Gilean Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Oh be güzel oldu süper. Sağolun açtığınız için.. Hayırlı olsun..[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deluna Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 2. mesajda benden olsun :) Ve de Hayırlı olsun.Serverı kurulabılıyor mu onu soylerseniz iyi olur :) euheuhueu :) Not: Herşeyinde serverını yapmaya çalışıoz ya ne diyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 hayirli oLsun :)[signature][hline]inanilmaz olana inan.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikron Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 hayırlı uğurlu olsun her ne kadar oynamasamda online oyunlarını :):):):):)[signature][hline]www.akvadi.com Ben sarhoşum gel beni al..... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 oooo süper oldu gerçektende hadi bakalım :)[signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 ehehe ne güsel hemen açıolar valla (:[signature][hline]msn/mail mail icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efecik Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 hayırlı olsun.[signature][hline]Manchester Ich bin Efe Genç Fenerli'yiz. Herşeyi göze alıp geleceksen,Bi daha yaparsan affetmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 hah nefis oldu, hayirli olsun efenim, tepe tepe kullanalim eglenelim cosalim =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 8. mesaj benden olsun bide soru oyun nezamn cikiyor ?[signature][hline]Delanoresse, 02 Ekim 2004 20:20 tarihinde demiş ki: abye girince gelsin hollandali citirlar gitsin norvecliler falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KapIKulu Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 yetkilileri şapur şupur öpüyorum.... hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 OH BE ! hehe süper, teşekkürler.[signature][hline]30 dakikayı geçen cevaplarda bir sonraki cevabınız bedava! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NexcaT Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 sonunda Paticikde icinde E ve Q harflerinin gectigi bir alan. Cok tesekkurler[signature][hline]EVERQUEST 2 <-----> www.ALATURQUA.com <-----> TURK GUILDI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 10x GoD[signature][hline]Erevy wrod in tihs sohrt pgaararh is slepeld cploetemly wnorg but you soluhd be albe to raed it nrmlaloy? Apnptpaarly the hmaun biarn olny ndees the frsit and lsat ltretes to be in the creorct ptosion for a wrod to be lilgbele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solinari Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 hayırlı ossun...[signature][hline]Sabırlı bir insanın öfkesinden sakının. |Frp-Master dedi :)| E-Mail: [email protected] | ICQ: Yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Hayırlı olsun ...[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''R/U'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 hayırlı uğurlu olsun, kim bilir belki bana da faydası dokunur bu bölümün birgün.. :)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Benimde ilklerde adım geçsin , Hayırlı olsun.. Banada hayırlı olsun yeni dünyalara açıldım. Biride elimden tutsun[signature][hline]4eVe|2 ..............[EcZ] FeSTiVaL is BacK by.....................dR_Jeee_KiLL & festival.Jeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar