Remus Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Bana azmodandan 90.3 dps sword dustuydu bundan daha kotusu olmaz herhalde. saka gibi life on hit ve soketi vardi bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 eheh sabahki butcher run'dan büyük resim, paint terk blachsmith'e verdim direk /-_-/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 çok sıkıldım valla saatlerce farmlayıp boş dönmekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 ben artık weapon düşünce üzülüyorum direk, 600 dps üzeri gelmiyor. tek çare amulet ring yoksa hep zaar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Bugün act2 yaparken 2hd 1200 dps lık silah dustu gayette iyi kendim kullanıyorum tank specle hamallıkmış ya barbar şimdi vurduğun ölüyor lol kısaca düşüncede düşüyor şans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 valla 2 gündür yüzlerce sarı çıkarttım bi 1010 sword düştü sadece. ona da heyecanlanıp AH den baktım fiyatlar nasıl diye, daha iyisini millet 300k ya 400kya satıyordu dfasdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mastere Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 1.0.3b Delayed, Inferno Drop Rate Hotfix Coming Tomorrow Acılarımız bitiyor arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 link de verin yahu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Olay su RMAH a koyucak item kalmadi, blizzardin kari dustu ondan hotfix geliyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Drop rate genel itibari ile artmıyor sadece act3 ve 4 de drop ratelerde sorun vardı onu düzeltiyorlar yoksa act1/2 aynı gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Drop rate Şurda çocuk çok güzel test etmiş ve açıklamış bakın isterseniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 daha önceden defalarca söylediğimizin aynısını üşenmeden ispatlamış işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mastere Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 ZaugnaKhaldun said: link de verin yahu =) http://www.diablofans.com/blizz-tracker/topic/228245-103b-delayed/ buyrun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Lind3r0th said: Drop rate Şurda çocuk çok güzel test etmiş ve açıklamış bakın isterseniz Su eforu bitirme tezimde gostermedim ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Fin said: Lind3r0th said: Drop rate Şurda çocuk çok güzel test etmiş ve açıklamış bakın isterseniz Su eforu bitirme tezimde gostermedim ahaha Biriniz şu grandmaster WOT'a özet geçse : asdfghj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 diyorki; MF sadece quality of drop'u etkiliyor (yani magic yerine rare cıkma sansını artırıyor). MF dusen item'ların levelını etkilemiyor. MF dusen item sayısını etkilemiyor. tabi bunlar elamanın kısıtlı deney kümesiyle yaptığı çıkarımlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 MF düşen item sayısını etkiliyor benim tecrübelerime göre ama ilvl'ı etkilemediği doğru. 260 mf ile her zaman daha çok drop alıyorum ha belki mf giyince düşen 2 mavi sarı olarak düşüyordur o kadar dikkat etmedim ama adam bitirme tezi gibi yazmış arkadaş gayet açıktı itemin kalitesini etkilemediği :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 kaliteden kastın üzerindeki statların rollenmesiyse onu etkilemez mf gri/beyaz yerine mavi/sarı düşmesini sağlar. quality of drop denilen de o zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 peki legend/set düşmesini etkiliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Aluriel said: kaliteden kastın üzerindeki statların rollenmesiyse onu etkilemez mf gri/beyaz yerine mavi/sarı düşmesini sağlar. quality of drop denilen de o zaten. ben rolleri etkilemez demek istemiştim aynı şeyi diyoruz :) adam inanmış ama analizler wotlar falan noluoz dgfy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Flassh said: peki legend/set düşmesini etkiliyor mu? evet, mavi/sarı ile aynı mantık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 osie çok boş adamsın la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 http://eu.battle.net/d3/en/blog/5077625/Diablo_III_Hotfixes_-_June_Updated_2806-28_06_2012 yeni drop rateler çok yüksek geldi bana ya, gidip act 1 ve 2'yi de bufflamışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 drop ratei yükseltceklerine düşen item lvlini min. 58-59 yapsalarmış keşke. belialdan 100 dps item çıkmasın bi zahmet ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar