Yenerk85 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Ya doğuş hala abt remap yapıyor mu? bir de 1.4 160hpyi 210 yapmak ne kadar akıl karıdır? kararsızım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 abt ye gerek yok, superchips ve ekurisi is gorur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 garanti bozmak istemiyorum parası neyse veririm diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Ben bir ay önce 122'yi 160 yaptırdım, ötesini de yapıyorlardır heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 vw içi revo plz. farklı bişeye gerek yok. garantiyi de bozamazsın, map değiştirici de alabiliyosun makul bi fiyata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 revo veya dr.ecu tavsiye ederim 160 hp icin. bi sorun cikarsa aku kutup baslarini sokunce arac stock'a donuyo zaten :) edit: abt malesef revo kadar yurumuyo. parana yazik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 çok yakar hiç gerek yok. istanbuldaysan zaten trafik var. hiç hiç gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 şimdi şöyle bi sorum daha var, benim arba 7 ileri dsg, stock 211hp olanlar 6 ileri dsg. 211 yapsam şanzıman elimde kalır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 bişey olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 6 lieri dsg ler R larda var. sportronic mi ne zaten ismi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 revo için örnek veriyim. 1.4 tsi 160 hp olan motor stage 1le 210 hp civarına çıkıyo. araç düz vitesse torku (yalan olmasın emin değilim rakamdan) 320nm ye kadar çıkarıyolar. araç dsg ise torku 290da sabitliyolar ki dsgyi kucaklama. 7 gang-dsg nin max kaldırabileceği güç 250 nm tork olarak geçiyo ama stock 240 nm tork olan araçlarda bile şanzımanı kucaklayan çok oldu :) biraz şans işi diyelim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 o zaman anladığım kadarıyla 7 ileri dsgyi 210hp 290nm torka çıkarmak baya bi allaha emanet etmek oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Max Torque 6 Speed Wet DSG 350 Nm Transverse Engines 7 Speed Dry DSG 250 Nm Transverse Engines 'New' 7 Speed DSG 550 Nm Longitudinal Engines & Quattro Compatible şöyle bişey buldum, acaba benim şanzıman new 7 midir? 2012 vw cc'den bahsediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Sanziman kodunu ogren, gerisi kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Selam, Pek sanmıyorum yeni modelinden olsun : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 revoda varsa, yaptırılır yani, ele lma konusu şans ve abanmayla ilgili diye düşünüyorum. 6 ileri olanı zaten çoşturuyolar. golf R 2.0tsi motorları 350-400hp yapıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 paramecium said: Selam, Pek sanmıyorum yeni modelinden olsun : Saygılar. ben de hiç sanmıyorum, stronic ve pdk da kullanılmaya başlanmış diyolar. Longitutional engine nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 eski tip 250 nm torkluk şanzımandır çok çok büyük ihtimalle. doğuşu arayıp şase numarasından öğrenebilirsin. aynı şekilde evotech de chip tuning yapıyo vw araçlara ve özel dsg yazılımları var ama ne işe yarıyo hiç merak edip araştırmadım. dsgden yana sıkıntıyı önlemek için mi değil mi arayıp bilgi alabilirsin. ayrica dsgyi kucaklasan bile akü kutup başlarını sökünce araç stock haline geri dönüyo. servise çekmeden bi el atarsın hiç bişey anlamazlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Selam, Longitutional veya bazen L4 şeklinde belirtilen motor uzunlamasına demek. Audi için quattro seçeneğinde motorlar uzunlamasınadır. BMW için de L6 diye biliyorum bu yerleşimi. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar