goldbären Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 lan ortada bişey yok körükle gazlamaya çalışan sizlersiniz. barbunun bana sataşma mesajı komiksiz geyik, benim verdiğim cevap da aynısı ulan adamlar kavgaya aç resmen. bişi dicem ama demiyorum çünkü benim örnek olmam lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 temiz5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 goldbären said: bu ve bir alttaki mesaj gibi düşün, edite üşenip basmak gibi tık. maahsdyahsdhasd bu adama bulaşmayın, elinde deli bi arşiv var. polis falan pclerini toplasa suç örgütü kurmaktan adam fişlemekten içeri atarlar. sdlşfksdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 MADBOY said: Metalika elemanlari da tez zamanda geberip gitse cok mutlu olacagim sahsen. Sebep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 MADBOY said: Olm hakkaten cocuk yuvasi olmus lan burasi. Eski postlari tarihin unutulmus derinliklerinden cikarmalar, arkadan 80 tane geberip gitse kimsenin ozlemeyecegi sahsiyetin tribunden izleyip tezahurat yapmasi. Metalika elemanlari da tez zamanda geberip gitse cok mutlu olacagim sahsen. çok sert Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 metalikaya bok atınca büyüdüğünü sanan çocuklar ne kadar sert olabilir arasam metalikaya gönül vermiş mesajlarını buluruz kesin. ama bulamıyorum çünkü benim örnek olmam lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar