CrAyZz Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Bq9Sl7qVpRs#! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 abi bu gerizekalı bebeye bi tek ben mi uyuz oluyorum lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 u jelly bro? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 dh op degil diyenler vardı ya ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Esh said: abi bu gerizekalı bebeye bi tek ben mi uyuz oluyorum lan. Yok abi yalniz degilsin, kurekle girisesim geldi tipine sifatina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Zegna said: dh op degil diyenler vardı ya ahaha Yalnız herifteki itemları merak ettim yani o seviye itemlar bütün classlar keser herhalde o bossları ona yakın sürede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 220k+ dmg vardi sanırım athenede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 2 hafta once 350k lardaydi. simdi dahada artmistir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinslayer Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 150k damageım olmasina rağmen, orana bakınca bile 2 katımdan fazla vuruyor herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 oyundaki en iyi itemlara bile sahip olsan bossu o kadar hızlı kesemiyor olman lazım saçma geliyor bana acil balance gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 ATHENE THE BEST PALADIN IN THE WORLD!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Adam çok itici lan. Halbuki biraz sempatik, biraz kibar, işinde gücünde bir karakteri olsa fenomen haline gelebilirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 bariz yalancı ya iskatuyu daha hızlı kesiyorum ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Tamam da adamda yüzlerce milyon goldluk item var fanboylardan gelen yardımlarla aldığı. Sıradan vatandaşın o geari toplaması pek kolay değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Bir de butcher kilii çok komik ya ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzman Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Pvp gelsin insanlar ister istemez defansif'e dönücek dps'ler de azalıcak haliyle bekliyelim görelim ne diyim attack speed nerfininde çok fark etmiyiceği kanısındayım bu arada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 world pvp olmayacak ya, pvp yapacağı zaman pvp gear girer. pve yaparken dps kasar yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Novichok said: Adam çok itici lan. Halbuki biraz sempatik, biraz kibar, işinde gücünde bir karakteri olsa fenomen haline gelebilirmiş. gelebilirmiş? adam zaten fenomen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
medivh Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 ulan o adamı sokakta bir gorsem oldurene kadar doverim.Bir insan bu kadar mı gerizekalı ve itici olabilir allahım yarabbim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 barbariandan hızlı kesemez iskatuyu, atıp tutmasın boşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Ahahah zaten fenomenmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar