geçsin istiyorum. Tam kafamdaki şey. Ama benimki biraz değişik olacak. 2m x 1,5m bir masa üzerinde yapacağım dağını tepesini şehrini falan. Arduino ile kontrol ettireceğim. baya bir uğraşacağım bakalım da öncelikle şu taşınma işlerini halletmem lazım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 arduinoyu beceremezsin sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Programlama nedir ki? 10 Start 20 Print "Hello World" 30 End Nesini beceremiyeceğim? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 vaperon said: -Deno- said: şu an ki odam da hobi odası gibi zaten, gelen giden bilir. şöyle tavandan mavadan raylar geçsin istiyorum. Tam kafamdaki şey. Ama benimki biraz değişik olacak. 2m x 1,5m bir masa üzerinde yapacağım dağını tepesini şehrini falan. Arduino ile kontrol ettireceğim. baya bir uğraşacağım bakalım da öncelikle şu taşınma işlerini halletmem lazım :D Zeki Alasya evinin bodrumunu böyle bir tren odasına çevirmiş, servet harcamış trenlere, şimdi bin pişman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 evde tren gezdirmek so 90's Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Tutup 3-5 bin harcayacak değilim ya. Biraz pahalı bir hobi evet ama bir playstation kaç tl? Diablo gibi bir junka 110 lira verdiğime acıdım ama buna acımam işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 lan ben küçüğüken anam babam bi tane majorette alsınlar diye götümü yırtıyodum bildiğin ama olmuyodu :( ozamandan kalan bir uktedir içimde böyle bu tarz şeyleri görünce hep içim acır lan.. alanı var alamayanı var çok ayıb oldu hem bana hem komşulara karşı çok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 -her türlü majorette -rc monster truck -quadrocopter -kamera(quadrocoptere takılıbıl olcak) -lego technics yığını bunları verin beni bakir gömün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 mechbox u unutmamak lazım onuda ekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vadaa Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 çocukken çok zor günler atlatmışınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seleph Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Teneke otobusler vardi,kirmizi matruska bebekleri deseninde,kirdiydim. Sobanin camida kirildi diye abim cam yapmisti sobaya ... Simdi ne zaman kirmizi otobus gorsem abime kufur ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 şunlar 80 gençliğinin hayatını zehir etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seleph Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Ne yaptin sen ya? insaat koselerinde kuru ekmek yiyen kucuk emrah gtriplerine girdim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Ahaha köyde vardı bunlardan. O metal kenarları az kesmesi parmaklarımı :D sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seleph Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Iyi aklima geldi bi tane aliim netten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Bunları alıcağıma gider transformers alırım hatta az kaldı alıyordum migrosta, kutuyu elime aldım inceledim filan bumblebee sonra diğer modele baktım ironhide hangisini alsam diye düşünürken nerf leri gördüm onlara bakayım derken dedim nağpıyom lan ben. Hemen uzaklaştım mekandan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 lego nxt http://www.mcu-turkey.com/wp-content/uploads/2011/07/nxt.jpg http://www.ohgizmo.com/wp-content/uploads/2010/08/lego_excavator.jpg şunun gibi şeylerle oyna onlar ne lan http://www.youtube.com/watch?v=htnL1KTpaY8&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 -Deno- said: bok olmuyor, al http://i.imgur.com/LS8Ze.jpg HAHAHAHAHH hadi batman robin tamam da green lantern ne ayak lan ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Sir.Enis said: napcan o oyuncaklarla eline alıp bıwwwwwww diye sesler çıkararak sağa sola mı götürcen ? AHAHAHAH nedense cok guldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Sparkcaster said: -Deno- said: bok olmuyor, al http://i.imgur.com/LS8Ze.jpg HAHAHAHAHH hadi batman robin tamam da green lantern ne ayak lan ahahahah orda olay green lantern degil. zenci adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 vaperon said: Ahaha köyde vardı bunlardan. O metal kenarları az kesmesi parmaklarımı :D sdfsdf bundan bende vardı (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 japonyada yetişkinlerin oyuncaklarla oynaması için kafe bile var: http://www.toique.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar