hamti_damti Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 galba dune 2 yüklenmiyor bi bakarsan sevinirim benim külüstürmü indirmiyor yoksa bi bakarsan sevinirim[hline]Gücümüzü birleştirelim! katkılarınızla güçlenecez site: Güçlerimizi birleştirelim.Lütfen tıklayınız Tıklarsanız Sevinirim.
riglous Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 www.gamebees.net umarım yardımcı olur...
Dygrogrand Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 arkadaşlar sorun flashgetle falan indirmeye çalışınca oluyor. Bu hafta sonu yeni oyunlar ekleyeceğim ve o uyarıyı da koyacağım. Bir de flashgeti kapatıp deneyin.[hline]Dünya Kupası klibi,Not hesaplama programı, Dos Oyunları
Dygrogrand Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 abi mesajını şimdi gördüm icq kapalı benim bir de 8.40'da ders var dolayısıyla yatıcam şimdi sen beni eklersin ok? kusura bakma... (13999594)[hline]Dünya Kupası klibi,Not hesaplama programı, Dos Oyunları
Samet Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Yaw ben de monkey island ile dune u indiremedim kursağımda kaldı.Nerden bulabilirim bu oyunları başka...Bu arada site çok güzel başarılı bir çalışma..[hline]Mekteb-i SultaniJoin The Elven Army
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Dygrogrand, sana eski webmasterlardan biri olarak birkaç tavsiyede bulunacağım eğer beni kendini bilmiş biri olarak görmezsen yazacaklarımdan dolayı.. :) şimdi ilkin sayfanın iyi yönlerinden başlim. Sayfanın hızı güzel herhangi bir problem yok o konuda. Ayrıca sayfana koymuş olduğun oyunlarda bizlere mazimizi, eski günlerimizde oynadığımız oyunları hatırlattı. Ancak site aşırı acemi bir sayfa olmuş. Sayfanın yazıları olsun, sayfa düzenlemesi olsun, koyulan image'lerin düzenlemesi-şekillendirilmesi olsun, bunlara biraz daha özen gösterirsen site çok daha fazla hit alır. sanada hak vermiyor değilim zaman bulamamış olabilirsin bunları yapmak için.. lakin böle bir fırsatın olursa, uygulamanı tavsiye ederim. Eğer siteyi bu haliyle birçok kişi beğeniyorsa, yeni haliyle nası olur birde sen düşün.. Şimdi belkide Sitenin boyutunun darlığından bahsedeceksin. Eğer bu konuda üşenmezsen yeni siteni www.brinkster.com'dan almanı tavsiye ederim. bu site hem sana 30mb yer sağlıyor hem de aspdestekliyor. birde bu arada eğer asp kullanmayı az çok biliyorsan siteyi onunlada yapabilirsin. Çokda güzel olur. Saygılar.[hline]if you wants a baby, please jump on a lady!?
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 said: Justin, 13 Ocak 2003 19:42 tarihinde demiş ki: boxu çalıştıramadım o prensli oyundada vurma tuşları ne ya? kılıçlı bi adam çıkıo ölüom direk[hline]Bu ne kapağu!? Prensli oyun lol !!![hline]Listen to my magical song.Your brain will tremble!
LethE Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 öxzelden yazdıklarım dışında Flashback Dl edilemiyor.. lycos remote dl vemiyor[hline]Join Today Get 2 Free Human Slaves!
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Admin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 said: Deep-Night, 07 Şubat 2003 13:31 tarihinde demiş ki: said: Justin, 13 Ocak 2003 19:42 tarihinde demiş ki: boxu çalıştıramadım o prensli oyundada vurma tuşları ne ya? kılıçlı bi adam çıkıo ölüom direk[hline]Bu ne kapağu!? Prensli oyun lol !!![hline]Listen to my magical song.Your brain will tremble! hemde ne lol :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net King Of Chaos Ordum
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Eee abim bilkentten galiba iyi yapmışsındır site açılmadı gitti :([hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür*
Dygrogrand Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Yaaa bilkent serverlarında bir sorun var (en azından bende de bağlanmıyor. bazıları balanabiliyormuş.) sanırım o yüzden indirilemiyor bazıları. Diğerleri ise flashget yüzünden sanırım çünkü ben bilg. lablarından baktım çalışıo hepsi.. Bu bayramda siteyi yenilemeyi düşünüyorum. Yeni bölümler de açacağım Bu yeni bölümlerden muzik bölümünde yazacak arkadaş arıyorum. Site tamamen amatördür, para falan beklemeden zevk için yazacak insan arıyorum. Pop ve Rock bölümleri olacak. Bana ulaşmak isteyenler [email protected] 'ye mail atarsa sevinirim.[hline]Dünya Kupası klibi,Not hesaplama programı, Dos Oyunları
Dygrogrand Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 said: ShekiLChoCuq, 07 Şubat 2003 12:01 tarihinde demiş ki: Dygrogrand, sana eski webmasterlardan biri olarak birkaç tavsiyede bulunacağım eğer beni kendini bilmiş biri olarak görmezsen yazacaklarımdan dolayı.. :) şimdi ilkin sayfanın iyi yönlerinden başlim. Sayfanın hızı güzel herhangi bir problem yok o konuda. Ayrıca sayfana koymuş olduğun oyunlarda bizlere mazimizi, eski günlerimizde oynadığımız oyunları hatırlattı. Ancak site aşırı acemi bir sayfa olmuş. Sayfanın yazıları olsun, sayfa düzenlemesi olsun, koyulan image'lerin düzenlemesi-şekillendirilmesi olsun, bunlara biraz daha özen gösterirsen site çok daha fazla hit alır. sanada hak vermiyor değilim zaman bulamamış olabilirsin bunları yapmak için.. lakin böle bir fırsatın olursa, uygulamanı tavsiye ederim. Eğer siteyi bu haliyle birçok kişi beğeniyorsa, yeni haliyle nası olur birde sen düşün.. Şimdi belkide Sitenin boyutunun darlığından bahsedeceksin. Eğer bu konuda üşenmezsen yeni siteni www.brinkster.com'dan almanı tavsiye ederim. bu site hem sana 30mb yer sağlıyor hem de aspdestekliyor. birde bu arada eğer asp kullanmayı az çok biliyorsan siteyi onunlada yapabilirsin. Çokda güzel olur. Saygılar.[hline]if you wants a baby, please jump on a lady!? Dediğim gibi bu bayramda değiştirmeyi düşünüyorum bütün görünümü[hline]Dünya Kupası klibi,Not hesaplama programı, Dos Oyunları
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 prince of rpersia da kılıç nasıl çekileetuşlar nicedir? hangilerini klullanırızyoksa ekranda press any key çıkıyor da bende any key yokmu?[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends" Martin Luther King Jr. ICQ:84232487
Dygrogrand Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 euheuh kılıcı kendisi çekiodu sanırım shiftle savuruon (nasıl lafsa :P) bu arada çok yakında (2-3 gün içinde) yeni dizaynla karşınızdayım..[hline]Dünya Kupası klibi,Not hesaplama programı, Dos Oyunları
Öne çıkan mesajlar