PiJAJE Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 bizim ilkçedeki eğitim fak. özel yani kentsel olarak takılmak istedim ama pek bişeye bezemedi galiba bi değerlendirseniz...? :=) http://www.genclik.teorisi.com[signature][hline]{www.genclik.teorisi.com } -->deneme sitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 walla google pop up blocker var explorerda tıkladımda siteyi komple block etti weird :)[signature][hline]regrubmah retsamdnarG Qui, 24 Ekim 2004 00:45 tarihinde demiş ki: horasınki gerçek, o esas yılan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 bende sp2 kurulu popup var onu kapattı bide activx li birşey varmış onuda yüklemediğim için hiç bir şey görmedim yani site pek bir şeye benzememiş[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Açıkçası çok amatör ve kötü.. İlk yaptığım web tasarımlarına benzettim siteni =)[signature][hline]Gamer's East Owner & Coder İnatla Hala Zenciyiz Contact: [email protected] (MSN ve Mail) Dalamar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Dalamar onunda zaten İlk sitesi :) ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''R/U'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiJAJE Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 site yükleme bitti yazısından 3-5 sn sonra çılıyor nedendirki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 açılışa blaze/wincomm.exe adlı spyware eklemeye çalışıyor sitedenmi kaynaklı hosttanmı bilmiyorum girenlerin dikkatine.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Daha Coook calısmanız lazım cook.. Birde anlamadıgım nokta site yaptırmak istiyenler bize ulassın??[signature][hline]i am Na! God Protect me from allies! i destroy my enemy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xagon Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Benim ilk sitede counter yoktu mesela helal olsun. :)[signature][hline]XaGoN - www.xagon.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 said: DynamicK, 27 Ekim 2004 10:11 tarihinde demiş ki: walla google pop up blocker var explorerda tıkladımda siteyi komple block etti weird :) aynen +1[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sla Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Güsel bir site.[iLk siten olmasina ragmen]Daha iyi olursun yakında.Bende eskiden web ile ugrasirdim 1 yil once tam bir web master tim kendime göre bi sitemde vardi ama googlede hala yeri war ücretsiz site ama bütün dünya duydu adını nerdeyse eger googlede webalemi die aratırsan ayda bilgini mezara götürme die aratırsan www.webalemi.tk yi bulursun.Gerçekten güsel bir siteydi.epey uzun süredir wardı 300-400 üyesi wardi.Sonra 1 yil siteye girmedim sifremi unutmusum flm flm uzun hikaye işte falan filan kapattık siteyi ama hala googlede yer almaktadir [ en ba$ta hemde :][signature][hline]WwW.FbMaNiA.NeT FbLEe LeRin YeNi aDrEsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PAINOFTHETURK Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 1. Hostunu değiştir. Spy girio... 2. Adresini değiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiJAJE Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 said: PAINOFTHETURK, 27 Ekim 2004 20:48 tarihinde demiş ki: 1. Hostunu değiştir. Spy girio... 2. Adresini değiştir. ewt değiştirdim şüphe vardı zaten adamlar ne banner nede popup istiyordu bende adamakıllı bir hosta yükledim http://pijaje.fateback.com zaten yönlendirme ölesine almıştım tam aklımda yok güzl bişe sizden öneri varsa açığım :) bizim ünv bölümü ilçede buraya özel bişe olmasını istiyoruz...[signature][hline]{www.genclik.teorisi.com } -->deneme sitem bizim ilçedeki eğitim fak özel yapmaya çalıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiJAJE Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 arkadaşlar sitemin fotoğraf albumü kısmına çok miktarda fotogra ekledim ve sitemin girişinde bunların gözükmesini istiyorum.. ama şu şekilde olucak hani böle her girişte değişiyo fln onu nasıl yapabiliriz? aynı şey yazılar içinde geçerli... birde web araçları saat google toolbar ekleme siteye fln bunun gibi ekleri nerden bulabilirim?[signature][hline]http://pijaje.fateback.com ->kentsel site (yani yöresel )yorum yapın ltf... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 said: PiJAJE, 28 Ekim 2004 03:03 tarihinde demiş ki: ewt değiştirdim şüphe vardı zaten adamlar ne banner nede popup istiyordu bende adamakıllı bir hosta yükledim ... keşke ilk mesajındaki linkide değiştirseydin yenisiyle, linke basmadan önce tüm topici okumuyoruz, haliyle girmiş oluyoruz (!)[signature][hline]is all that we see or seem but a dream within a dream? Edgar Allan Poe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiJAJE Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 said: Ractamainus, 28 Ekim 2004 14:08 tarihinde demiş ki: said: PiJAJE, 28 Ekim 2004 03:03 tarihinde demiş ki: ewt değiştirdim şüphe vardı zaten adamlar ne banner nede popup istiyordu bende adamakıllı bir hosta yükledim ... keşke ilk mesajındaki linkide değiştirseydin yenisiyle, linke basmadan önce tüm topici okumuyoruz, haliyle girmiş oluyoruz (!) çok üzgünüm ilk 30 k da değiştirilebiliyor admin kardeşler bi zahmet işe el atsa...[signature][hline]http://pijaje.fateback.com ->kentsel site (yani yöresel )yorum yapın ltf... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 ilk için iyi gözüküyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
majesty1 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Bence görsel olarak çok kötü! İlk siten olmasına rağmen..Yazı tipi fln göze çok batıo..Daha bi güsel olabilrdi,düzgün bi arka plan fln..bunun haricinde fena deil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiJAJE Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 ya arkadaşlar türkçe forum alabileceğim bir site varmı? (benim hostta php desteği yok) mesela www.network54.com deki gibi veya daha gelişmiş şeklinde... ben sitemeden direk o siteye yönlendircem forumu...[signature][hline]http://www.kimlik.tk ->kentsel site (yani yöresel )yorum yapın ltf... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 ilk site icin degerlendirmek lazim ..[signature][hline]msn:[email protected] icq:295941103 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 said: _Dalamar_, 27 Ekim 2004 10:44 tarihinde demiş ki: Açıkçası çok amatör ve kötü.. İlk yaptığım web tasarımlarına benzettim siteni =) hll yani adam ztn ilk sitem dio herkes site yapmasını anasının karnında öğrenmio ya.[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 İlk yaptığım web tasarımlarına benzettim siteni Sence bu cumleyle ne demek istemis dalamar![signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar