Fransuxa Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Abi allah aşkına işe yarar bir doğru düzgün çözümü yokmu? maltepe üniversiteninin nörologuna gittim. migren dedi anti-depresan tarzında bir ilaç verdi. hiçbir işe yaramamaya başladı. havaların ısınması ile ataklar sürkeli arttı. her gün çekmeye başladım. amerikadan bir ilaç geldi ağrıyı kesiyor ancak bunun bir çözümü yokmu yani herhangi bir tedavi gören kimse varmı? internette bakıyorum yok akapunktur yok kimyonla papatyayı karıştır koltuk altına sür terini alsın saçma sapan şeyler. doktor peşinde koşmaktan sıkıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 çeşitli çeşitli migren var daha kesin bi tedavisi yok sanirim gecen gazetenin birinde yaziyordu migrenin tedavisi bulundu diye ama nette baktım 10 yıldır falan migrenin tedavisi bulundu basliklari var euhdsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Kolaymış gibi söylüyorum biliyorum ama yatıp uyuyacaksın abi ilaç milaç meh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 kranlik oda uyku iyi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 valla migren günüm geldiğinde uyuyana kadar geçmiyor hiç ilaç falan almıyorum.alsamda fayda etmio cunku ani hareketler yapmamaya calısıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 seele nin yazdıklarını yazacaktım. ona ek olarak istifra edersen de geçebiliyor bazen. bir de avuç içlerinle kafatasını (insan gibi) iki yandan hafif hafif bastırırsanda bir azalma oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 amerikadan bir ilaç geldi bir tanıdıgımız aracılıgıyla. direk kutunun üzerinde migraine yazıyo migren için çok ağır dozajlı bir ilaç. ancak şöyle oluyo. zaten migren ağrısının başlayacağını anlayabiliyo insan boynundan yukarıya doğru. tam o esnada ilacı alırsan 5 dakka içinde kesiyo yani o gün yaşanacak olan migren atağını kesiyor. dükkandayım şimdi akşama yazarım ismini ilacın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 aslen 2 ana tip migren var hatırladığım kadarıyla. dediğin gibi öncü semptomlar geldiğinde alacağın medikasyon işe yarayabilir, tamamen kesmese de atağın süresini etkiler. daha hafif olan migren tipinde, "ortak tip" mi ne diye geçiyordu sanırım genelde semptom olmuyor. ikisi için de dietine dikkat et diye anlatılırdı, kişiden kişiye atakları tetikleyen besinler var. ayrıca alkol, aşırı uyku, aşırı uykusuzluk da tetikleyici oluyor. hatta bayanlarda premenstruasyon, doğum kontrol hapları vs diye zamanında ezberlediğim saçma bi liste de hatırlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 tek taraflı migren olarak geçiyor benimkisi. sadece sol taraf. ama sol tarafta göz kapanması, kulak ağrısı, çene ağrısı yanak şişmesi ne ararsan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Bana yılda 1-2 defa çok fena baş ağırısı gelir. Önce bulanık görmeye başlarım sonra göz ağrısı sonra baş ağırısı. Migren mi emin olamıyorum. Ama geldiğinde karanlıkta uyuyorum geçiyor. Kalktıgımda zaten kafamda bir sızlama oluyor uyumasam ağlatacağı belli. Artık göz bulanık görmeye başladımı devamı gelmeden uyuyorum. Çok az oluyor migren değil heralde bu ama migren gibi ışıklı ortamda falan öldürüyor geldiğinde benziyorlar. Ama benim ki gözle ilgili heralde. Gözden kafaya sıçrıyor ağrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 tek taraflı, zonklar gibi olur zaten. semptomları hissedince gogog ilaç, karanlık sessiz oda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar