Mathias Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Evet arkadaşlar siz ilgilenmeyecek olsanızda ben yine de haber vereyim dedim . Yaklaşık 310 mb'lık 3 yeni harita ve 8 yeni aracın bulndugu bu patch gene bir sürü şey i de duzeltiyor .. detaylar aşagıda Battlefield Vietnam(tm) v1.2 Read Me File August 9, 2004 KNOWN ISSUES AND WORKAROUNDS -- 1.2 Patch and WW2 Mod - If you have not installed the WW2 mod, It is important to install the 1.2 patch after installing the WW2 mod. If the WW2mod is installed after the 1.2 patch, the WW2 mod will not function properly. To resolve this issue install patch 1.2 again after you installed ww2 mod. -- Using Geforce FX5200 type cards with high or highest graphics setting in Saigon 1968 may cause problems on some systems with unpredictable behaviors on player input due to low frame rates. To resolve this issue change the graphics setting to low or medium. NEW CONTENT AND FEATURES -- 3 new maps in Patch 1.2: -- Operation Cedar Falls is a new map that introduces tunnels to BFV. Minimap changes when inside tunnels, and teammate icons only appear if they are on the minimap the player is currently viewing (ie above ground or tunnels). Tunnel flags appear in the minimap as vertical flags, differentiating them from the regular horizontal flag. -- Saigon 1968. Based during the Tet Offensive, the NVA have tunneled into the Saigon Sewer system in an effort to overtake the Presidential Palace. -- Fall of Saigon. It's spring 1975, and the NVA are moving quickly to attack Saigon as the USA is finishing the final evacuations from Vietnam. -8 vehicles are new in Patch 1.2: -- The A1 Skyraider in 2 versions; one for anti-infantry (MGs and napalm), and the other for anti-vehicle attacks (bombs and missiles). -- The Ontos is a new USA tank that can fire 1 round from it's 6 cannon sequentially, or it can empty all 6 at once. -- The BRDM Malyutka Complex is an NVA amphibious vehicle that fires wire-guided missiles. Once fired, the player camera is attached to the missile. The control is similar to an airplane. Right-clicking will detonate the missile. -- Quad 0.50 MG is a static machine gun emplacement with 4 powerful cannons. A 360 degree rotation and a thick bullet shield make it a great option for clearing the skies of enemy targets. -- T-72 is a heavy NVA tank. The driver fires tank shells with primary fire, and shoots a machine gun as secondary fire. The gunner fires the canopy machine gun with primary fire, and shoots out smoke grenades with secondary fire. -- AC-47 Gunship. Heavy transport/gunship with coaxial chain guns out the left side. The pilot can drop bombs with primary fire. -- M35A1 Nancy. A flatbed truck with a Quad 0.50 MG mounted in the back, an M60 facing to the front, and a couple armed passengers for good measure. -- BM21 Troop Transport. A BM21 truck with armed passenger positions filling the back. -Mobile spawn points have been added to the 3d map. -Unique colors for individual buddies. Once a buddy has been added to the buddylist.con (located in the settingsprofilesprofile_name folder), that file can be edited manually to adjust the RGB value of the individual buddies. The unique color will appear in the mini-map, 3d map, and for text, and death messages. For instance, game.addPlayerToBuddyListByName "Player" 255.0 155.0 0.0 = Red(R) 255.0, Green(G) 155.0, Blue(B) 0.0 --> an Orange buddy icon. -Spectator Mode. -- Server must be setup to allow spectators to join. If Spectator Mode is allowed, players can become spectators by clicking the spectate button on the in game side bar. The player can return to teamplay by selecting the team button on the side bar and then selecting a team to join. **WARNING** by becoming a spectator a player forfeits his points and will be forced to wait before being allowed to return to teamplay. The wait time is set in the server interface. -- Spectators see the health of all players or the health of the vehicle that the player is in They receive all CP change warnings, regardless of team and even if that option has been disabled for players. Spectators see CP timers when they are within the capture radius, or when they are using the associated CP camera. -- Players do not see spectators on the 3d or mini-map, but they do appear on the Scoreboard. Here they are treated as regular players, with full buddy capabilities. -- Spectators have full voting privileges if the server allows for spectator voting. -- Spectator Mode Controls: Use Space Bar to cycle through the 4 camera types, or use the associated Function key. Free Camera (F9), Team 1 Chase Camera (F10), Team 2 Chase Camera (F11), and Control Point Camera (F12). Use 'C' to cycle forward through the cameras of a particular type, and 'X' to cycle backwards. Spectators can not view the spawn interface, but they can view the mini-map and scoreboard using the regular controls. Free Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 üüüf yine bisürü ekelme olmuş amreigalılara ama nva armut toployr böle peçe peç demem kamyonlar çok eğlenceli nedğr bu helikopterlerele alıp veremdikleri her patchde gücünü indiriyolar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 ah ah 310 mb indir indir bitmez zate bendede calsımaz:([signature][hline]CoCoCola ic Hayatı Yasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 NVA da SA-7 gibi saçma sapan uzaylı yapımı bir rocket olduğu sürece oyun adam olmaz.[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Ulan Nva'nın Helikopterlere karşı tek piyade savunması olan rokete de laf ettin ya helal. Millet kullanmasını bilmiyor o roketi fazla . Yoksa çok güzel bir alet o. Çok da adil ayrıca. Mi-8 nin canının indirilmesi iyi oldu , çünkü benim gibi birinin elinde helikopter denilen alet roket sayısı kadar frag anlamına geliyor. Paketin içeriği beni çok tatmin etmedi ama T-72 hoş olmuş. Ayrıca BDRM eklenmiş bir tane, roketlerinin damage ayarı gerekiyor çünkü abartı kuvvetli. Kamyonlar hakikaten SADECE eğlenceli .. başka bi b.ka yaramıyorlar, otobus misali taşımacılık işte. Tüneller güzel olmuş , kanalizasyon savaşı var çok güzel. Nva hiç de armut toplamıyor,bence patch'den helikopter dışında en fazla onlar yararlı çıktı çünkü yeni araçlardan kullanılabilecek olanlar sadece Nva'da . Neyse sorun daha da yanıtlayayım[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 sa7 resmen uzaylı teknolojisi kullanıyor ve helikopterlere m60 la alttan 2 şarjor boşaltıp bir şey olmadığını görünce sa7 istiyorsun. ama amerikalılarda law la hareket eden bir helkiopter vurmak çok zor. Sa7 ise kullanmayı bilmesende sadece ateş etsen yetiyor yanından bile geçse dmg veriyor. ayrıca helikopterler makineli tüfek atşeine karşı çok dayanıklı. mi-8 remsen düşmüyordu. (yerden düşürülmesi en zor helikopter) ayrıcana amerkialılar oyunda çok güçlü göründüğü saçmalık. Nva nın kullandığı silahlar her konuda amerialılarınkinden iyi. bir de vurulma animasyonu olayı var ki sinir bozucu. m60 la tarıyon çatışmada adamı. (ölme animasyonu ile vurulma animasyonu birbirine çok benziyor) adam öldü zannedip vakit kaybetmeden diğer hedeflere ateş etmeye çalışıyorsun ama demin kafasından kanlar çıkan adam dönüp seni vuruyor.[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Evet o animasyon sorunu benim de dikkatimi çekmişti.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 valla bizim lan partylerde su ana kadar sa-7 ile vurmak hiç kolay olmadı çünkü helikopteri kıvrak kullanırsan vurulmen imkansız. En iyi kıvraklıktan en kötüye OH-6 > Cobra > Huey Slick > Huey Gunship > Mi serisi > Chinook olarak gidiyor Şahsen ben Huey Gunship ile %60 Mi lerle %25 ihtimalle kaçabiliyorum. Kobra da 5 atıştan biri falan vuruyor beni sadece. E sonuçta ' Rambo Ramzullah ' olarak az tecrübemiz yok. Eğer oyunun fizik motorunu sömürmüyorsan vurulma olasılığın çok yüksek ... ona bir şey demem tabi. Law'la Rpg-2 / Rpg-7 ile de Mi serisinden helikopteri indirebilirsin. 5 roketin 2 sini gomuyorum ben mesala . Huey gelirse 1 tane oluyor bu. Ama kasarsan yapılmayacak bir şey değil ( Hiç bir zaman T-55 le cobra yı tek vuruşta almanın zevkini vermese de- en fazla cobra vurabildim , Oh-6 vuramadım daha tankla - yine de güzel oluyor ) Vurunca adamı ben olup olmediğini sağ ustten anlıyorum ... mesala usa isem mavi bir yazı çıkıyorsa adamı vurduktan sonra - dikkatini yazıya vermene gerek yok , bir şeylerin mavi çıktığı farket yeter - %80 olmustur o ..[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 helikopterleri tek bnaşına düşürmeye çalışrsan elma armut topalrsın,bu oyun bir takım oyunu,takım çalışması lazım,3-4 m60 lı bir araya gelip düşürebilrsinz rahatca helikopterleri,sa7 kukllanırkende tek atışta indireiyosun zaten,sniper fln olamdıkça hep takıma rkalrınla gt gte kalmak lazım. biz ölyeo ynuyourz,ne hlkoper patlatmak nede tank indğrmek imkansız,patladtamdıımz helikopterde zaten arkasını dönüp kaçanlardır çoğu zamn.[signature][hline]kapansın camiler açılsın meyhaneler için dostlarım bu gece benim için için için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 mathias (ya da rambo ramazullah mı diyeyim) tamam iyi helikopter kullanıyon ona lafım yok (hatta tankla vurduğun cobra nın co-pilotu bendim çok iyi hatırlıyorum :) ) ama gel gör ki sa7 den kaçış yoook. bir çok kişini yanında co-pilotluk yaptım ne yaptıysak yapalım sa-7 yiyorsun. istersen fırıl fırıl dön ister olduğun yerde dur aşağıda 2 kişi de sa-7 varsa olayın bitiyor. 4-5 kişi m60 la helikopter taramak intahar etmekle eşdeğerdir (o helikopter döner ve papatya niyetine saçar aşağıyı) oyunun buglarını sömürmek hiç eğlenceli değil. Çatışmanın ortasında bir de ekranın sağ köşesindeki yazıları okumaya çalışmak biraz kasış oluyor. bir de aynı anda bir çok kişi adam vurduysa sennin vurduğun anında kaybolabiliyor (bu arada takımların renklerini biliyorum) oyunda helikopterin pilotunu camdan vuramıyorsun ama arkası açıksa akradaki açıklıktan vurabiliyon. (ufo sa-7 den sorna kurşun geçirmez camla döşemişler helikoptlerleri) aslında sorun sırf sa-7 de değil oyundaki bütün güdümlü füzeler çok mantıksızca hareket ediyorlar ve acaip kolay vuruyorlar doğru dürüst nişan almaya bile gerek yok yakınına atsan vuruyorsun. haa bir de nva nın rush yapıp amerkan base i üzerinde fırıl fırıl dönüp bir e bu yetmiyormuş gibi düşecekleri sırada yerdeki amerkan helikopterine atlayıp onu kaçırmak hiç hoş bir davranış değil :) (amerikalıların da sa7 si olsa böle bir hareket i yapamazsın işte)[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Güdümlüler olayı batırıyor zaten ona lafım yok. Özellikle F-4 tekiler falan acayip zaten. Helikopterimin mermisi bitince sizinkine atlayıp kaçmak çok zevkli oluyor. Özellikle atlayıp hiç paraşüt açmadan helikoptere binip , daha seninki dusmeden sen havalanırsan süper oluyor ( adrenalin ! adrenalin ! :) ) Sa-7 nin diğer güdümlüler gibi sinir bozucu olduğunu biliyorum .. 2 kisi sa-7 li ise ve kullanmasını biliyorlarsa kaçışın olmadığını da biliyorum (resmen flanking bonus alıyor adamlar . ters köselerden atarak :) ) ama yine de hızlı helikopterlerle kaçabiliyorsun .. benim co-pilotluğumu yap biraz gosteririm insallah . Zor olduğunu kabul ediyorum ama çok zor değil .[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Ha bu arada Ramazullah deme Ramzullah de :-p [Bu mesaj Mathias tarafından 21 Ekim 2004 11:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 onlar sa7 yi kullnamyı biliyorsa bende helikoteri kuallnmayı biliyorum,bi kere öğrenci kaçabilmemk o kadr zor değil sa-7lerden burnunu verebildiğink adar yere verirceksin,aynı yerde çok durmayacaksın,hareket ediceksin harekeeet. bu arada kendi kmpındaki helikopterleri nie orda bırakırsinki,bin,binmessen adamlar gelip alır bu konuda diyebileceğin hiç bir şey olmaz,tanmam basna yapılınca sinirlerim bozuluyor ama bug abuse fln değil. fanthomun güdümlü füzesinin sana geldiğini görürsen kaçmak çok kolay,ya keskin bi şeklde arkaya dönüceksin u dönüşü yani,yada tırmanacaksın,ama bir helikopterin içindeysne kaçma şansın küçüktür tabi,en iisi bail out.[signature][hline]kapansın camiler açılsın meyhaneler için dostlarım bu gece benim için için için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 said: DoGMeaT, 28 Ekim 2004 11:09 tarihinde demiş ki: onlar sa7 yi kullnamyı biliyorsa bende helikoteri kuallnmayı biliyorum,bi kere öğrenci kaçabilmemk o kadr zor değil sa-7lerden burnunu verebildiğink adar yere verirceksin,aynı yerde çok durmayacaksın,hareket ediceksin harekeeet. bu arada kendi kmpındaki helikopterleri nie orda bırakırsinki,bin,binmessen adamlar gelip alır bu konuda diyebileceğin hiç bir şey olmaz,tanmam basna yapılınca sinirlerim bozuluyor ama bug abuse fln değil. fanthomun güdümlü füzesinin sana geldiğini görürsen kaçmak çok kolay,ya keskin bi şeklde arkaya dönüceksin u dönüşü yani,yada tırmanacaksın,ama bir helikopterin içindeysne kaçma şansın küçüktür tabi,en iisi bail out. biiiir ... abi ben zaten aynı şeyi söyledim 2 tane ters köşede Sa-7 li ile karşılaşırsan ve kullanmayı benim kadar biliyorlarsa 2. atışlarında kesin inersin. kurtuluşun yok.Çünkü sen beni göremeden ben birinciyi sallamış olacağım ve sen bana ateş ederken öteki ikinciyi yollamış olacak. En kötü ihtimalle herkes ölecek ortamda. ( lag falan yoksa %90 hep böyle olacak kesin). şahsen zaten sa-7 çok nadir alıyorum çünkü başka stratejilerim oluyor genelde. Bir de huey gunship veya daha ağır bir helikopterdeysen az önceki oran %95 olur söyleyeyim. ikiiiiii... eğer sadece ben veya yanımdaki takım arkadaşımla senin helikopteri indirirsem ve başka waypointiniz yoksa sizin direkt sizin base'e uçarım her türlü yeni spawn'ı patlatırım... 5-10 kişi de temizlerim sonra ya spawn kill olmaması için geri dönerim ya da yeni spawn olan sizin helikoptere atlarım ve benim atladığım helikopter yere düsmeden sizinki ile havalanıp kendi base'ime kaçarım böylece oyununuzun içine resmen ederim :-P ( bunu da %70 oranla yapıyorum. Bazen atladığım helikopter üstüme düsüyor bazen de paraşüt açmadan bineceğim diye çarpıp ölüyorum.). Üçççç.... o dediğin sadece kafa kafaya durumlarda olur. O zaman da ben zaten kendi etrafımda dönerim.Eğer de helikopterde yakalarsa beni ve ben onu görmüşsem roketin geldiğini gördüğümde 2 ye basarım 0,5-1 sn sonra da tekrar kumandaya geçerim (genelde tek kullanırım helikopterleri) Ağır helikopterlerde bu söylediğim %50 hafiflerde %80 işe yarar. Hadi bakalım :)[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 2 için :) oyuun içine eder doğru ama şikayet etcek bişi değil.kendi basindeki helikopterleri boş bırakanlar zaten başlarına gelenleri hakeder. 3 için. eğer panthomun füzesi doğuradn kafadan geliyorsa hmm şöle bi 60 derece kda bir açıyla yükseleceksin yada zooort diye 80 derece gibi bi açıyla dalcaksın,sağa sola dönerk kaçmak istioysan hızlı bir uçağın omalı. arkdan geliyosa tüm hızla uzun bir çember çizerek 180 derece dönüyorüm du dönüşü yapıorum yanlardan veya çağrazlardan gelen füzelrden kaçmak için hız kazanmak lazım,çok yakından atşelemediyse füzlerine sana yada hızlıysan vuramaz zaten yanlardn gelen güdümlüler seni. sa7 hakkında şunu bdiyim,karşında sa7yi kulnanabilen adma ıllı admalr varsa,helikopterleri ÇOK dikkatli kullanmak,daha az agrasif olmak,veya ölmeye alışmk lazım yav aynı şeyleri diyoz ikimizde heh öyle işte geklin bi gün 2 el atalım birlkte :)[signature][hline]kapansın camiler açılsın meyhaneler için dostlarım bu gece benim için için için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Delikanlı adam alır tüfeğini karşıdan adam adama gelir ulaaan. Öyle Phantomdan füze, napalm salla, helikopterle tara noooluyo. Erkekseniz yere inin uleeeen :) Yerde bekliyoruz (Rumuz: Hasta Vietkonglu)[signature][hline]"Kırk bakireye tapmaya, bal yanaktan tatmaya geldim." (Cüneyt Arkın) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar