elvyn Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 neden bilmiyorum, cd-rw aciliyor, kapniyor. ama is cd yazmaya veya okumaya gelince sıcıyoruz. nero cd-rw var goruyor. ama bos cdyi taktigimda bos cd takiniz diyor. taktigim cdler acilmiyor. ne yapicam aman allahim ps soru: iso dosyalarını nasil pcye extract edebilirim? edebilir miyim?[signature][hline]BabacumMostors, 23 Ekim 2004 21:02 tarihinde demiş ki: benim pipim 5.5 kilo yaa yaaa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 deamon tools, iso dosyalarını, sanal bir cd klasörü yaratıp açmana yarar. pcye extract etmekle tam olarak neyi kastettin anlamadım ancak deamon tools'da iso dosyasını mount ederek, cd gibi açılmasını sağlayıp, sonra da cd içindeki dosyaları harddiskine aktarabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 sagol. cd-rw ye cozum yok sannirim. var mi? format attim olmadi. daemon tools u yukledim daemontools la acmaya calisiyorum iso dosyasini hata veriyor.[signature][hline]BabacumMostors, 23 Ekim 2004 21:02 tarihinde demiş ki: benim pipim 5.5 kilo yaa yaaa.. [Bu mesaj lord_elvyn tarafından 29 Ekim 2004 22:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 ayni sorun bendede var ya cd rw cdleri gormuyo bilgisayar cd rw ı goruyo ehua (: bende format attım düzelmedi bişi bulursan bana haber ver bu arada lg mi cd rw? Win iso ile halledersin ama crack fln gerekiyor onun için.[signature][hline]msn/mail mail icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 ne hatası veriyor? onu söylersen daha yardımcı olurum sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 hata vermiyor çalışıyor gibi duruyor.Boş cd takınca içine giremiyorum.Windows xpnin normalde boş cdyi okuyunca çıkan herhangi bişiye sağ tıklayınca cd ye yaz gibi komutları yok oluyor.Nero ile güzelce yazıyo gibi görünüyor ama cd wr herhangi bi işlem yapmıyo. Tam da anlamış değilim ne olduğunu (:[signature][hline]msn/mail mail icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 lord elvyn'e deamon tools hatasını sormuştum da, arada kaynamış gitmiş senin mesaj :)[signature][hline]I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength! En Taro Adun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 ya sildim progu hata verince :D hatirlamiyorum.[signature][hline]BabacumMostors, 23 Ekim 2004 21:02 tarihinde demiş ki: benim pipim 5.5 kilo yaa yaaa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar