Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sihirli eşya düşme şanslarını mı azalttılar ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Değişiklik var, yüksek statlı itemlar geliyor, bugün 2 tur butcher yaptık, eğer 800 dps olsa 10 15m edecek 5 tane wep. düştü. Bir de arkadaşlar da geldiğinden lucksız döndüm yani...
Mesaj tarihi:
_ILuVaTaR_ said:

bu adamlar yine kapattı dropları ben size söyliyim sdf

AHAHAH evet, bozdular yine bir şeyleri.

Act 2 farmladık bugün 5 stack'e kadar rare düşmedi, 5 stackte de 52lvl düştü 1 tane, sonra çıktım.

Gittim 320 mf'li setle Act 1'e girdim orda da 10 tane falan pack kestim sanırım 5 NV'de resetleyerek, totalde 6 item düştü sadece 1 tanesi 62lvldi onların da.

Başlık açacaktım hatta, haftasonu her şey düştü loot kalmadı herhal diye.
Mesaj tarihi:
demin full sb yaptım keepli caveli felan iki tane sağlam eldiven düştü bi tanede orta halli 800 dps silah yanlız anormal derecede mavi statsiz 800-1k civarı mavi silah ve hallice para düştü 200k~ civarı.
Mesaj tarihi:
ya bu goblin farm nedir?

champe elite'e dokunmadan o kadar kesebileceğiniz goblin var mı?

varsa nerede bunlar ben normal run yaparken bile max 2 gob görüyorum oda champlerden sonra vs?
Mesaj tarihi:
İnferno ACT 2 Road to Alcarnus girip port un etrafındaki ufak mapı açıyosunuz goblin yoksa çıkıp tekrar giriyosunuz 1 dakikanızı almıyor bu işlem ortalama 5 dakikada çıkıp girerek 6-7 tane goblin öldürebiliyosunuz
Mesaj tarihi:
Flassh said:

adama caktırmadan git kendin kes, sonra adamın oyuna girip tekrar onun gopblini kes

:D oyuna gec girince anliyorlar ama
4 kisi olunca once invite atana giriyoruz sonra obur kisinin oyuna giriyoruz
  • Yeni Oluştur...