CrAyZz Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Şimdi benim bu sayfadan ne anlamam gerek çözemedim. Herşey yeterli gözüküyor. Ama niçin sonuç olarak ekran kartı zayıf kalıyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 ekran kartın yetersiz olduğu için ekran kartına yetersiz demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrAyZz Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 En alt kısımdaki karşılaşmada yeterli gözükümüyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 fark ettiysen minimum ihtiyaçlara ok demiş ama recommended da çakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 radeon 2600, radeon 1900 kadar iyi olmadığından olabilir mi? sadece ram'e bakmıyor, kullandığın ekran kartının "performans sıralamasını" da gözönüne alıyor demek ki, 1900'ü 2600'dan daha iyi performanslı olarak listeledilerse, sonuçta "not recommended" olmuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 oyle dedigine bakma ya oynarsin hon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 d3 e oynayamazsın dedi çatır çatır oynuyorum hocam pek inanmamak laızm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 valla bana oynarsın dedi ama oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 valla o site banada aynını sc2 için dediydi al dedi bilgisayarını dedi git dedi ekran kartını yükselt dedi yoksa oynayamaz yarı yolda kalırsın dedi, ama sallamadım herşey ultra low da çattır çattır oynuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 ultra low'da oynarsın tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 şu canyourunit sayfasının ne anlama geldigini çözemediysen kapa bilgisayarı vur sokaklara kendini bence. hayat sana güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 sysreqlab değil miydi bu ya edik:he oymuş ayrıca bi saattir can your unit diye okuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar