Gigabyte Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Arkadaşımın fazladan getirdiği iphone 4s beyaz elimizde fazladan mevcut amerika fiyatına satışta sim free ve pasaport kayıtlı kapalı kutu ambalaj açılmamıştır ilgilenenlere duyurulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vadaa Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 amerika fiyatı nedir acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 vergi dahil 750$ olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 fiyat ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 16, 32, 64? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 2nin katlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 kuvvetleri diyecektin herhalde, calculus yetosu kel adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 powers of 2 dicektim ama siz anlamazsiniz diye demedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 2 gün önce görseydim alırdım da şimdi s3 aldım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 pasaport yok olsa düşünürdüm bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Masticore said: pasaport yok olsa düşünürdüm bende o ne yaw :))) zaten kayıtlı pasaporta ihtiyaç yokki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 bu arada düzeltme yapayım 16 gb model 1350tl civarına denk geliyor işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Simfree'de pasaport kayıtsız nasıl kullanıcaz? Kapanır bir kaç gün sonra. edıt: yazmışın ztn ha tmm kafa gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 abi adam 3 kere pasaport kaydı yapıldı demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 sıcaktan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 gittigidiyor,sahibinden.com lardaki gibi bi çakallık yoksa almayı düşünüyorum ben. Adamlar 1 pasaport'a 324235 telefon kayıt ettiriyorlar sadece ilk ettirdiği çalışıyor tabi öbürleri bi kaç gün sonra kapanıyor. 10 gün 3 ay 5 ay tamamen şans telefon kapanıyor işin kötü tarafı o telefonu gidip yeni bir pasaportla açtıramıyorsun aldığın adamı bulcan gitceksin onla ölme eşşeğim ölme.. Kayıtsız al daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 pasaport kaydı olmadan nasıl konuşucaz? şaka lan şaka fiyatta iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Masticore said: gittigidiyor,sahibinden.com lardaki gibi bi çakallık yoksa almayı düşünüyorum ben. Adamlar 1 pasaport'a 324235 telefon kayıt ettiriyorlar sadece ilk ettirdiği çalışıyor tabi öbürleri bi kaç gün sonra kapanıyor. 10 gün 3 ay 5 ay tamamen şans telefon kapanıyor işin kötü tarafı o telefonu gidip yeni bir pasaportla açtıramıyorsun aldığın adamı bulcan gitceksin onla ölme eşşeğim ölme.. Kayıtsız al daha iyi pmdede belirttim gerçi...o olayı söylemesen haberim olmayacaktı işin gerçeği :).Zaten bu cihazı ben kendi pasaportuma kayıt ettiriyorum (pasaportu görsen anlarsın ne demek istediğimi :P ) 1 ay önce olmuş olsa şu olay kendime alırdım cihazı turkcellden babalar gibi her ay taksit ödemezdim eğer öyle bir korkun varsa 2 senelik garantili genpa cihazımı sana vereyim bunuda ben alayım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Pipet said: 2 gün önce görseydim alırdım da şimdi s3 aldım :( Hiç üzüldüğüne değmez emin ol elindeki cihaz teknik açıdan neredeyse 3 misli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 telefon alirken teknik özelliklerine bakıyorum diyenler < ayfon olsun da 2g bile olur diyenler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 s3 başlığında ağlıyo ama alanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Teknik açıdan üstün olmadığı anlamını taşımaz ama. Iphone stabil çalışma konusunda idol ona şüphe yok. Ama uğraşmayı sevene ve araştırmayı bilene Android f/p bakıldığında bence 1 numara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 hafiza kartini her mountladigimda sarkilarim dosyalarim duplike oluyor, tek cozumu de kapamadan once database'i silmek ise iki dakika durup kufrederim boyle telefona, kusura bakmasin android yillardir linux minux diye gezdim de insanin isi gucu olunca apple in buyur kullan diye sundugu seylerin ne kadar rahat oldugunu anliyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Konuyu dağıtmayalım bende Note var hiç öyle birşey yaşamadım :) Bu arada ilana dönecek olursak fiyat sıfır ürün için fena değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 fiyat guzel ona laf yok hem de beyaz ayfon alacak olsam dusunmezdim pek sahsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar